B.Sc. Suunnittelu (EM)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Opetussuunnitelma

Engineering Management -ohjelma on tarkoitettu päteville henkilöille, jotka aikovat ottaa johtotehon teknologiapohjaisessa, projektipainotteisessa ympäristössä valmistus-, palvelu- tai julkishallinnon organisaatioissa. Se tarjoaa poikkitieteellisen opintojakson, joka yhdistää teollisuustekniikan, johtamisen ja tietotekniikan ainutlaatuiset kyvyt. Tämän seurauksena ohjelma keskittyy teknologiseen johtajuuteen integroimalla ihmiset ja tekniikka.

Opiskelijat valmistautuvat johtotehtäviin teknisesti suuntautuneissa yrityksissä kurssien avulla, jotka esittävät sekä teoreettisia että käytännön näkökohtia monimutkaisten suunnitteluprojektien hallinnassa. Opetussuunnitelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää ja hallita monimutkaista vuorovaikutusta ihmisten, tekniikan, rahoituksen ja sosio-poliittisen ympäristön välillä, jossa organisaatiot toimivat. Ohjelman päätyttyä valmistuneilla on laaja-alaista tietoa sekä määrällisiä ja laadullisia analyyttisiä taitoja menestyä johtajina projektin käsitteellistämisestä toteutukseen.

Käytännön kokemusten saamiseksi neljännen vuoden opiskelijat saavat valita kolmen erikoisopintojen joukosta. Lisätietoja akateemisista vaihtoehdoista ja erityisopinnoista saat ottamalla yhteyttä EM-ohjelman koordinaattoriin.

Rakenne ja komponentit

  1. Yleiset peruskurssit - 30 opintopistettä
  2. Pääkurssit - 114 opintopistettä
  3. Ilmaiset valinnaiset kurssit - 6 opintopistettä

Yhteensä: 150 opintopistettä

Sirindhornin kansainvälinen teknologiainstituutti

Jos unelmasi on opiskella kansainvälisessä tekniikan, tekniikan tai johtamisen ohjelmassa, SIIT on paras valinta opiskeluun ja tulevaisuuteen. Aiot jatkaa jatko-opiskelua Thaimaassa tai ulkomailla tai työskennellä kansainvälisissä järjestöissä, pystyt saavuttamaan tavoitteesi SIIT: n täysin pätevien kokopäiväisten professoreiden kanssa. Yli 20 vuoden ajan SIIT ei ole tuottanut vain korkeasti koulutettuja tutkinnon suorittaneita, vaan se on myös jatkuvasti julkaissut maan suurinta määrää tutkimustöitä tiedekunnan jäsentä kohti.

Sirindhornin kansainvälinen teknologiainstituutti (SIIT), Thammasatin yliopisto, perustettiin vuonna 1992 yhteistyössä Thammasatin yliopiston, Japanin talousjärjestöjen liiton (KEIDANREN) ja Thaimaan teollisuuden liiton (FTI) kanssa. SIIT: n tavoitteena on tuottaa korkeasti koulutettuja insinöörejä ja teknologeja, jotka ovat päteviä edistyneessä tekniikassa, hallitsevat englanninkielistä viestintää ja kykenevät johtamaan ja suorittamaan tekniikan ja tekniikan tutkimusta.

Valmistuneet ovat työskennelleet monikansallisissa ja globaaleissa yrityksissä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Ne, jotka ovat päättäneet jatkaa opintojaan, on otettu johtaviin yliopistoihin ympäri maailmaa.

Sopimus pääsystä suurimpaan akateemiseen ohjelmaan

Opintojaksoja on 3:

  • Suunnittelu: Rakennustekniikka, elektroniikka, kemian tekniikka, konetekniikka sekä teollisuustekniikka ja logistiikkajärjestelmät.
  • Tietokonetekniikka ja digitaalinen tekniikka.
  • Johto: Johtamistekniikka ja tekniikan hallinta.

Kaikki opiskelijat hakevat tärkeimpien akateemisten ohjelmiensa valintaa ensimmäisen vuoden lopussa. Onnistunut pääsy haluttuun pääaineeseen riippuu opiskelijan arvosanakeskiarvosta ensimmäisen lukuvuoden lopussa sekä valitun ohjelman kysynnästä. Valinta on etusijalla niille opiskelijoille, joiden valinta kuuluu heidän valitsemaansa kenttään, joka ilmoitettiin SIITiin pääsyhetkellä.

Arvioidut kustannukset kandidaatin tutkinnolle SIIT: ssä

Ensimmäinen lukukausi (elo-joulukuu) ja toinen lukukausi (tammi-toukokuu)

140041_ScreenShot2020-09-08at12.46.49PM.png

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT) offers undergraduate and graduate programs (master and doctoral levels) leading to the Bachelor of Engineering (B.Eng.), Bachelor of Science (B. ... Lue lisää

Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT) offers undergraduate and graduate programs (master and doctoral levels) leading to the Bachelor of Engineering (B.Eng.), Bachelor of Science (B.Sc.), Master of Engineering (M.Eng.), Master of Science (M.Sc.), and Doctor of Philosophy (Ph.D.). Näytä vähemmän
Khlong Nueng , Bang Kadi + 1 Lisää Vähemmän