B.Eng. Rakennustekniikka (CE)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Opetussuunnitelma

Maa- ja vesirakennusohjelman tavoitteena on tuottaa tutkinnon suorittaneita, joilla on riittävät perustiedot laaja-alaisilta aloilta ja samalla vahvat tiedot tietyllä alueella. Tämä antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden palvella Thaimaan teollisuudenaloja, joilla asiantuntijoiden tarve kasvaa päivittäin.

Opetussuunnitelmassa painotetaan eri pää- ja vesirakentamisen aloja, joihin kuuluvat 1) rakennesuunnittelu, 2) betonitekniikka, 3) maaperän ja perustusten suunnittelu, 4) vesivarojen suunnittelu ja 5) kuljetustekniikka.

Suunnittelun pääaineiden kokonaispistemäärät jaetaan tasaisesti kaikille viidelle pääalalle lukuun ottamatta rakennesuunnittelun alaa, jolla on hiukan enemmän opintopisteitä.

Erikoistuminen voidaan saavuttaa valinnaisilla kursseilla ja projektilla. Tarjotaan myös käytännön koulutuskurssi, jonka avulla opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa maanrakennusta opintojensa aikana. Harjoittelukurssilla opiskelijat sijoitetaan erikoisalaansa liittyviin organisaatioihin tarjoamaan käytännön kokemuksia erikoisalastaan. Tässä opetussuunnitelmassa opiskelijat voivat opiskella valinnaisia kurssejaan muissa yliopistoissa, myös ulkomaisissa yliopistoissa, vaihto-opiskelijoina viimeisen lukukauden aikana. Erityisjärjestelyillä opiskelijoille on myös mahdollista saada perusteellinen käytännön koulutus viimeisen lukukauden aikana.

Rakenne ja komponentit

  1. Yleiset peruskurssit - 30 opintopistettä
  2. Pääkurssit - 114 opintopistettä
  3. Ilmaiset valinnaiset kurssit - 6 opintopistettä

Yhteensä: 150 opintopistettä

Sirindhornin kansainvälinen teknologiainstituutti

Jos unelmasi on opiskella kansainvälisessä tekniikan, tekniikan tai johtamisen ohjelmassa, SIIT on paras valinta opiskeluun ja tulevaisuuteen. Aiot jatkaa jatko-opiskelua Thaimaassa tai ulkomailla tai työskennellä kansainvälisissä järjestöissä, pystyt saavuttamaan tavoitteesi SIIT: n täysin pätevien kokopäiväisten professoreiden kanssa. Yli 20 vuoden ajan SIIT ei ole tuottanut vain korkeasti koulutettuja tutkinnon suorittaneita, vaan se on myös jatkuvasti julkaissut maan suurinta määrää tutkimustöitä tiedekunnan jäsentä kohti.

Sirindhornin kansainvälinen teknologiainstituutti (SIIT), Thammasatin yliopisto, perustettiin vuonna 1992 yhteistyössä Thammasatin yliopiston, Japanin talousjärjestöjen liiton (KEIDANREN) ja Thaimaan teollisuuden liiton (FTI) kanssa. SIIT: n tavoitteena on tuottaa korkeasti koulutettuja insinöörejä ja teknologeja, jotka ovat päteviä edistyneessä tekniikassa, hallitsevat englanninkielistä viestintää ja kykenevät johtamaan ja suorittamaan tekniikan ja tekniikan tutkimusta.

Valmistuneet ovat työskennelleet monikansallisissa ja globaaleissa yrityksissä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Ne, jotka ovat päättäneet jatkaa opintojaan, on otettu johtaviin yliopistoihin ympäri maailmaa.

Sopimus pääsystä suurimpaan akateemiseen ohjelmaan

Opintojaksoja on 3:

  • Suunnittelu: Rakennustekniikka, elektroniikka, kemian tekniikka, konetekniikka sekä teollisuustekniikka ja logistiikkajärjestelmät.
  • Tietokonetekniikka ja digitaalinen tekniikka.
  • Johto: Johtamistekniikka ja tekniikan hallinta.

Kaikki opiskelijat hakevat tärkeimpien akateemisten ohjelmiensa valintaa ensimmäisen vuoden lopussa. Onnistunut pääsy haluttuun pääaineeseen riippuu opiskelijan arvosanakeskiarvosta ensimmäisen lukuvuoden lopussa sekä valitun ohjelman kysynnästä. Valinta on etusijalla niille opiskelijoille, joiden valinta kuuluu heidän valitsemaansa kenttään, joka ilmoitettiin SIITiin pääsyhetkellä.

Arvioidut kustannukset kandidaatin tutkinnolle SIIT: ssä

Ensimmäinen lukukausi (elo-joulukuu) ja toinen lukukausi (tammi-toukokuu)

140041_ScreenShot2020-09-08at12.46.49PM.png

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT) offers undergraduate and graduate programs (master and doctoral levels) leading to the Bachelor of Engineering (B.Eng.), Bachelor of Science (B. ... Lue lisää

Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT) offers undergraduate and graduate programs (master and doctoral levels) leading to the Bachelor of Engineering (B.Eng.), Bachelor of Science (B.Sc.), Master of Engineering (M.Eng.), Master of Science (M.Sc.), and Doctor of Philosophy (Ph.D.). Näytä vähemmän
Khlong Nueng , Bang Kadi + 1 Lisää Vähemmän