Ammattikorkeakoulututkinto kulinaarisessa ja elintarviketieteessä
Cincinnati State
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Cincinnati, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Pyydä tietoja
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Johdanto
Kulinaaristen ja elintarviketieteiden kandidaatin tutkinto valmistaa opiskelijoita liittymään elintarviketeollisuuteen lähtötason elintarviketieteilijöinä ja -teknologeina tai siirtymään vastaaville ammattialoille, mukaan lukien tuotetutkimus ja -kehitys, laadunvalvonta ja elintarviketurvallisuus, lainsäädännön noudattaminen, elintarviketuotannon valvonta ja erikoisainesosien myynti.
Kandidaatin tutkinnon kahden ensimmäisen vuoden aikana opiskelijat keskittyvät kulinaarisen taiteen perusteisiin. Opiskelijat kehittävät taitojaan Midwest Culinary Institutein huippuluokan kulinaarisissa ja leivontalaboratorioissa ammattitaitoisten tiedekunnan jäsenten valvonnassa.
Kolmannella ja neljännellä vuodella opiskelijat laajentavat kulinaarisia ja elintarviketieteellisiä taitojaan. Ylemmän tason kursseihin sisältyy elintarvikkeiden ainesosien toiminnallisuus, elintarviketuotteiden suunnittelu ja kehittäminen, aistien arviointi ja testaus, ruoan mikrobiologia ja muu valmistautuminen ammatilliseen uraan.
Opiskelijat osallistuvat kokemukselliseen oppimiseen osuuskuntakoulutuksen kautta kandidaatin tutkinnon joka vuosi.
Opiskelijoiden, jotka haluavat siirtää luottoa Cincinnati State kulinaarisista kursseista, jotka on suoritettu toisessa laitoksessa, on tavattava ohjelman puheenjohtaja. Kurssinsiirtopiste voi olla rajoitettu, joka perustuu ohjelman akkreditointiin ja opiskelijoiden menestykseen edellisessä kulinaarisessa työselostuksessa.