Gastronomian ammattilainen
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Cundinamarca, Kolumbia
Kieli (kielet
Espanja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Jan 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
San Mateo University Foundationin gastronomian ammattilaisella on seuraavat taidot:
Valvo ja varmista gastronominen ja juomatoiminta hallinnolliselta johdolta.
Tulkitse ja standardoi kulinaarisia reseptejä nykyisten suuntausten ja laitoksen vaatimusten mukaisesti.
Hallitse gastronomisen tuotantoprosessin laatua määriteltyjen järjestelmien avulla.
Suorita gastronomisen toiminnan kustannusten ja kulujen analysointi, suunnittelu ja hallinta.
Johda keittiön inhimillistä lahjakkuutta myynnin, tuotantotarpeiden ja laitoksen politiikan perusteella.
Hallitse tapahtumia organisaatio- ja suunnittelukyvyillä, jotka mahdollistavat tarvittavien palvelujen asianmukaisen tarjoamisen ja innovaatioiden jatkuvan etsimisen.
Ymmärtää ruoan aistinvaraiset ominaisuudet ja muutokset, joita ne kokevat teknologisten ja kulinaaristen prosessien seurauksena.