Elintarvikkeiden ja juomien hallinnan kandidaatti
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
1號, Taiwan
Kieli (kielet
Englanti,
Opintomuoto
Pyydä tietoja
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Osasto perustettiin helmikuussa 1985. Koulu perustettiin. 50 opiskelijan ensimmäinen ilmoittautuminen toisen juniorikoulun kevätluokkaan perustui itsenäiseen ilmoittautumiseen. Kiinan tasavallan helmikuussa 50 opiskelijaa ilmoittautui toisen juniorikoulun yöosastolle. Elokuussa 1989 yhteistyössä koulun uudelleenjärjestelyjen kanssa elintarvike- ja juomateollisuuden osasto päivitettiin perustamaan elintarvike- ja juomateollisuuden osasto ja rekrytoitiin 100 opiskelijaa ensimmäiseltä päiväkodilta. Elokuussa 1991 se alkoi rekrytoida 50 opiskelijaa ensimmäiseen päiväosastoon. Fangfang Ruoka- ja juomahallinnan ammattilaiset.
Elokuussa 1993 se alkoi rekrytoida täydennyskoulutuksen osaston neljännen ja toisen taiton opiskelijoita. Koulutuspolitiikan ja valintakanavien muutosten myötä se alkoi vuonna 1996 rekrytoida teollisuuden ja yliopiston yhteisiä erikoisluokkia (toiset erikoisuudet), opettaa aktiivisesti epäedullisessa asemassa olevia opiskelijoita. Vuonna 1997 toisen erityisosaston ilmoittautuminen lopetettiin ja koulutusjoukot keskittyivät neljän osaamisen koulutusjärjestelmään.
Vuonna 1999 jatkokoulutusosaston oppitunteja pidennettiin klo 13.10 iltapäivällä, ja korkeakoulutusosaston neljä taitokurssia tarkistettiin lisäämällä yhden vuoden kampuksen ulkopuolinen harjoittelu pakolliseksi kurssiksi. Opiskelijoiden kokonaismäärä 103–104 lukuvuodesta, päivällisosaston 10 luokkaa, joissa on 4 taitoa 8 ja 2 taitoa, 6 luokkaa koulutusosastolla, jossa on 4 taitoa ja 2 taitoa, sekä opetusministeriön ja yliopistojen yhteistyöministeriö Luokka 1 luokassa on yli 800 opiskelijaa 17 luokassa. Vastauksena syntyvyyden laskuun osasto on rekrytoinut peräkkäin ulkomaisia opiskelijoita ja opiskelijoita mantereelta. Koulujärjestelmä on suunniteltu ja opiskelijoiden lähde on monipuolinen. Sen odotetaan viljelevän täyden valikoiman ateriapalvelualan ammattilaisia monipuolisempien ja ammattimaisempien kenttäkeskitason tai korkean tason kykyjen viljelemiseksi Taiwanin catering-palvelualan johtamisen kyvyille.
Tietoja koulusta
Kysymyksiä
Samanlaisia kursseja
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Ranska
Kaupan kandidaatin arvosanat (Culinary Management) / Honors Bachelor of Commerce -tutkinnon (Culinary Management) (silta)
- Toronto, Kanada
Bachelor in F&B ja Hospitality Management
- Paris, Ranska