Read the Official Description

Software Engineering

Ohjelmistotuotanto koskee syklin opetussuunnitelman kehittämiseen ja luomiseen ohjelmiston, joka sisältää kaikki vaatimukset analyysi, suunnittelu, rakentaminen, testaus ja ylläpito ja hallinnointi taloudellisuus ohjelmistotuotannon. Erikoisuus ohjelmistotuotanto suurten suhteellisen äskettäin, ja on pääasiassa keskitetty periaatteiden soveltamista tietojenkäsittelytieteen, matematiikan ja tekniikan saavuttaa laadukas ja tehokas ohjelmistoratkaisuja maksaa ongelmiin ohjelmiston järjestelmällisesti ja kurinalaisesti ja tehokkaasti.

Software Engineering osasto perustettiin vuonna 2006 saatuaan hyväksynnän ministeriön korkea-asteen koulutuksen ja tieteellisen tutkimuksen hyväksymään ohjelmaan myöntämisen kandidaatin ohjelmistotuotannossa Tutkimus alkoi osiossa alussa ensimmäisen neljänneksen lukuvuonna 2006/2007.

Miksi Software Engineering

Ohjelmistotuotannon määrittelemiä IEEE organisaatio, on soveltaa tekniikan periaatteita ohjelmistokehitykseen. Toisin sanoen, se on soveltaa tekniikan periaatteita kehittämiseen korkealaatuisten ohjelmistoja. Toisaalta, ohjelmistosuunnittelija vastaa periaatteiden soveltamista ohjelmistojen suunnittelu analyysi, suunnittelu, kehittäminen ja ylläpito-ohjelmisto (sisällä ohjelman ajan sykli).

Jotkut sekoittavat tietojenkäsittelytiede ja ohjelmistotuotanto. Oltava selvää on tärkeää, että molemmat erikoistuminen edellyttävät ohjelmointitaitoja. Computer Science keskittyy "computing", etenkin esimerkiksi: algoritmeja, ohjelmointikielet, tekoälyä. Vaikka ohjelmistotuotanto keskittyy kaikessa rakentaa laadukkaan ohjelmia selkeitä geometrisiä mittoja ja huomattava.

Kaikilla toimialoilla ja sen moninaisuus instituutioiden nykymaailmassa perustuu ohjelmistoja, mikä lisää kysyntää erikoistunut ohjelmistotekniikan. Yritykset, jotka perustuvat ohjelmiston, jolla on suurin vaikutus maailmassa on taipumus käyttää periaatteita ohjelmistojen suunnittelu, erityisesti edistymistä viime ohjelmistojen ja monimutkaistuminen.

Vuonna ohjelmistojen kehitysympäristö, ohjelmistokehittäjiä voivat työskennellä kaikessa rakentamisessa ohjelma ja alueet: tarveanalyysi, suunnittelu, laatu, ohjelmointi ja ylläpito takuu. Tämä tekee niiden säätö helpompi työskennellä useimmilla alueilla, jotka liittyvät ohjelmistokehityksen.

uramahdollisuuksia

On funktio ohjelmistosuunnittelija useammasta työhakemuksia kaikilla segmenteillä yrityssektorin kiinnostunut tekniikoita tietojenkäsittelyn sekä kaikki ohjelmistot tuottajien ja yritysten perustuu Internet ja keskukset siviili tietojen ja hallitusten ja hallittu tietokone, järjestöjen ja sähköisen liiketoiminnan, tutkimuksen ja kehittämisen laboratorioita, lentoyhtiöt, pankit ja vakuutusyhtiöt teollisuus- ja laitokset käsittelevät tietotekniikan. Ohjelmistokehittäjiä kiinnostunut teoreettista ja käytännön ohjelmistojen teknologian ja sekä kustannuksia ja sosiaalisia vaikutuksia ohjelmistoja, jotka yhdistävät vaikuttavuutta ja tehokkuutta.

Ja se kasvaa tarve ohjelmistokehittäjiä ovat erittäin päteviä päivittäin. Valmistuneet on saatavilla ohjelmistotuotannon ohjelman ja erilaisia ​​uramahdollisuuksista ohjelmistojen ja tietotekniikan alalla, nämä mahdollisuudet ovat:

 • Software Developer
 • Ohjelmistoarkkitehtuuri insinööri
 • Designer-ohjelmisto
 • Software Systems Analyst
 • Software Engineer tutkiminen
 • Ohjelmistojen laadunvarmistus Engineer
 • Huolto Software Engineer
 • Ohjelmisto projektipäällikkö

ohjelmatiedot

Opiskelija saa kandidaatin tutkinnon ohjelmistotuotannossa päätyttyä kaikki pakolliset ja vapaaehtoiset vaatimukset, yhteensä 132 luotto tuntia, jotta ainakin keskimääräinen kumulatiivinen (60%), jotka jakautuvat seuraavasti:

 • University Vaatimukset: (27 luotto tuntia)
 • Pakolliset yliopiston vaatimukset. (12 luotto tuntia)
 • Valittavia yliopiston vaatimukset. (15) luotto tuntia
 • Pakolliset College Vaatimukset: (25 luotto tuntia)
 • Major Suorittaminen: 80 luotto tuntia
 • Pakolliset erikoistuminen vaatimuksia. (30) luotto tuntia
 • Erikoistuminen tuki vaatimuksia. (41 luotto tuntia)
 • Valinnainen erikoistuminen vaatimuksia. (9) luotto tuntia

Ohjausta ja ilmoittautumismateriaalit

 • Opiskelijat jaetaan ohjaajat akateemista professorit osastolla, ja niiden tehtävänä on ohjata oppilasta ja ohjausta koskien rekisteröitymistä materiaalit alussa kunkin luvun, ja neuvoi häntä osalta ratkaise mitään ongelmaa altistuvat tai sen ulkopuolella yliopiston, ja vaikuttaa aikana opinnoissaan.
 • Opiskelija voi ilmoittautua (19) luotto tuntia per säännöllisesti lukukauden maksimi, ja (12 tuntia) vähintään 10 tuntia kesällä lukukauden maksimi.
 • Heillä on oikeus erinomainen opiskelijoille, jotka saavat neljännesvuosittain korko (80%) ja yli tallennus 21 tuntia enintään seuraavassa luvussa, paitsi kesällä lukukauden.
 • Opiskelijalla on oikeus valmistunut rekisteröinti (21 tuntia) suuremmalla valmistumisen lukukauden (ensimmäinen Owalthani), vaikka keskiarvo edellisellä neljänneksellä alle (80%), ja jos valmistuneet kesällä lukukauden oikeus hänen levy (12 tuntia) maksimi.

Pääsyvaatimukset

 • § opiskelijoille, jotka hyväksyvät yleisen ylioppilastutkinto, joka ei ole pienempi kuin yleinen keskimäärin 60% opiskelijoiden eri toiset oksat seuraavista: tiede, tietohallinto, teollisuus-, maatalous-, kattava terveyskasvatusta. Ja että vähintään 50% opiskelija, jolla ei ole Jordanian kansalainen.
 • § hyväksyy pyynnöt siirtymistä opiskelevien muissa yliopistoissa tunnustanut opetusministeriön korkeakoulu ja tieteellisen tutkimuksen Jordanian opetti tyyli säännöllisyyttä, joka ei ylitä lykkäysaikaa tai Valmistuttuaan yliopiston allekirjoitusta tai valmistunut niistä seitsemän vuoden ajan niin, että se lasketaan kokonaan tai osittain kursseista ottanut opiskelija onnistuneesti allekirjoittamalla yliopiston ne, jotka vastaavat kuvausta ja sisällön samantapainen kurssien, edellyttäen, että ei ole vähemmän arvostettu missään niistä (50%), joka ei lisätä useita luotto tuntia, joka voidaan korvata, joka vapauttaa opiskelija (66 luotto tuntia).
 • § hyväksyy valmistuneet ammattikorkeakoulut, jotka ovat suorittaneet kattavia tentti nopeudella vähintään (68%), vapauttaa opiskelijan tutkimuksen materiaalien opintosuunnitelmaan, jos hän olisi jo tutkia näitä materiaaleja kollegion josta hän valmistui, joka ei lisää tuntimäärä vapautettu opiskelija (55 luotto tuntia), edellyttäen, että jokainen artikkeli merkki laskettu (68%) ei vähemmän.
Program taught in:
Englanti
Arabialainen

See 21 more programs offered by Al-Ahliyya Amman University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä