B.Eng (Hons) Sähkö

Yleistä

Ohjelman kuvaus

B. Eng (Hons) Sähköinen

Opit sekä sähköisen että sähkötekniikan teoreettista ja käytännön luonnetta. Elektroniikan soveltamisessa sulautettujen järjestelmien muodossa painotetaan huomattavasti - elektronisia järjestelmiä, jotka voidaan upottaa muihin tuotteisiin, jotka eivät välttämättä ole sähköisiä, kuten autoihin, lääketieteellisiin tai muihin teollisuusjärjestelmiin. Kurssi kattaa myös huipputeknologian ja kehittyvät tekniikat. Näitä ovat älykkäät verkot, jotka muodostavat seuraavan sukupolven sähköpalveluita maailmanlaajuisesti, kun sähköverkot uusitaan, sekä kehon alueverkot - langattomat verkot kannettaville laskentalaitteille, joilla on monia potentiaalisia sovelluksia, mukaan lukien edullinen ja jatkuva terveydentilan seuranta.

Kurssin lopullinen taso tarjoaa valinnaisia moduuleja, joiden avulla voit hankkia erikoistunutta soveltuvan elektroniikan aloilta, joilla on merkittävää kysyntää teollisuudessa. Niihin kuuluvat muun muassa digitaalinen signaalinkäsittely, integroidun piirin suunnittelu, sähköjärjestelmät, älykkäät verkot ja uusiutuvat energialähteet.

Tarjoamme B. Eng (Hons) Electrical

128501_pexels-photo-132700.jpegAlexander Dummer / Pexels

Opintojakson sisältö

  • AME6011 Beng (Hons) -hanke
  • AME6013 Management and Enterprise in Engineering
  • EEE6011 sähkökoneet
  • EEE6012 Tekninen sähkömagneettisuus
  • EEE6016 uusiutuvat energialähteet (valinnainen)

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoilla on yleensä tunnustettu tekniikkaan liittyvä pätevyys, joka käsittää vähintään 120 opintopistettä HE4: llä ja 120 opintopistettä HE5: llä; esimerkiksi korkeakoulututkinto, korkea kansallinen tutkintotodistus tai säätiön tutkinto.

Hyväksyminen edellyttää myös tyydyttävän haastattelun läpäisemistä (henkilökohtaisesti, puhelimitse tai Skypen kautta). Haastattelun avulla voimme määrittää sitoutumisesi ja sopivuutesi ohjelmaan, samoin kuin antaa sinulle mahdollisuuden selventää mahdollisia kyselyjäsi.

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, tarvitset yleensä myös IELTS 6.0 (tai vastaavan). Jos sinulla ei ole vaadittua englantilaista tasoa, voit opiskella englantia kanssamme IELTS 4.0: sta (tai vastaavasta).

palkkiot

Hakemusmaksu* Rekisteröintimaksu (vuosittain) Opetusmaksu (vuosittain) Tenttimaksu ** (vuosittain)
2100 AED 2200 AED 35 000 AED 816 GBP

Kaikki maksut voidaan tarkistaa, ja ne tarkistetaan vuosittain.
Kaikista maksuista peritään 5%: n arvonlisävero liittovaltion veroviranomaisen mukaan.

* Sovellus

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah was first established in 2008 and is licensed by the Government of Ras Al Khaimah. We offer Undergraduate and Post Graduate degree programmes ... Lue lisää

The University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah was first established in 2008 and is licensed by the Government of Ras Al Khaimah. We offer Undergraduate and Post Graduate degree programmes in several disciplines. Näytä vähemmän