Elintarviketekniikan kandidaatti
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Bună Ziua, Romania
Kieli (kielet
Pyydä tietoja
Opintomuoto
Pyydä tietoja
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Johdanto
Elintarviketuotteiden INGINERIA -kandidaatin tutkinto -ohjelman yleisenä tavoitteena on elintarviketeollisuuden alan teknisten asiantuntijoiden koulutus; Tämä ohjelma on toiminut vuodesta 2009, ja se on akkreditoitu vuonna 2015, ja sen kesto on 4 vuotta opintoja, päiväkurssi 240 opintopistettä Bolognan sopimuksen mukaisesti. Tutkinnon suorittaneille kertyy opintojakson aikana teoreettista, teknistä ja johtamistietoa, jota tarvitaan, jotta he voivat valmistautua menestyksekkäästi kohtaamaan työmarkkinoiden kilpailukyvyn kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ja joilla on mahdollisuus toimia erittäin monilla aloilla kaikkien osa-alueiden tekniikoissa. elintarviketeollisuuden aloja (myös biotekniikan ja biotekniikan suuntiin) sekä maassa että ulkomailla. Ohjelman päätavoitteisiin kuuluu opiskelijoiden teoreettinen ja käytännön koulutus, joka koskee nykyaikaisten elintarviketuotantoteknologioiden tuntemusta, elintarvikkeiden laadun parantamiseen tähtäävien toimenpiteiden tuntemusta ja soveltamista, teknologisten linjojen suunnittelua ja toimintaa. maatalouselintarvikkeiden jalostus, alan lainsäädännön tuntemus.