Read the Official Description

Kaksivuotinen, nopea BA (Hons) Fashion Communication on monipuolinen, teollisuuspainotteinen ohjelma, joka esittelee ja selittää muodin maailmaa ja helpottaa elintärkeiden siirrettävien ammattitaitojen kehittämistä. Se on laaja-alainen kurssi, jossa tarkastellaan erilaisia ​​muotiviestinnän alueita visuaalisista elementeistä, kuten kuvankäsittelystä ja graafisesta suunnittelusta, mediasta ja markkinoinnista sekä lähestymistavoista, joita käytetään myymään muoti kilpailukykyisillä globaaleilla markkinoilla. BA (Hons) Muoti viestintä koulutusohjelma on vahvistanut Buckinghamin yliopisto.


Kurssista


Ohjelman keskeiset tavoitteet ovat:
 • Esittele opiskelijat muotialan laajalle alueelle ja helpottavat heidän ymmärtämistä avainkysymyksiin, jotka liittyvät sen edistymiseen 21-luvulla.
 • Kehittää opiskelijoiden viestintätaitoja eri medioissa, painottaen luovia tuloksia ja visuaalisia viestejä.
 • Tarjoa opiskelijoille mahdollisuuksia kehittää keskeisiä siirrettäviä taitoja tutkimuksessa ja analysoinnissa, älyllisessä itsenäisyydessä ja luovassa ajattelussa, yhteistyössä, organisaatiossa ja yrityksessä.
 • Mahdollistaa jokaisen oppilaan päättää omasta henkilökohtaisesta ja ammatillisesta vahvuudestaan ​​kriittisen pohdinnan avulla, jotta hän tunnistaa ja harjoittaa sopivaa urapolkua tavalla.

Tämä intensiivinen kaksivuotinen tutkinto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia muotialalta. Verrattomat alan linkit kertovat opetussuunnitelmasta ja projektin alustuksista. Opiskelijat ovat asettaneet ja tukevat vierailevia luennoitsijoita ja alan ammattilaisia, jotka ovat heidän alansa johtajia. Ohjelma sisältää myös 'Collaborative Industry Project' -moduulin, jonka avulla opiskelijat voivat työskennellä yhteistyökumppanien asettamilla teollisuudenaloitteilla. Aikaisempia teollisuuden projektipartnereita ovat Vogue, Louis Vuitton, Jaeger, Modus PR, Fenwick ja GQ.
Aikaisemmat puhujat ovat Victoria Beckham, Tommy Hilfiger, Natalie Massenet, Edward Enninful, Suzy Menkes, Roland Mouret, Anya Hindmarch, Sarah Harris, Matthew Williamson, Henry Holland, Lulu Kennedy, Miles Aldridge, Kate Phelan, Caroline Issa, Yasmin Le Bon, Tamara Mellon, Bella Freud, Nicholas Coleridge ja monet muutkin.
BA (Hons) Muoti Viestinnän tutkinto on nopea kaksivuotinen ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat saada vastaavan tutkinnon kuin yksi saavutettu kolmen vuoden muualla. Tämä on mahdollista järjestämällä lukuvuoden rakenne uudelleennäkemäksi kesällä; joka sopii samaan opetusviikon lukumäärään kuin perinteinen kolmivuotinen ohjelma, mutta työkuorman varmistaminen missään termi ei ole suurempi. Yhteenvetona kahden vuoden tutkinto tarjoaa:
 • Intensiivinen, nopeutettu tutkintokurssi, joka tarjoaa niin paljon akateemista sisältöä kahden vuoden aikana kuin muut laitokset tarjoavat kolmessa
 • Mahdollisuus aloittaa muotialalla työskentely vuotta aiemmin
 • Koko vuoden käyttö, mukaan lukien muualla oleva pitkä kesäloma, joka on parempi valmistautuminen työelämään
 • Ohjelma, johon kuuluu 360 opintopistettä, aivan kuten muutkin kandidaatin tutkinnot
 • Neljä kymmenen viikon ehtoja, kahdentoista viikon loma
 • Tämä kurssi on kokopäiväinen ja vähintään 15 tuntia opetetusta yhteydestä neljän päivän aikana viikossa noin 20 tuntia ohjausta ja itsenäistä opiskelua ja projektiaikaa joka viikko.


OhjelmarakenneOhjelma on tarkoituksenmukaisesti laaja ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua monenlaisiin muotialoihin, ennen kuin he päättävät selkeästi viimeisten kahden ehdonsa lopullisista projekteista. Jokainen opiskeluvuosi sisältää myös valinnaisen moduulin, joka tarjoaa mahdollisuuden keskittyä henkilökohtaiseen kiinnostavaan alueeseen. Kesäaika ensimmäisen vuoden lopussa sisältää alan sijoituksen, jonka opiskelija * voi järjestää missä tahansa muotialalla ja missä tahansa paikassa. Muoti Futuurien moduulissa opiskelijat tutkivat muotiteollisuuden mahdollisia ja odotettuja kehityssuuntia suhteessa omaan urakehitykseensä ja luo tarkoituksenmukaisen salkun, jonka tarkoituksena on auttaa varmistamaan työssäkäynnin valitsemallaan alalla. Ura-apu on merkittävä osa korkeakoulua ja ohjelmaa ja opiskelijat jatkossakin tuetaan valmistumisen jälkeen.
* Korkeakoulu tarjoaa laajamittaista tukea löytääkseen sopivan työkokemuksen, mutta osa moduulitutkimuksesta on, että opiskelijat etsivät ja turvaavat sopivan sijoittelun itse. Tavoitteena on helpottaa oppimista, ammatillista kehittymistä ja työnhakutaitoa. Jos he haluavat, kansainväliset opiskelijat voivat järjestää sijoituksen kotimaahansa.


Kurssin päivämäärät

2018 - 2020
Vuosi 1
 • Termi 1:
  1. lokakuuta - 14. joulukuuta 2018 (mukaan lukien tuoreiden viikolla)
  Kolmen viikon joululoma
 • Termi 2:
  7. tammikuuta - 15. maaliskuuta 2019
  Loppuvuoden tauko / valinnainen Opintomatka: 18. - 23. maaliskuuta 2019
 • Termi 3:
  25. maaliskuuta - 14. kesäkuuta 2019
  (sisältää kaksi viikkoa pääsiäisen tauon 15.-26. huhtikuuta 2019)
 • Termi 4:
  24. kesäkuuta - 30. elokuuta 2019 (mukaan lukien alan sijoittautumisjakso)
  Kesätauko: 2. syyskuuta - 7. lokakuuta 2019

Kurssin päivämäärät 2019-2020

29. syyskuuta 2019 - 27. elokuuta 2021
Täysin termi katkeaa pian


Tietoja Buckinghamin yliopistosta


BA (Hons) Muoti viestintä koulutusohjelma on vahvistanut Buckinghamin yliopisto. Buckinghamin yliopisto on Times ja The Sunday Times -yliopisto vuonna 2016 ja on yksi vain kahdesta yksityisestä yliopistosta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sir Anthony Seldon, aiemmin Wellington College, on nimitetty Buckinghamin yliopiston varakansleriin vuonna 2015.


Kurssimaksut


2019 - 2021: £ 56,160 (sis. Alv: n)
UK / EU-opiskelijat voivat maksaa lukukausimaksun erissä kahden vuoden aikana.
Condé Nast College ei ole tällä hetkellä oikeutettu opiskeluun.


Sisäänpääsyvaatimukset


Tämän kurssin ensisijainen A-tason vaatimus on BBB *. Hakijoilla on oltava myös GCSE-englanti ja matematiikka palkkaluokassa C (4) tai edellä. Korkeakoulu hyväksyy myös vastaavanlaiset pätevyysvaatimukset, kuten BTEC- ja Baccalaureate-palkinnot sekä oman Vogue-muotitodistuksen. Korkeakoulututkinnon suorittaminen säätiön opinnoissa (Art
Suositeltu kansainvälinen Baccalaureate pisteet on välillä 28-32
* Jos A-tason profiilisi tai IB-pisteesi eivät täytä tätä vaatimusta, ota yhteyttä tunnusteluihin keskustellaksenne tästä eteenpäin.
Otamme mielellämme kaikki kansainväliset hakemukset, lähetä sähköpostia osoitteeseen admissions@condenastcollege.ac.uk saadaksesi lisätietoa kansainvälisten opiskelijoiden vastaavista tulovaatimuksista.

Jos englanti ei ole sinun ensimmäinen kieli, sinun on otettava englanninkielinen testi.

Program taught in:
Englanti
Last updated March 17, 2019
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 30, 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
55,080 GBP
2018 - 2020: £ 55,080 (sis. Alv: n)
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 30, 2019
Päättymispäivämäärä
Elo 27, 2021
Application deadline

Syys 30, 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Elo 27, 2021

Welcome to the Condé Nast College!