Gastronomian ja kulinaarisen taiteen kandidaatti
Istanbul Medeniyet University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Istanbul, Turkki
Kieli (kielet
Turkkilainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Gastronomian ja kulinaarisen taiteen osasto; Nelivuotisen perustutkinto-ohjelman aikana ehdokkaita koulutetaan aloilla, kuten kansainvälisen keittiön tekniikoissa, turkkilaisen keittiön tekniikoissa, elintarvikkeiden ja juomien hallinnassa, elintarviketieteessä, ruokakulttuurissa ja historiassa, ja heillä on kaikki tarvittavat akateemiset ja nykyiset tiedot ja käytännöt , kehittyneet kulttuurin ja yhteiskunnan aloilla, tieteellisiä hyötyä maalle ja yhteiskunnalle, jossa he elävät. Akateemisten kurssien lisäksi opiskelijoilla on 75 työpäivää työharjoittelua, jonka he ovat velvollisia tekemään hyväksytyissä yrityksissä. Perusopiskelijat voivat opiskella ja/tai suorittaa harjoitteluja kotimaassa ja ulkomailla sijaitsevissa yliopistoissa ERASMUS- ja FARABI -ohjelmien avulla.