HOTELLI JA MATKAILU
School of Administration and Marketing of Quindio (Escuela de Administración y Mercadotecnía del Quindio (EAM))
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Armenia, Kolumbia
Kieli (kielet
Espanja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Jan 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
EAM -yliopisto -instituutin uudessa vieraanvaraisuus- ja matkailuohjelmassa on useita erittäin mielenkiintoisia komponentteja, jotka vastaavat matkailualan yrittäjien tarpeisiin alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ja joissa tiedolla ja kokemuksella on erittäin tärkeä rooli rekrytointihetkellä henkilökunta.
Tässä mielessä ohjelmamme tarjoaa neljä riviä syventämistä opetussuunnitelman verkkoon, joita ovat vieraanvaraisuus, gastronomia, matkatoimistot ja matkailu, jotka on täydellisesti yhdistetty HOTEL SCHOOL, uusi liiketoimintasuunnitelma, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus olla suoraan yhteydessä hotelleihin, ravintoloihin, matkatoimistoihin, matkailukohteisiin, yhdistyksiin ja matkailukohteisiin.
Tätä varten tässä ESCUELA HOTEL -ehdotuksessa työ perustuu kolmen tyyppisten käytäntöjen suunnitteluun. TYYPPI-käytännöt vastaavat 120 tuntia paikan päällä tehtävää työtä näissä organisaatioissa ensimmäiseltä lukukaudelta VIII lukukaudelle.
TYYPPI II -käytännöt vastaavat 192 tuntia työtä, joka on suoritettava kunkin vuoden kesä-heinäkuussa ja joulu-tammikuussa sekä koko uran ajan opetussuunnitelman mukaisen ohjelmoinnin mukaisesti.
TYYPPI III -harjoituksissa, jotka vastaavat 672 tuntia, opiskelijoiden on suoritettava kansainvälinen harjoittelu yhden lukukauden aikana kansainvälisten ketjujen hotelleissa Latinalaisessa Amerikassa, Karibialla tai Euroopassa instituution ORI: n edistämien sopimusten mukaisesti.
Toisaalta on myös mainittava, että tähän uuteen ohjelmaan rekisteröityneille opiskelijoille annetaan kolme univormua, juhlapuku näiden matkailu- ja hotellijärjestöjen liiketoimintakäytäntöihin, univormu heidän gastronomisiin käytäntöihinsä ja urheilupuku akateemisia retkiä alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
Lopuksi on hyvä todeta, että opiskelijoiden on noudatettava toisen kielen taitoa. Toisen lukukauden lopussa heidän on osoitettava A2 -taso englanniksi, neljännen lukukauden lopussa B1 ja VI -lukukauden lopussa B2 -taso, joka valmistaa heitä kohtaamaan kansainvälisen käytännön.