BA (Hons) Jalkapallovalmennus (sekoitettu)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä tutkinto alkaa syyskuussa 2020. Vahvistetaan.

Yleiskatsaus

  • Yhdistelmälähetys (Online plus Wembley tai Etihad Campus)

BA (Hons) Football Coaching (Blended) -tutkinto on tarkoitettu niille, jotka haluavat lisätä tietämystä ja ymmärrystä työskentelystä jalkapallovalmennusympäristössä. Sen lisäksi, että ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kehittää valmennuskäytäntöjä, ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuksia harjoittaa monia tukialueita, kuten pelaajien etsintä ja rekrytointi, psykologiset ja sosiologiset näkökohdat, ravitsemus ja ehdollisuus, kykyjen kehittäminen, tekninen ja taktinen tietoisuus, reflektiivinen harjoittelu ja suorituskykyanalyysi. Se on ihanteellinen jalkapalloalalla työskenteleville nykyisille ammattilaisille, jotka mieluummin joustavampaa toimitustapaa puhtaasti kampuksella toimivan ohjelman sijaan.

Saavuttamalla mahdollisuus oppia kodinsa tai työpaikkansa mukavuudesta, ohjelman osallistujat voivat hankkia uuden tutkinnon parantaakseen uransa näkymiä muodossa, joka tarjoaa joustavia aikoja ja mahdollisuuden sanella omaa työ- ja perhe-elämänsä tasapainoa mahtuu muiden sitoumusten ympärille.

Tämä ohjelma on sekoitettu, mikä tarkoittaa, että suurin osa opinnoista suoritetaan verkossa UCFB : n omistetun online-keskittimen kautta. On kuitenkin mahdollisuus oppia kampuksella joko UCFB Wembleyssä, Lontoossa tai UCFB Etihad Campus, Manchester, kahden viikon ajan jokaisena lukuvuonna.

moduulit

Tämä ohjelma on tällä hetkellä validoinnin alainen. Moduulit ilmoitetaan heti, kun tutkinto on vahvistettu.

Suunnitellut moduulit kattavat aihealueet, kuten pelaajien etsinnän ja rekrytoinnin, psykologiset ja sosiologiset näkökohdat, ravitsemuksen ja ehdollisuuden, kykyjen kehittämisen, teknisen ja taktisen tietoisuuden, heijastavat käytännöt ja suorituskyvyn analysoinnin.

Sisäänpääsyvaatimukset

Ohjelman tavanomaiset pääsyvaatimukset ovat seuraavat:

Hakijoita pyydetään saamaan 112 UCAS-pistettä UCAS-pistejärjestelmän puitteissa. Hakijoiden ammatillinen kokemus ja alan pätevyys voidaan arvioida ilman tarvittavia UCAS-pisteitä.

Lisäksi hakijoille olisi edullista, että niillä on jo FA-taso 1 ja vielä enemmän, kun ne työskentelevät kohti FA-tasoa 2 tai vastaavaa pätevyyttä.

Kaikille hakijoille annetaan opiskelijapalveluihin liittyviä tietoja, joiden kanssa he voivat ottaa yhteyttä, jos he tarvitsevat lisätukea tai neuvoja, sekä tietoja asianmukaisista apurahoista ja rahastoista.

Hakijoista, jotka eivät ole enemmistön englanninkielisiä maita, pyydetään englannin kielen pätevyys, joka testaa puhumisen, kuuntelun, lukemisen ja kirjoittamisen, ja heitä pyydetään saavuttamaan 6,0 (5,5) tai vastaava IELTS.

Miten hakea

UCAS-koodit:

Verkkokurssin koodi: FCB1
Laitos: U10
Kampus: W tai E

Uramahdollisuudet

UCFB (Hons) Football Coaching (Blended) tutkinto-ohjelman suorittaneiden UCFB sisältyy jalkapallovalmennus jalkapallokerhoissa. Opiskelijat voivat halutessaan hakea myös perinteisempiä liiketalouden, urheilun johtamisen tai johtamisen tehtäviä koko ohjelman aikana kehittämien jatko-ominaisuuksien perusteella.

Ohjelman aikana UCFB tuntee kunkin opiskelijan tarpeet ja odotukset. Tämä mahdollistaa yksilöllisen tuen kunkin opiskelijan urakehityksessä. Viime kädessä tämä auttaa heitä löytämään paikkansa jalkapallo- ja urheiluteollisuudessa. Niille, jotka haluavat jatkaa opintojaan tutkinnon lopussa, kannustetaan mahdollisuuksia opiskella maisterin tasolla.

palkkiot

  • Ison-Britannian / EU: n opiskelijat: 9 250 puntaa vuodessa
  • Kansainväliset opiskelijat: £ 14 250 vuodessa

Lisäkustannukset
Sekoitettu oppiminen: UCFB : n kampuksilla UCFB aiheutuvat kustannukset keskitetyissä luokissa osana sekoitettua oppimista. Näihin kustannuksiin sisältyy matka, majoitus ja avustukset.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities ... Lue lisää

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Näytä vähemmän
Manchester , Wembley , Lontoo , Burnley + 3 Lisää Vähemmän