Professional Baker
Mausi Sebess
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Vicente López, Argentiina
Kieli (kielet
Espanja
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Feb 2024
Johdanto
Ryhdy ammattitaitoiseksi leipuriksi Latinalaisen Amerikan täydellisimmällä ohjelmalla nopeutetusti vain viidessä kuukaudessa.
Opit tekemään kaikenlaista kansallista ja kansainvälistä leipää sekä moderneja ja avantgarde-luomuksia.
Kurssia tulee täydentää kirjaamme "Professional Bakery Techniques", jonka on kirjoittanut ohjaajamme, kansainvälisen leipomon asiantuntija ja kansainvälisten palkintojen voittaja Paulo Sebess.
Tunnit ovat 100% verkossa, ja niissä on vaiheittaiset selitykset ja ne on tallennettu teräväpiirtovideoihin, joten et unohda yhtäkään yksityiskohtaa valmistelusta ja tekniikoista.
Täydennät myös oppimistasi turvallisuus- ja hygieniakursseilla työpaikalla ja elintarvikkeiden käsittelyssä, ravitsemuksessa, pizzoissa ja empanadeissa.
Mausi Sebess on ainoa instituutti, joka toimittaa MasterChef -sertifikaatteja.