BSc (Hons) kulinaarisessa johtamisessa
Sunway University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Shah Alam, Malesia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
USD 27 273
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Kuluttajaviraston BSc (Hons) yhdistää kokemuksellisen oppimisen akateemisella tarkkuudella valmistaakseen sinut kilpailukykyiseen kulinaariseen teollisuuteen.
Käytännöllisistä kulinaarisista taidoista sekä johtotehtävistä ja johtamistaidoista tämä 3-vuotinen ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden edetä tässä ammattitaidossa. Luentojen, esittelyn, työpohjaisen oppimisen ja käytännön kokemusten kautta oppilaat altistuvat laadukkaille ruoanvalmistus- ja esittelytekniikoille. Liiketoiminnassa markkinoinnin, viestintätaidon, ihmisten johtamisen, pienyritysten ja laadunhallinnan kaltaiset kurssit varmistavat, että tutkinnon suorittaneet ovat hyvin pyöristettyjä vastaamaan alan tarpeita.
Keskeinen käytännön kokemus teollisuudesta saadaan 18 viikon harjoittelulla. Tämä tutkinto on Le Cordon Bleu: n hyväksymä ja ohjelman suorittamisen jälkeen valmistuneille myönnetään kaksi todistusta; yksi Sunway University ja toinen Le Cordon Bleusta, joka on johtava kulinaarisen taiteen ja vieraanvaraisuuden laitos.
Intakes
Tammikuu, huhtikuu ja elokuu
Kesto
3 vuotta (kokoaikainen)
Uramahdollisuudet
- Elintarvikkeiden ja juomien johtaja
- Ravintola Omistaja / yrittäjä
- Keittiömestari / Executive Chef
- Keittiöpäällikkö
- Ruoka kirjoittaja / kritiikki
- Lennon aikana elintarvikepäällikkö
- Yrityksen kokki
moduulit
- Tilinpäätös päätöksentekoon
- Perusliikkeistöt
- Juomaopinnot
- Leivonnan ja leivonnaisen periaatteet ja tekniikat
- Matkailu- ja majoitusliiketoiminta
- Keskitason kulinaariset toiminnot
- Markkinoinnin periaatteet
- Englanti matkailualan palvelualalle
- Elintarvikkeiden turvallisuus ja puhtaanapito
- Ravintolan perustoiminnot
- Kehittyneet kulinaariset tekniikat
- Advanced leivonnaiset
- Malesian keittiö ja kulttuuri
- Ruoka ja ravitsemus
- Elintarvikeketjun hallinta
- Määrä elintarviketuotantoa
- Laadunhallinta
- Ruoka- ja juomahallinta
- Hospitalityn tutkimusmenetelmät
- Kommunikointitaidot
- Yritystilastot
- Majoituspalvelut Kehittäminen ja johtaminen
- Ihmisten hoito vieraanvaraisuuden alalla
- Pienyrityksiä
- Tutkimusprojekti
- Työharjoittelu
Entry Requirement
- STPM: keskiarvo C tai CGPA 2.0 (min 2 päämiehet)
- A Taso: vähintään 8 pistettä
- Australian Ylioppilas: ATAR 55
- Kanadan ylioppilaste: 55%
- MUFY: 55%
- Sunway Foundation in Arts: CGPA 2.0
- Sunway -säätiö tiede ja tekniikka: CGPA 2.0
- UEC: Korkeintaan 28 pistettä 5 kohteesta (kaikki Grade Bs)
- IB: Vähintään 24 pistettä (ilman bonuspisteitä)
Galleria
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Ohjelman rakenne
Vuosi 1
- Kirjanpito päätöksentekoa varten
- Kulinaariset perustoiminnot
- Juoma-opinnot
- Leivonnan ja leivonnaisen periaatteet ja tekniikat
- Matkailu- ja ravintola-alan liiketoiminta
- Keskitason kulinaariset toiminnot
- Markkinoinnin periaatteet
- Englanti matkailupalvelualalle
- Elintarviketurvallisuus ja sanitaatio
- Ravintolan perustoiminnot
Vuosi 2
- Edistyneet kulinaariset tekniikat
- Edistynyt leivonnaiset
- Malesian keittiö ja kulttuuri
- Ruoka ja ravitsemus
- Elintarvikeketjun hallinta
- Laadunhallinta
- Elintarvikkeiden ja juomien hallinta
- Hotelli- ja ravintola-alan tutkimusmenetelmät
- Viestintätaidot
- Brändäys ja kampanjat
- Kestävä matkailun kehittäminen
- MICE-hallinta
Vuosi 3
- Ihmisten johtaminen vieraanvaraisuusalalla
- Pienyritysten yritys
- Tutkimushanke
- Työharjoittelu
Valinnaiset aineet
Valinnainen 1: (valitse mikä tahansa 1 vuonna 2 tai vuonna 3)
- Viinialan opinnot
- Tuottojen ja voittojen hallinta
Valinnainen 2: (valitse mikä tahansa 1 vuonna 2 tai vuonna 3)
- Tuottojen ja voittojen hallinta
- Brändäys ja kampanjat
Muut MOHE-pakolliset yleissivistävät opinnot
paikalliselle opiskelijalle
- Etiikan ja sivistyksen arvostaminen
- Filosofia ja ajankohtaiset kysymykset
- Yhteisön hanke
- Bahasa Kebangsaan A (koskee opiskelijoita, jotka eivät istuneet SPM: ssä tai eivät saaneet opintopisteitä SPM Bahasa Melayussa)
kansainväliselle opiskelijalle
- Malaijin kieli viestintään 2
- Etiikan ja sivistyksen arvostaminen
- Yhteisön hanke
Uramahdollisuudet
Ura näkymät
- Elintarvike- ja juomajohtaja
- Ravintolan omistaja / yrittäjä
- Keittiömestari / pääkokki
- Keittiöpäällikkö
- Ruokakirjailija / kriitikko
- Lennonaikainen Food Manager
- Yrityskokki
Apurahat ja rahoitus
Tietoja koulusta
Kysymyksiä
Samanlaisia kursseja
Elintarvikeliiketoiminnan johtaminen ja markkinointi BSc kunnianosoitukset
- Newcastle upon Tyne, Yhdistynyt kuningaskunta
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Ranska
Kaupan kandidaatin arvosanat (Culinary Management) / Honors Bachelor of Commerce -tutkinnon (Culinary Management) (silta)
- Toronto, Kanada