Kurssin yleiskuvaus

Kehitä oma ainutlaatuinen tyylisi BA (Hons) -muotoilulla. Keskitymällä käsityötaitoon ja innovaatioihin me varustamme teille laajan tietämyksen muodista suunnittelusta, kokeilusta, kuvioiden leikkaamisesta ja rakentamisesta oman kokoelman kokoamiseen. Jos haluat tehdä merkin muotialalla, voit aloittaa tämän kurssin.

Suurella, hyvin varustetulla työpaja- ja teollisuuslaitteella käytät tilaa yksilöllisten mallien luomiseen.

Ymmärrä muoti

Voit tutustua moniin muodin käänteisiin sekä miten tutkia ja kehittää ideoita jännittävän ja innovatiivisen muodin tuottamiseksi. Kurssi kasvattaa uusia tapoja tehdä ja ajatella.

Suunnittelun ja rakentamisen lisäksi opit myös esittämään ideoita asiakkaille ja piirtämään suunnittelukonsepteja laajemmalle yleisölle. Kurssilla kehität yksilöllisiä vahvuuksiasi, rakennatte pienen kokoelman ja salkun, joka avaa sinut suunnitteluteollisuudelle valmistumisen yhteydessä.

Osallistu teollisuuteen

Voit hyötyä yhteyksistämme muotiteollisuuteen ja Lontoon läheisyyteen. Lontoo on yksi maailman muodikkaimmista pääkaupungeista, joka tunnetaan innovoinnista ja lahjakkuuksista. Työskennellessäsi omilla alushousuillasi sinulla on mahdollisuus työskennellä alan johtavien suunnittelijoiden kanssa toimialakohtaisissa projekteissa. Vieraiden puhujat voivat kattaa erilaisia aloja muotin suunnittelusta, puvusta, muotoilusta, brändin konsultoinnista ja Fashion PR: stä.

Kehität live-näyttelyitä ja muotinäytöksiä, joissa esitellään työsi ja verkostosi alan ammattilaisten kanssa.

Lisää sijoitteluja, enemmän valintoja

Bucks on Placements Plus -yliopisto. Joten missä määrin teetkin, voit olla varma, että tarjolla on runsaasti alan kannalta merkityksellisiä mahdollisuuksia, joiden avulla pääset valittuun kenttään.

Valmistaudumme myös työhön etukäteen, ja meillä on erityisiä taitoja työharjoitteluun, CV: n lisäämiseen ja rakennusosaamiseen, jonka työnantajat arvostavat. Arvon tunnustamisessa asetamme nämä taidot sisällyttämään tämän kokemuksen opiskeluaikasi.

Placements Plus -palvelun tarkoituksena on auttaa sinua saamaan arvokasta kokemusta vyöhönne, kun olet opiskelija. Voit lisätä valintojasi myöhemmin ja auttaa saamaan haluamasi tutkinnon suorittavan työn.

kurssin yksityiskohdat

UCAS CODE: W230

Meidän luennoitsijamme ovat kaikki kokeneita suunnittelijoita, nykyisiä alan ammattilaisia ja tutkijoita. He työskentelevät trendien, tekniikoiden ja teollisuuden tarpeiden eturintamassa. Työskentelet alan standardilaitteiden parissa, jotka oppivat uusimpia tekniikoita ja muodikkaita muodin ammattitaitoisia menetelmiä. Työpajoissamme saat yhden opettajan, joka toimii tiiviissä yhteistyössä luennoitsijoiden, teknikoiden ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Luo innovatiivisia malleja ammatillisen standardin studiossa ja työpajoissa

Kurssi on 75% käytännöllinen, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia kehittää aihetta käytännön kokeellisen lähestymistavan avulla. Tähän liittyy pääsy työpajoihin suunnitteluprosessin tukemiseksi.

Oman henkilökohtaisen työtilan avulla voit hyötyä siitä, että olet osa elinvoimaa ja dynaamista design-studioyhteisöä. Täältä pääset käsiksi kaikkiin tarvitsemiin laitteisiin. Olemme viettäneet paljon rakkautta ja huolenpitoa, jolloin Punainen Shed on täydellinen luova tila. Meillä on yksi parhaiten varusteltuja työpajoja maassa ja tiimi erikoistuneita teknikkoja. Voit hallita materiaaleja sekä perinteisin menetelmin että digitaalisen ohjelmiston avulla.

Hanki kokemusta live-alushousuista kampuksella

Lontoon läheisyyden ansiosta voit tutustua maailman parhaisiin myymälöihin, gallerioihin ja museoihin. Voit työskennellä pääkaupunkiseudun ja sen ympärillä olevien suunnittelijoiden kanssa saaden kokemusta siitä, miten sopeutua yrityksessä työskentelyn haasteisiin. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada huomion Lontoon tutkintotapahtumassa.

Mitä opintojaksoista vaaditaan?

Tyypillinen tarjous on UCAS-hintaluokka 80. Vähintään kaksi täyttä A-tasoa (tai vastaavaa) vaaditaan. Jokainen hakemus katsotaan yksilöllisesti.

Tarkastellessasi hakemustasi saatat kutsua haastattelun.

Hakijat, jotka eivät täytä vähimmäisvaatimuksia kolmen vuoden perustutkinto-ohjelmalle, tai ne, jotka eivät tunne täysin valmiita tutkintoon, voivat hakea neljän vuoden ohjelmaa, johon kuuluu säätiön vuosi.

Kurssimoduulit

Moduulikartta

Tässä moduulikartassa on luettelo kursseista koostuvista moduuleista.

Kukin moduuli on arvoltaan tietty määrä (tyypillisesti joko 15 tai 30 opintopistettä). Pakolliset (tai ”ydin”) moduulit kattavat keskeiset aiheet, kun taas optiomoduulien avulla voit kehittää omia etujasi. Kokopäiväisen kurssin aikana on suoritettava moduulit yhteensä 120 opintopistettä kurssin jokaisella tasolla. Otettavien optiomoduulien määrä riippuu pakollisten moduulien määrästä kullakin tasolla. Saat lisätietoja siitä, miten kurssi on jäsennelty Academic Advice -sivuilla.

Opetustamme tiedostaa tutkimus- ja työnantajavaatimukset, ja moduulit muuttuvat määräajoin aihepiirin kehityksen mukaan. Lisäksi, jos optiomoduulista kiinnostuneita opiskelijoita ei ole riittävästi, sitä ei ehkä tarjota. Jos optiomoduuli ei toimi, neuvomme sinulle mahdollisimman pian ja autamme valitsemaan vaihtoehtoisen moduulin.

Kurssin käytettävissä olevat moduulit ovat seuraavat:

Vuosi 1 Moduulit

 • Kriittiset ja historialliset tutkimukset - historiallinen ja kriittinen ajattelu
 • Materiaalit ja prosessit
 • Suunnittelu, tekniikat ja käsitteet
 • salkku

Vuosi 2 Moduulit

 • Suunnittelu ja markkinatietoisuus
 • Live-teollisuushanke
 • Näyttely ja edistäminen
 • Kontekstuaaliset tutkimukset 2

Vuosi 3 Moduulit

 • Kriittiset ja historialliset tutkimukset - Väitöskirja
 • Lopullinen kokoelma
 • Kontekstiraportti

työllistettävyys

Mitkä ovat uranäkymiäni?

Varmistamme, että sinulla on kaikki taidot, joita tarvitset aloittaaksesi muodin uran. Kun olemme keskittyneet käsityötaitoon ja ammattitaitoon, perehdytte alan vahvaan ymmärrykseen.

Voit hyötyä yhteyksistämme muotialalle, tarjoamalla mahdollisuuksia työskennellä live-projekteissa ja kuulla alan ammattilaisilta. Voit myös osallistua alan kilpailuihin.

Tarjolla on monenlaisia uramahdollisuuksia, kuten muotisuunnittelija, kuvio-leikkuri, vaateteknologi, tuotekehittäjä, yrittäjä, muotiasiakas, visuaalinen kauppias, vähittäiskaupan hallinta, PR, lehdistö ja tiedotusvälineet, tapahtumat ja tuotantoorganisaatio tai muotisuunnittelu.

Valmistuneet voivat myös tutkia edelleen muotia jatko-opinnoissa.

Miten autat minua valmistautumaan tulevaan uraani?

Meillä on aikaa meidän kanssamme, ja tuemme teitä valitsemallasi uralla. Autamme sinua kehittämään ratkaisevia taitoja, kannustamalla sinua tulemaan yrittäjiksi, työllistyviksi ja hyviksi johtajiksi.

Kannustamme oppilaitamme hakemaan työharjoittelua yliopiston vapaapäivien aikana, jolloin voit kehittää taitojasi työelämässä. Moduulimme ja opetusosaamisemme auttavat sinua tulemaan itsenäisemmiksi oppijana ja tietoisemmiksi tieteenalasta.

Autamme sinua löytämään työtä myös valmistumisen jälkeen.

Big Deal

Bucksissä uskomme, että oppilastamme tulee ensin. Siksi opiskelijoiden liitto on kehittänyt eksklusiivisen Big Deal -paketin. Olemme ainoa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto, joka tarjoaa ilmaisen pääsyn niin monipuoliseen ja jännittävään toiminta-alueeseen - kaikki rikastuttaa yliopiston kokemusta.

Tarjoamme ilmaisia tapahtumia ja viihdettä, lisätaitoja, urheilua, virkistystoimintaa, yhteiskuntia ja maksullisia opiskelijavierailuja. Kaikki yhdellä Yhdistyneen kuningaskunnan 10 parhaana pidetystä ammattiliitosta. Se on iso juttu!

palkkiot

Paljonko se maksaa

 • Kokopäiväinen koti ja EU, syyskuu 2019: £ 9 250 vuodessa
 • Full-Time International, syyskuu 2019: 12 000 puntaa vuodessa
 • Kokopäiväinen koti ja EU, helmikuu 2020: 9 250 puntaa vuodessa
 • Full-Time International, helmikuu 2020: 12 000 puntaa vuodessa

Useimmissa kursseissa on joitakin lisäkustannuksia, joita maksut eivät kata.

Voit hyötyä taloudellisesta tuesta apurahan tai apurahan kautta opiskelijasi aikana.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta Bucks New University »

Viimeksi päivitetty May 14, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Helmi 2020
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
9,250 GBP
(Täysipäiväinen koti ja EU, syyskuu 2019: 9 250 puntaa vuodessa; Full Time International, syyskuu 2019: 12 000 puntaa vuodessa; kokopäiväinen koti ja EU, helmikuu 2020: 9 250 puntaa vuodessa; Full Time International, helmikuu 2020: 12 000 € vuodessa.)
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Helmi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Helmi 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä