Arkkitehtuurin kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Carletonin arkkitehtitutkinnon kandidaatti keskittyy tietoon, kokemukseen, luovuuteen ja mielikuvitukseen. Ohjelmamme rohkaisee sinua tutkimaan ideoita tekemällä, arvioimaan ideoita ihmiskokemuksen puitteissa ja käyttämään luovuutta kirjoittamalla, mallien tekemiseen, piirtämiseen, digitaaliseen mediaan ja esityksiin.

Carletonin Azrieli-arkkitehtuurin ja urbaanisuuden koulu myöntää arkkitehtuurin kandidaatin tutkinnon (BAS) tutkinnon, kun neljä vuotta kestävä opinto-ohjelma on saatu päätökseen. Jos aiot harjoittaa arkkitehtuuria, voit hakea jatkoa ammatilliseen Arkkitehtuurin maisteriohjelmaan Carletonissa tai vastaavaan ammatilliseen koulutukseen toisessa yliopistossa. BAS-ohjelma on myös erinomainen taso erilaisille urakehityksille tai jatko-opinnoille suunnittelussa, urbanismissa tai säilyttämisessä ja kestävyydessä.

Ohjelmalla luodaan laaja perusta, jolle arkkitehtuurin opinnot rakennetaan. Opiskelet arkkitehtuurin, suunnittelun, piirtämisen ja multimediasovellusten kursseja, samoin kuin erityisiä tekniikan, taidehistorian ja yhteiskuntatieteiden opintoja. Voit keskittyä arkkitehtonisiin opinnoisiisi valitsemalla opiskelualueen:

 • Design
 • Urbanism
 • Suojelu ja kestävyys

Carletonin etu

Erinomainen valmistelu

Carletonissa olet valmis uraan arkkitehtuurin ammatissa. Voit myös hankkia ylimääräisen perustan monille tieteidenvälisille ja niihin liittyville muotoilualoille.

Mielikuvitus on suurin hyödyksi arkkitehtina. Carletonissa kehitätte mielikuvituksellisia kykyjäsi, kun opit tasapainottamaan kuvankäsittelyn veneen kykyä "nähdä" ja "nähdä" konstruoituihin kuviin. Alusta alkaen sinulla on mahdollisuus:

 • Tutustu ideoihin tekemällä;
 • Ajattele luovasti kädet ja mielesi; ja
 • Arvioi ideoita ihmisen kokemuksen yhteydessä.

Tieto ja kokemus

Tämän "käytännöllisen taiteen" lähestymistavan seurauksena:

 • Opi käsittelemään toiminnan, estetiikan, tekniikan ja talouden ristiriitaisia vaatimuksia;
 • Koulutusta erilaisista ilmaisutavoista, mukaan lukien kirjoittaminen, mallien teko, piirtäminen, valokuvaus, video, digitaalinen media ja suulliset esitykset; ja
 • Hanki tulevaisuuden kannalta tarpeelliset tiedot ja kokemukset.

Stimuloiva asetus

Carletonissa korostamme löytämistä tekemällä, kurinalaisuudesta käsityön kautta, mielikuvitusta piirustuksen ja muiden mediataiteiden kautta, vakaumusta kirjoittamalla ja edistämällä julkisia esityksiä.

Carletonin arkkitehtuurikoulutuksen opiskelijana sinut opetetaan kansainvälisesti tunnetuilla tiedekunnilla ja heillä on mahdollisuus osallistua:

 • Yhteistyöohjelma, jotta voit saada reaalimaailman kokemuksia;
 • Kansainvälinen vaihto;
 • Suunnittelusstudiot, joissa on henkilökohtainen työtila;
 • Sähköinen resurssikeskus;
 • Vierailevat kriittistudioissa ja luennoissa, joita opettavat kansainväliset arkkitehdit;
 • Tekninen kirjasto ja lukusali;
 • Ainutlaatuiset työpajakurssit, kuten huonekalusuunnittelu, lavasuunnittelu, edistyksellinen maalaus ja suunnittelu, urbanismi, materiaalitutkimukset ja kiinteistökehitys; ja
 • Yhteiset ohjelmat muiden osastojen kanssa.

Erinomaiset tilat

Carleton-opiskelijat hyötyvät kaikkien arkkitehtuurikoulujen parhaista palveluista Pohjois-Amerikassa. Näihin kuuluvat laajat puu- ja metallikaupat, tietokone- ja videonmuokkauslaboratoriot, digitaaliset valmistuslaitokset (laserleikkurit, 3D-tulostimet ja CNC-jyrsinkoneet). Kaikki sijaitsevat maailmankuulun, tarkoituksenmukaisesti rakennetun arkkitehtuurikoulun sisällä Carletonin kampuksen sydämessä.

Kansainvälinen kokemus

Carletonin BAS-ohjelman opiskelijoilla on useita vaihtoehtoja opiskeluun ulkomailla. Carleton ylläpitää vaihtosopimuksia lukuisten arkkitehtuurikoulujen kanssa ympäri maailmaa. Monet opiskelijat viettävät kokopäivän ulkomailla yhdessä näistä oppilaitoksista. Kolmannella opintovuotenellaan kaikilla BAS-opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua yhden tai kahden viikon suuntaisiin opintoihin (DSA), jota johtaa heidän professori. Viimeaikaisiin DSA-matkoihin on osallistunut Kiina, Japani, Eurooppa ja Intia.

Co-op-mahdollisuudet

Vaikka se ei ole pakollista Carletonissa, co-op on kaikkien arkkitehtuurin opiskelijoiden käytettävissä. Yhteistyökoulutusoptiomme tarjoaa sinulle jopa 20 kuukauden palkallisen työkokemuksen ja valmistaa sinut arkkitehtuurin uraan. Co-op-opiskelijat suorittavat yleensä neljä työehtoa: ensimmäinen kesällä toisen ja kolmannen opiskeluvuoden välillä ja tasapaino kolmannen ja viimeisen vuoden välillä. Voisit löytää itsesi työskentelemään valtion järjestössä, suuressa kansainvälisessä yrityksessä tai pienessä paikallisessa käytännössä.

Pääomavara

Ottawa on poikkeuksellinen paikka oppia ja elää. Erityisesti GTA: n opiskelijoille, Kanadan pääkaupungista ja Ontarion toiseksi suurimmasta kaupungista, on tilaisuus astua pois tutusta ja kokea uusi ympäristö. Ottawa on elinvoimainen arkkitehtiyhteisö, omistautunut kaupunkisuunnittelijoiden kaade, maailmanluokan museot, galleriat ja esittävän taiteen paikat. Ottawa on erinomainen laboratorio oppia suunnittelusta ja kaupungin rakentamisesta.

Carletonin opiskelijat hyötyvät myös kansallisesta pääkaupunkiseudulla sijaitsevien organisaatioiden läheisyydestä, kuten:

 • Kansallinen tutkimusneuvosto Kanada
 • Kanada Mortgage and Housing Corporation
 • National Capital Commission
 • Kansallinen taidekeskus
 • Kanadan kansallisgalleria
 • Kanadan historian, luonnon, nykyajan valokuvauksen, ilmailun ja tieteen ja teknologian museot

Ohjelma

Vaikka painopiste on erilainen, kaikki kolme suuryritystä ovat studiopohjaisia, jakavat yhteisen ensimmäisen vuoden ja lähentyvät jälleen suunnittelusstudioita neljännen vuoden tasolla. Saman asteen tutkinnon suorittaneet kaikkien kolmen suurten korkeakoulujen opiskelijat ovat yhtä lailla valmiita uralle tai jatkamaan ammatillista opiskelua maisterin tasolla. Painopisteiden monimuotoisuus edistää keskustelua ja erikoistumista, joka ei ole mahdollista muissa arkkitehtuuriohjelmissa. Se lisää koulussa jatkuvaan tutkimustyöhön ja rikkauteen.

Majors

BAS-ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa pääaine erityisen kiinnostavalla alueella:

 • Suunnittelijan pääprojekti keskittyy rakennusten suunnitteluun. Suunnittelijan suurimmat valittavat kiinnostuneille ensisijaisesti arkkitehtuurin ammatillisesta urasta, jossa korostetaan suunnittelua.
 • Suurin osa Urbanismia keskittyy kaupunkisuunnitteluun ja kestävään kehitykseen. Urbanismin suurimmat tutkivat arkkitehtuuria kaupungin laajemmassa kontekstissa ja lisäävät tietoisuutta ja edistävät rakennetun ympäristön valvontaa tutkimalla 20. vuosisadan massiivista kaupungistumista.
 • Yksi tärkeimmistä säilyttämis- ja kestävän kehityksen tavoitteista on olemassa olevan rakennuskannan säilyttäminen ja mukauttaminen. Keskittymisen ja kestävän kehityksen pääaine vetoaa opiskelijoihin, jotka ovat kiinnostuneita historiallisen arkkitehtuurin ja rakennusten kestävän suunnittelun sekä kaupunkikankaan säilyttämisen periaatteista.

Opetussuunnitelma

Ohjelman ensimmäisen vuoden ydinkurssit koostuvat piirtämisestä, studiosuunnittelusta, multimediasta, historiasta / teoriasta ja tekniikasta. Seuraavina vuosina opiskelet kursseja ammatillisesta käytännöstä ja valinnaisia säilyttämistä ja kestävyyttä, urbanismia sekä filosofiaa ja kritiikkiä koskevia opintoja.

Ydinkursseja täydennetään valinnaisilla muilla tieteenaloilla, kuten taidehistorian, teollisen suunnittelun, kaupunkimaantieteen ja tekniikan aloilla.

Lisävaatimukset

Hakemuksessasi tarvitaan myös portfolio.

Tulevat mahdollisuudet

Työpaikka

Carleton-tutkinnon suorittaneet työskentelevät ympäri maailmaa perinteisissä ja perinteisissä arkkitehtuurikäytännöissä sekä tieteenalojen ja muotisuunnittelun aloilla erittäin teknisiin aloihin, kuten tietokoneanimaation, rakennusalan tieteen, ympäristösuunnittelun ja projektien hallintaan. Useimmat valmistuneet haluavat harjoitella alalla, kun taas toiset siirtyvät jatko-opiskeluun ja opetukseen. Toiset ovat suunnittelijoiden / rakennusyritysten perustajia, jotka ovat erikoistuneet oman mallinsa valmisteluun.

Valmistua koulusta

Azrielin arkkitehtuuri- ja urbanistikoulu tarjoaa neljä arkkitehtuurin jatko-ohjelmaa: akkreditoidun kaksivuotisen Master of Architecture Professional (maaliskuu) -ohjelman, 3,5 vuoden Master of Architecture Professional -ohjelman (1. maaliskuuta), Master of Architectural Studies (MAS) ja tohtori arkkitehtuuriohjelma. Koulututkinnon suorittaneet voivat suorittaa myös tutkintotodistuksen arkkitehtonisessa suojelussa.

Arkkitehtiopintojen maisteri on tutkimuspohjainen (ja ei-akkreditoitu) maisterin tutkinto, joka on kiinnostunut perusteellisen arkkitehtuurin tutkimuksesta. Master of Architecture Professional on studio-pohjainen koulutusohjelma. Opiskelijat, jotka tulevat ohjelmaan BAS in Designissa, noudattavat 8,0 opintokokonaisuutta. Opiskelijat, jotka tulevat BAS: n kanssa kaupungistumiseen, säilyttämisen ja kestävyyden BAS, tai ei-arkkitehtoninen kunnianosoitus tutkitaan 15,5 opintosuunnitelmalla (1. maaliskuuta). Carletonin yliopiston tohtorintutkinto Arkkitehtuurissa on kehittynyt ja kansainvälisesti kilpailukykyinen ohjelma, joka käsittelee arkkitehtuurin historiaa, teoriaa ja käytäntöä oivaltavan ja vaativan stipendin kautta.

Työpaikat

 • Arkkitehtuurihistoria
 • Arkkitehtuuri
 • Design
 • koulutus
 • Huonekalujen suunnittelu
 • Graafinen suunnittelu
 • Heritage säilyttäminen
 • Sisustussuunnittelu
 • Multimedia Design
 • Projektinhallinta
 • Kaupunki- ja maaseudun suunnittelu

Mitä opiskelijat sanovat arkkitehtuurista

"Arkkitehtuurissa opit tekemällä. Sinua kehotetaan jatkuvasti ajamaan itsesi teorian ulkopuolelle, rakentamaan malleja ja yksityiskohtia sekä tutkimaan, miten komponentit ja materiaalit tulevat yhteen."

Tom Svilans, arkkitehtuurin opiskelija

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada ... Lue lisää

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada’s Capital University. We know that it is our people that are key to Carleton’s success. Näytä vähemmän