BA (Hons) Business (ylhäältä alas)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Aloituspäivät: syyskuu

Lukukausimaksut (2020/21): UK / EU: 9 250 £ Kansainvälinen: 15 500 £

Tämä Top-Up-tutkinto tarjoaa opiskelijoille perusteellisen maadoituksen globaalin liiketoimintaympäristön operatiivisissa prosesseissa ja yhdistettynä laaja-alaiseen käsitykseen teoriasta. Tämän nopeutetun kurssin tutkinnon suorittaneet vastaavat nykypäivän työnantajien korkeatasoisia odotuksia. BA (Hons) Business Top-Upin keskittyy brittiläisen liikeyrityksen keskukseen Lontooseen, Newcastle Business Schoolin, joka on osa erästä valittavissa olevaa kaupparyhmäkokoelmaa, sen jälkeen, kun järjestö on akkreditoinut AACSB: n (Advance Collegiate School of Business) ) liiketoiminnassa ja kirjanpidossa - Euroopan ensimmäinen, joka sai kaksinkertaisen akkreditoinnin.

Ohjelma on kehitetty opiskelijoille, joilla on aiemmin hankittu pätevyys joko HND in Business, Foundation Degree, SQA HND tai vastaava. Hyviksi tässä kurssissa opiskelijoiden on osoitettava innostusta ja aloitteellisuutta sekä kyky kehittää uusia ajattelutapoja, kun akateemisten taitojasi parannetaan vastaamaan liiketoiminnan standardeja.

Ohjelma koostuu moduuleista, jotka on suunniteltu parantamaan tietämystänne ja ymmärrystä liiketoimintaongelmista kehittämällä akateemisia taitoja, jotta voit soveltaa tietojasi liiketoimintaympäristöön. Näitä moduuleja ovat liiketoiminnan operatiivisten toimintojen tutkiminen Strategisen toimitusketjun hallinta -työssä, nykyajan liiketoiminnan kysymykset ja syvempi teoreettinen ymmärrys kulttuurissa ja organisaatioissa sekä kehittämällä työllistettävyyttä akateemisessa ja urakehityksessä.

Yrityksen tutkinto voi johtaa uran liiketoiminnan johtoon ja johtamiseen sekä mahdollisuuden kehittää liiketoiminnan tietämystä jatko-opintojen avulla. Valmistuttuaan voit siirtyä uran konsultointiin, markkinointiin, terveydenhoidon hallintaan, henkilöstöhallintoon tai toimintojen hallintaan sekä omalla liiketoiminnallasi.

Kun olet suorittanut tämän tutkinnon vähintään 2: 2 ja jos haluat jatkaa opintojasi ja kehittää erikoisuutta, saatat olla oikeutettu edistämään yhtä jatkotutkinnosta Lontoon kampuksella. Näihin ohjelmiin kuuluu mahdollisuus yrittää erikoistua yrittäjyyteen, henkilöstöhallintoon, kansainväliseen johtamiseen, taloushallintoon tai markkinoinnin hallintaan osana liiketoiminnan mestareita.

Kuka tämä kurssi sopisi

Ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää aiemman pätevyytensä BA-liiketoiminnan tutkintoon.

Tavallinen merkintä

  • HND / Foundation Degree tai BTEC / HND yrityksessä, jolla on keskimäärin ansioita / arvosanoja viimeisen vuoden aikana, tai tutkimus, joka vastaa 120 Taso 4 ja 120 Taso 5 CATS-pistettä.

Ja

  • Opiskelijat vaativat IELTS 6.5 (tai sitä korkeammat), joilla ei ole yhtä elementtiä alle 5,5 tai vastaava.

Jos sinulla on IELTS 5.5 - 6.0, sinulla voi olla oikeus liittyä Pre-Sessional Englantiin ennen tämän ohjelman aloittamista.

Sijainti ja päivämäärä

Northumbria University London Campus , 110 Middlesex Street, London, E1 7HT

syyskuu

Our Northumbria University London Campus toteutetaan yhteistyössä QA Higher Education - Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulutuksen tarjoajan kanssa. Kaikki ohjelmamme Lontoon kampuksella on validoitu Yliopistolla ja QA Higher Education ja yliopiston henkilökunta opettaa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Lue lisää

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Näytä vähemmän