Read the Official Description

sähkötekniikka

Se on erikoisuus sähkötekniikassa arvostetuin ja vanhin insinöörikoulutukseen maailmassa. Kun otetaan huomioon, mitkä ovat paikallisten työmarkkinoiden ja alueellinen erikoistuminen otettiin käyttöön sähkötekniikan College of Engineering in 2012. sähkötekniikan suuri merkitys edistettäessä tekninen kehitys, jossa vaikutukset sähköinsinöörin heijastuu kaikista kehityssuunnitelmista ja erilaiset vesirakentaminen. Työ sähköinsinöörin on suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon eri sähkötekniikan laitteistojen Kalmahtat, voimalinjat ja jakeluverkkojen lisäksi sen tehokkaasti osallistua suunnitteluun ja hallintaan eri viestintäjärjestelmien sekä suunnittelu- projektinhallinnan ja kustannusten analysointia. On käytettävissä sähköinsinööri monille työmahdollisuuksia eri kehittämiskohteita joko julkisen tai yksityisen sektorin paikallisten työmarkkinoiden, alueellista ja maailmanlaajuista.

viesti

Huippuosaamista tason tutkinnon sähkötekniikan osasto ja valmistaa heitä pysyä paikallisten ja alueellisten työmarkkinoiden vaatimukset.

tavoitteet

  • Antaa opiskelijalle perusperiaatteiden suunnittelun sekä tuen joiden avulla he voivat tehokkaasti kilpailla työmarkkinoilla.
  • Antaa opiskelijalle vahvan Bkivayat Perusteet sähköteknisiä suunnittelu- ja uusiutuvaa energiaa niin, luopua niistä tieteellisen ja teknologisen kehityksen aloilla sähkötekniikka sovelluksia.
  • Jotta opiskelijat voivat toimia osana joukkueen, ja valmistaa heitä jatkuvaan oppimiseen koko uransa.
  • Kuntoutus valmistuneiden jotta he voivat kommunikoida ja tehdä yhteistyötä ja työskennellä tiiminä ja vuorovaikutuksessa kollegojen kanssa kaikilla tieteenaloilla, ja useista kulttuureista.
  • Toimintaedellytysten kehittämistä sekä taitojen opetusta opiskelijoille, jotta ne voivat ratkaista tekniset ongelmat, jotka liittyvät ympäristöön, jotka voivat Tusbandm urallaan
  • Kehittäminen viestintätaitoja tutkinnon Tmcnehm muotoilla heidän ongelmiaan tieteellisellä tavalla. Sekä neuvontapalvelujen kaikilla sähkötekniikan jotka liittyvät suoraan yhteisön tarpeet.
  • Seurata tiiviisti sekä tieteen ja tekniikan kehitys vastaamaan työmarkkinoiden tarpeisiin.
Program taught in:
Englanti
Arabialainen

See 21 more programs offered by Al-Ahliyya Amman University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä