B.Eng. Koneenrakennus (ME)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Opetussuunnitelma

Koneenrakennus käsittelee energian muuntomekanismeja ja niiden hyödyntämistä kaikilla teollisuuden aloilla sekä kaikkien elämänlaadun parantamista. Konetekniikan ala on aina ollut suunnittelun keskeinen osa. Koneinsinöörit osallistuvat monenlaiseen tekniseen toimintaan, johon kuuluvat: tuotanto, rakennustilat, kemiallinen jalostus, sähköntuotanto, materiaalitiede, kaivos- ja mineraalien louhinta, kuljetus, ilmailutekniikka ja niin edelleen. Näistä syistä kaikki toimialat tarvitsevat mekaanisten insinöörien palveluja.

SIITisin konetekniikkaohjelman tavoitteena on tarjota tehokasta koulutusta mahdollisille insinööreille, mikä antaa heille mahdollisuuden suunnitella, hallinnoida ja hallita uusinta tekniikkaa. Tässä ohjelmassa korostetaan kahta pääaluetta; nämä ovat (1) yleinen koneenrakennus ja (2) energianhallinta.

Konetekniikkaa opetetaan pääasiassa ensimmäisen ja toisen vuoden aikana. Erikoistuneita koneenrakennuskursseja tarjotaan kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijoille. Lisäksi sähkötekniikan ja teollisen käytännön perusteet sisältyvät konetekniikan perustutkinto-ohjelmaan.

Voidakseen palvella teollisuutta osaavasti opiskelijoiden on oltava alttiina todellisille laitteille ja prosesseille. Kaksi laboratoriakurssia vaaditaan. Laajennettua laboratoriokurssia tarjotaan valinnaisena aineena vanhemmille hankkeille, ja sitä ohjaavat opettajat. Koska insinööriopiskelijoiden tulisi hankkia jonkin verran kokemusta teollisuudesta oppiakseen teollisen elämän ja työn tapoja, konetekniikan opiskelijoille tarjotaan teollinen koulutuskurssi.

Lisäksi ME-opiskelijat voivat valita kolmen valinnaisen raidan (Senior Project Track, Foreign Exchange Track ja Extended Training Track) välillä.

  • Senior Project Track on tarkoitettu ME-opiskelijoille, jotka haluavat toteuttaa projektin ME-tiedekunnan jäsenten valvonnassa.
  • Valuuttakurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat osallistua opiskelijavaihto-ohjelmaan ulkomaisten kumppanuusyliopistojen kanssa.
  • Laajennettu koulutusraita on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa alan yhteistyöohjelman.

Rakenne ja komponentit

  1. Yleiset peruskurssit - 30 opintopistettä
  2. Pääkurssit - 113 opintopistettä
  3. Ilmaiset valinnaiset kurssit - 6 opintopistettä

Yhteensä: 149 krediittiä

Sirindhornin kansainvälinen teknologiainstituutti

Jos unelmasi on opiskella kansainvälisessä tekniikan, tekniikan tai johtamisen ohjelmassa, SIIT on paras valinta opiskeluun ja tulevaisuuteen. Aiot jatkaa jatko-opiskelua Thaimaassa tai ulkomailla tai työskennellä kansainvälisissä järjestöissä, pystyt saavuttamaan tavoitteesi SIIT: n täysin pätevien kokopäiväisten professoreiden kanssa. Yli 20 vuoden ajan SIIT ei ole tuottanut vain korkeasti koulutettuja tutkinnon suorittaneita, vaan se on myös jatkuvasti julkaissut maan suurinta määrää tutkimustöitä tiedekunnan jäsentä kohti.

Sirindhornin kansainvälinen teknologiainstituutti (SIIT), Thammasatin yliopisto, perustettiin vuonna 1992 yhteistyössä Thammasatin yliopiston, Japanin talousjärjestöjen liiton (KEIDANREN) ja Thaimaan teollisuuden liiton (FTI) kanssa. SIIT: n tavoitteena on tuottaa korkeasti koulutettuja insinöörejä ja teknologeja, jotka ovat päteviä edistyneessä tekniikassa, hallitsevat englanninkielistä viestintää ja kykenevät johtamaan ja suorittamaan tekniikan ja tekniikan tutkimusta.

Valmistuneet ovat työskennelleet monikansallisissa ja globaaleissa yrityksissä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Ne, jotka ovat päättäneet jatkaa opintojaan, on otettu johtaviin yliopistoihin ympäri maailmaa.

Sopimus pääsystä suurimpaan akateemiseen ohjelmaan

Opintojaksoja on 3:

  • Suunnittelu: Rakennustekniikka, elektroniikka, kemian tekniikka, konetekniikka sekä teollisuustekniikka ja logistiikkajärjestelmät.
  • Tietokonetekniikka ja digitaalinen tekniikka.
  • Johto: Johtamistekniikka ja tekniikan hallinta.

Kaikki opiskelijat hakevat tärkeimpien akateemisten ohjelmiensa valintaa ensimmäisen vuoden lopussa. Onnistunut pääsy haluttuun pääaineeseen riippuu opiskelijan arvosanakeskiarvosta ensimmäisen lukuvuoden lopussa sekä valitun ohjelman kysynnästä. Valinta on etusijalla niille opiskelijoille, joiden valinta kuuluu heidän valitsemaansa kenttään, joka ilmoitettiin SIITiin pääsyhetkellä.

Arvioidut kustannukset kandidaatin tutkinnolle SIIT: ssä

Ensimmäinen lukukausi (elo-joulukuu) ja toinen lukukausi (tammi-toukokuu)

140041_ScreenShot2020-09-08at12.46.49PM.png

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT) offers undergraduate and graduate programs (master and doctoral levels) leading to the Bachelor of Engineering (B.Eng.), Bachelor of Science (B. ... Lue lisää

Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT) offers undergraduate and graduate programs (master and doctoral levels) leading to the Bachelor of Engineering (B.Eng.), Bachelor of Science (B.Sc.), Master of Engineering (M.Eng.), Master of Science (M.Sc.), and Doctor of Philosophy (Ph.D.). Näytä vähemmän
Khlong Nueng , Bang Kadi + 1 Lisää Vähemmän