Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opiskelijaksi tulee arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun kandidaatin opinto-ohjelmaan liittyvä arkkitehdin ammatin edellyttämä teoreettinen ja käytännöllinen tausta sekä saada vastaavat tiedot, taidot ja pätevyys. Valmistuttuaan arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun opinto-ohjelmasta saat tutkintotodistuksen, jonka avulla voit hakea lisäarkkitehtuurin opintoja ja sinulla on oikeus tehdä yhteistyötä arkkitehtuuri- ja kaupunkisuunnitteluprojekteissa valvonnassa arkkitehtostudioissa Euroopassa ja muuallakin. Tämä oikeuttaa sinut ehdottomasti opiskelemaan arkkitehtuuria ja / tai kaupunkisuunnittelua maisterintutkinnolla arkkitehtuurin tiedekunnassa sekä siihen liittyvissä opinto-ohjelmissa muissa Euroopan yliopistoissa.

Tutkimuksen ydin on Design Studiossa suoritettava projektipohjainen oppiminen, jossa opiskelijat hyödyntävät saatuja tietoja esimerkiksi rakenteiden ja tekniikan perusteista, arkkitehtuurin historiasta, typologiasta, kaupunkisuunnittelusta, muistomerkkien ja historiallisten kohteiden restauroinnista, suunnittelun ekologiasta ja Kestävä kehitys, sisustussuunnittelu ja yleinen suunnittelu. Ohjelma sisältää opiskelijoille estetiikan ja taiteellisen ilmaisun tunteen kehittämisen sekä arkkitehtuurikäytäntöihin valmistautumisen vuoksi ohjelmaan sisältyy taiteellisia kursseja (piirtäminen ja 3D-savimallinnus) ja oppitunteja erilaisista CAD- ja BIM-ohjelmistosovelluksista.

Kolme ensimmäistä opintovuotta muodostuvat pakollisista aineista. Neljäntenä vuonna voit kuitenkin valita yhdeksästä aihepiirikohtaisesta moduulista Design Studion kanssa, tai voit hyödyntää opiskelunvaihtoa ja opiskelua ulkomailla Erasmus + -vaihtoon liittyvien liikkuvuusohjelmien puitteissa. Arkkitehtuuritieteellinen tiedekunta hyötyy kumppanuussopimuksista yli viidenkymmenen eurooppalaisen yliopiston kanssa. Opinnäytetyön suorittamiseen liittyy teoreettinen seminaari ja lopputuloksena on arkkitehtoninen tai kaupunkisuunnittelu. Opinnäytetyössäsi osoitat kykyä kirjoittaa projektidokumentaatio suunnitteluprosessin kaikissa vaiheissa alustavista suunnitelmista ja suunnitelmista toteutusprojekteihin saakka.

architecture, building, house

Vapaa-Kuvat / pixabay

Työmahdollisuuksia

Kandidaatin tutkinnon perusteella sinulla on pätevyys kehittää arkkitehtisuunnittelua ja toteuttaa hankkeet yksinkertaisille rakenteille. Valtuutetun arkkitehdin ohjaamana pystyt kehittämään suuremman mittakaavan arkkitehtuuriprojekteja sekä kaupunkisuunnitteluprojekteja ja -suunnitelmia. Lisäksi sinulla on oikeus nuorempiin tehtäviin valtion ja aluehallinnossa sekä erilaisiin luoviin, teknisiin ja liiketoiminnan tehtäviin rakennusteollisuudessa ja sen ulkopuolella. Valmistuneet saavat harjoittaa ammattia kaikkialla Euroopan unionissa.

Tulosten, kiinnostuksen kohteiden ja todistettujen ponnistelujen perusteella voit vahvistaa sitoutumistasi tekemällä tiivistä yhteistyötä harjoittavien arkkitehtien kanssa määräaikaistehtävissä ja / tai palvelemalla harjoitteluasi arkkitehtostudiossa.

Slovakian teknillisen yliopiston arkkitehtuurintieteellinen tiedekunta tukee myös monitieteistä hautomoyrityksen perustamista, jossa opiskelijat voivat kehittää edelleen ideoitaan, suunnitteluaan ja työskentelyään akateemisen alan mentoroijien ja käytännön harjoittajien läheisessä valvonnassa. Tällä tavalla heitä kannustetaan aloittamaan liiketoimintaan tutussa ympäristössä ja aloittamaan menestyvä ura.

Hakemuksen jättämisen määräajat

31. toukokuuta 2020

Lukukausimaksut

Englannin kielellä opiskelevat opiskelijat: 3 500 € vuodessa

Tietoja koulusta

Miksi STU: n arkkitehtotieteellinen tiedekunta Bratislavassa?

Arkkitehtuuritieteellinen tiedekunta on yksi seitsemästä Bratislavan Slovakian teknillisen yliopiston tiedekunnasta (jäljempänä lyhennettynä STU, slovakkilaisesta ”Slovenská technická univerzita”). Se on Slovakian suurin ja vanhin arkkitehtuurikoulu; arkkitehtuurikoulutuksen alku alkaa vuodesta 1946/1947 ja liittyy rakennustekniikan opintoalaan.

Arkkitehtuurintieteellinen tiedekunta on tänään luova ja kilpailukykyinen instituutio, jolla on ennakkoluuloton henkilökunta ja joka hyödyntää menestyksekkäästi kansainvälisiä yhteistyömahdollisuuksia tutkimuksessa ja koulutuksessa. Erityisesti Erasmus Plus-liikkuvuusohjelman kautta tiedekunta tarjoaa vaihtovaihtoehtoja yli 50 kumppanilaitoksen kanssa ympäri Eurooppaa. Vuosittain kymmeniä ulkomailla opiskelevia arkkitehtuuritieteellisen tiedekunnan opiskelijoita ja kansainvälisiä opiskelijoita saapuu opiskelemaan arkkitehtuurin tiedekunnassa. Samaan aikaan 29 kansainvälistä opiskelijaa tuli opiskelemaan arkkitehtuurin tiedekunnassa.

Arkkitehtuurin tiedekunnan luennoitsijat ovat merkittäviä persoonallisuuksia, jotka eivät ole vain opettajia ja tutkijoita; suurin osa heistä on aktiivisesti harjoittavia arkkitehtejä, kaupunkisuunnittelijoita tai teollisuuden / tuotteiden ja graafisten / brändisuunnittelijoita. Saadut palkinnot ja tunnustukset ja yhteydet, jotka menevät Slovakian rajojen yli, ovat paras todistus heidän ominaisuuksistaan.

Kansallisten asiantuntijoiden lisäksi FA STU on kutsunut vierailevia luennoitsijoita ulkomailta: Jan Gehl, Marco Casagrande, Nathalie de Vries (MVRDV), Rainer de Graaf (OMA), Jenny B. Osuldsen (Snohetta), Patrik Schumacher (arkkitehdit Zaha Hadid). ) ovat vain joitain lukuisista merkittävistä ulkomaisista asiantuntijoista ja nykyarkkitehtuurin persoonallisuuksista, jotka ovat tähän mennessä vierailleet tiedekunnassa. Tiedekunnan kansainvälinen osallistuminen heijastuu jäsenyyteen kansainvälisissä järjestöissä ja osallistumisesta monikansallisiin hankkeisiin Slovakiassa ja ulkomailla.

Yksi pienimmistä metropoleista Keski- ja Länsi-Euroopassa, elinvoimainen kaupunki Bratislava on inspiroiva ja samalla edullinen paikka kansainvälisille opiskelijoille ja matkailijoille. Maantieteellisen sijaintinsa ansiosta se on portti Eurooppaan. Voit nauttia sen läheisyydestä Wieniin, Budapestiin ja Prahaan täydellisillä liikenneyhteyksillä. Yhteinen historia ja lähellä olevat etäisyydet ovat yhteisiä näille pääkaupungeille ja tarjoavat monia mahdollisuuksia kulttuurisiin, sosiaalisiin ja matkakokemuksiin. Erinomaiset bussi- ja rautatieyhteydet Bratislavasta sekä helppo pääsy Bratislavan ja Wienin lentokentälle tarjoavat halvat yhteydet tärkeimpiin Euroopan kohteisiin.

Mitä teemme ja miten?

Jos etsit Slovakian suurinta ja vanhinta arkkitehtuurikoulua, jonka arkkitehtotieteellinen tiedekunta on kiinteä osa Bratislavan Slovakian teknillistä yliopistoa, olet saapumassa oikeaan kohtaan.

Voit opiskella täällä arkkitehtuuria ja kaupunkisuunnittelua, teollisuus- ja tuotesuunnittelua. Opintojen luonne on määrittänyt tiedekunnan taustalla olevan koulutusstrategian, erityisesti sen keskittymisen opiskelijoiden luovuuden ja kriittisen ajattelun kehittämiseen sekä heidän kykyyn vastata tulevaisuuden ennakoimattomiin haasteisiin, joita jokaisen tutkinnon suorittaneen on vielä kohdattava. Projektipohjainen oppiminen, jota johtavat akateemista ja ammatillista taustaa omaavien asiantuntijoiden sekä tiiviissä yhteistyössä käytännön kanssa koordinoidut projektit, tarjoaa uskollisen "tosielämän" kokemuksen simuloinnin.

Arkkitehtuuritieteellinen tiedekunta tarjoaa myös keskittymismahdollisuuksia erikoistuneessa koulutus- ja tutkimuskeskuksessaan Unescon kulttuuriperintökaupungin Banská Štiavnican sydämessä. Aidossa historiallisessa talossa (jonka opiskelijat tosiasiallisesti palauttavat) tiedekunta mahtuu 30 opiskelijaa ja 10 työntekijää työpajojen tai erikoiskurssien aikana ympäri vuoden.

Kun lähestytään käytäntöä, opiskelijoita kannustetaan osallistumaan monenlaisiin paikallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin. Koulun laatu vahvistetaan lähinnä oppilaiden saavutuksilla. Arkkitehtuuritieteellinen tiedekunta voi ylpeästi ylpeillä opiskelijoiden menestyksistä useissa paikallisissa ja kansainvälisissä arkkitehtonisissa-urbanistisissa ja suunnittelukilpailuissa (esim. Inspireli Awards, Xella, Isover, Kansallinen suunnittelupalkinto, ABF Slovakia parhaasta kandidaatin työstä, prof. Lacko-palkinto) parhaasta diplomityöstä) ja monet muut.

Tällaisen ajattelutavan avulla pyrimme opiskelijoidemme monimutkaiseen valmisteluun kovien tai pehmeiden taitojen alalla tulevan Industry 4.0: n yhteydessä.

Hyvä koulutus ei kuitenkaan riitä. Pyrimme ensisijaisesti luomaan yhteisön. Arkkitehtuurintieteellinen tiedekunta tarjoaa rikkaan sosiaalisen, tutkimuksen, akateemisen ja urheiluelämän. Meillä on pitkät perinteet suurimman julkisen tapahtumamme - Arkkitehtuurin ja suunnittelun yön - järjestämisessä. Opiskelijat laativat monet tapahtumista opiskelijoille - esimerkiksi Manifest (ensimmäiset vuotemme saavat lämpimän vastaanoton uusilta kollegoilta). Seurauksena ovat avoimien päivien näyttelyt, sekä opiskelijoiden että ammattilaisten näyttelyt, joissa esitellään töitä, pöytätennisviikonloppuja jne. Ja päätetään monien paikallisten arkkitehtuurien, muotoilun, taiden festivaalien ja markkinoiden (kuten Urban Market) kanssa, arkkitehtuurin tiedekunta nauttii läsnäolo strategisen sijaintinsa vuoksi lähellä Bratislavan keskustaa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Faculty of Architecture is part of the Slovak University of Technology in Bratislava as a top establishment with educational, scientific, artistic, and project activities in the field of architect ... Lue lisää

The Faculty of Architecture is part of the Slovak University of Technology in Bratislava as a top establishment with educational, scientific, artistic, and project activities in the field of architecture, urbanism, and design. It was founded in 1947, and since then, it is based on the most talented Slovak architects and designers. Näytä vähemmän