BA (Hons) Tekstiilimuotoilu

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssin yleiskuvaus

Onko sinulla intohimo suunnitteluun ja valmistukseen? Värille? Etsitkö materiaaleista? BA (Hons) -tekstiilisuunnittelumme innostaa sinua haluamaan suunnitella ja tehdä yksittäisiä tekstiilejä taiteeseen, arkkitehtuuriin, muotiin, sisätiloihin, elämäntyyliin ja ylellisyyteen.

Osana käsityökoulua kurssillamme keskitytään tekstiilien valmistuksen taitoihin ja suunnitteluun. Opetamme perinteisiä taitoja kokeellisten käsityötekniikoiden yhdistelmällä, tuomalla perinteiseen tekstiilikäsityöhön uutta elämää ja nykyaikaista merkitystä. Sinut esitellään moniin käsin painettuihin ja käsin kudottuihin prosesseihin, mukaan lukien aika kunnioitetut tekniikat, kuten käsien värjäys, ikat, indigo, ruoste ja vastus. Luovia työpajoja järjestävät korkeasti koulutetut tutkijat ja teknikot. Ohjelmamme sisältää vierailut nykyaikaisiin suunnittelijoihin, jotka tarjoavat erikoistuneita työpajoja, ts. Paperinvalmistusta, laskostumista, huovan valmistusta, merkinnän tekemistä, piirtämistä, materiaalien etsintää, rakentamista / sekoitettua mediaa. Omistettujen studioiden ja henkilökohtaisen tilan avulla voit käyttää erilaisia tekstiililaitteita, lankojen ja kankaiden värjäyslaboratorioita, kemian sekoitushuoneita ja erikoisalueita.

Työskentelet elävien yhteistyöhankkeiden, projektien ja näyttelyiden parissa, ja vuoden kaksi opiskelijaa harjoittavat harjoittelupaikkoja sekä Isossa-Britanniassa että ulkomailla. Vuosien 2 ja 3 välillä meillä on valinnainen opiskelu ulkomaille valittujen kumppaneiden kanssa Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.

Tutkijaryhmämme ja vierailevat luennoitsijat ovat kaikki kokenut alan ammattilainen ja tutkija, joka työskentelee teollisuudessa komission ja näyttelyiden parissa. Meillä on oma UCA Farnham Textile Collection, joka tarjoaa opiskelijoillemme kadehdittavan paikan päällä olevan arkiston historiallisista ja nykyaikaisista aineellisista esineistä tutkittavaksi. Kampusillamme on myös kansainvälisesti tunnettu käsityönopisto, UCA: n tarkoitukseen rakennettu museo, tutkimuskeskus ja käsityölle omistettu galleria.

Jatko-ammatteihin kuuluvat sisustustekstiilien suunnittelu, muoti- ja couture-, puku- ja asustetarvikkeet, materiaalien ja teknisten tekstiilien kehittäminen, tekstiilituotteiden valmistus, väri-suunnittelijat, trendi-ennustajat, kuraattorit, tekstiilien säilyttäminen, tekstiilikauppiaat ja stylisti.

Valmistelemme opiskelijoitamme aloittamaan alan ammatit ja tutkinnon suorittaneet ovat saaneet työpaikkoja merkittävissä yrityksissä, kuten Burberry, Paul Smith, Jaeger, Colefax ja Fowler, Zoffany, David Linley. Olemme myös rakentaneet mainetta yrittäjyydelle, koska monet tutkinnon suorittaneista perustivat yrityksiä. Meillä on pitkä luettelo alumneista, jotka ovat asettuneet suunnittelijoiksi ja tekstiilitaiteilijoiksi, ja monet tutkinnon suorittaneista työskentelevät koulutuksessa akateemikoina ja tutkijoina.

Kurssin yksityiskohdat

Vuosi 1

Ensimmäisenä vuonna opit uusia suunnittelu- ja teknisiä taitoja, joiden avulla voit luoda alkuperäisiä tekstiilejä tyhjästä. Käytännön taitoihin sisältyy sarja työpajoja ja johdantoja piirtämisestä ja merkinnöistä, värien alkuperästä, materiaaleista, prosesseista, tekniikoista painotuotteella / pinnalla ja kutoa / rakentaa. Kestävä harjoittelu otetaan käyttöön ja jatketaan kurssin kaikissa vaiheissa. Täydennettynä kontekstiopinnoilla, jotka esittelevät taiteen, käsityön ja suunnittelun teoreettisen puolen.

Tekstiilikäytäntö 1

 • Sinut esitellään myös perustaidoihin ja -taitoihin, jotka tarjoavat aiheen oppimisperustan suunnittelu- ja valmistusprosessiisi. Sinut tutustutaan päätöksentekoon avaintaidona ja kokeellisen tutkimuksen keinona tutkimalla materiaaleja ja prosesseja.

Kontekstuaaliset tutkimukset 1

 • Esitetyllä luentosarjalla ja seminaareilla yksikkö tutkii erilaisia teoreettisia ja käytännöllisiä kantoja osoittaakseen käsitöitä ja muotoilua koskevien nykyisten lähestymistapojen rikkaan monimuotoisuuden ja harkitsemaan erityisiä esteettisiä päätöksiä konteksteihinsa nähden.

Tekstiilikäytäntö 2

 • Tämän yksikön tarkoituksena on laajentaa olemassa olevaa ja kehittää uutta materiaalitietoa ja prosessitaitoja, jotka kattavat tutkimuksen, ideoiden luomisen, konseptoinnin, iteratiivisen tutkimuksen, suunnittelun kehittämisen, dokumentoinnin, arvioinnin, ratkaisun ja viestinnän henkilökohtaisten vastauksiesi avulla projektikuvauksiin.

Tekstiilikäytäntö 3

 • Tämän yksikön tavoitteena on vahvistaa kompetenssia aiemmin kehitetyillä taitoilla ja hankkia uusia taitoja, jotka tukevat entistä itseluottavampaa ja suoritettua vastausta monimutkaisempiin projektihankkeisiin, kun valmistelet toista opiskeluvuosi. Laajennat ymmärrystäsi aihepiiristä työssäsi ja alat tutkia asiaankuuluvaa tekstiiliä koskevaa keskittymistä.

2. vuosi

Toisena vuonna, jatkat käytännön ja suunnittelutaitojesi kehittämistä tutkimalla sitä edelleen. Alat löytää tyylisi ja luoda oman luovan sanaston ja yksilöllisen suunnitteluidentiteetin. Jatkaaksesi ideoitasi ja parantaaksesi taitojasi ja ammatillista kehitystäsi, sinulla on mahdollisuus osallistua alan livekilpailuihin, työharjoitteluun ja opiskeluun ulkomailla.

Tekstiiliharjoittelu 1

 • Tämän yksikön tarkoituksena on sinun aloittaa kehittää ja tutkia henkilökohtaista suunnitteluidentiteettisi ja kiinnostuksesi. Tämä toteutetaan sitoutumalla käsitteellisesti johdettuihin tekstiiliprojektien lyhenteisiin, mukaan lukien mahdollisuuksien mukaan live-projektit, yhteistyöt, kilpailut ja sijoittaminen teollisuuteen.

Kontekstuaaliset tutkimukset 2

 • Esineet ja ympäristöt ovat perusedellytyksiä maailman ymmärtämisellemme. Tämän yksikön tarkoituksena on esitellä erilaisia konteksteja, jotka osoittavat merkityksen merkityksen, ja tapoja, joilla tätä merkitystä voidaan käyttää arvon luomiseen ja ilmaisemiseen käsitöissä ja suunnittelukäytännöissä. Tekeillämme ja käyttämillämme asioilla on "elämää" - ne suunnitellaan, suunnitellaan ja tuotetaan valituilla materiaaleilla ja prosesseilla ennen niiden välittämistä julkisesti ja usein kokemusta ja kulutusta yksityisesti.

Tekstiiliharjoittelu 2

 • Laajennat ja kehität edelleen yksilöllistä suunnitteluidentiteettia ja kiinnostusta lyhyiden ohjeiden avulla, jotka sisältävät suunnitteluprosessin kaikki vaiheet alusta loppuun saakka ja sisältävät live-projekteja, yhteistyöhankkeita, kilpailuja ja mahdollisuuksien mukaan sijoittelua. Sinua kannustetaan aktiivisesti tutkimaan lähestymistavan vastakohtia henkilökohtaisen identiteettisi ja projektisi lopputuloksen testaamiseen.

Tekstiiliharjoittelu 3

 • Sinua kannustetaan kehittämään ja tarkentamaan yksilöllisiä toimintatapojasi tutkimuksessa, tulosten suunnittelussa ja tekemisessä sekä tarkentamaan lopputulostasi, kun alasi tunnistaa mahdolliset kiinnostavat alueet jatkoharjoittamiseksi kolmannen vuoden opinnoissa.

Kansainvälinen vuosi (valinnainen)

 • Käsityö- ja muotoilukoulun opiskelijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus lisätä UCA: n opiskeluvuotta ulkomaille (joko korkeakouluun tai työpaikkaan).

Kansainvälinen vuosi

Tämä valinnainen vuosi on suunniteltu laajentamaan koulutuskokemustasi ja syventämään ymmärrystäsi kulttuurisesta monimuotoisuudesta, jotta voit opiskella erilaisessa kulttuurikontekstissa ja saada uusia näkökulmia.

Ulkomailla opiskelu voi olla elämää muuttava kokemus. Toisessa maassa asettamalla koet uusia paikkoja, ihmisiä, kulttuureja ja mahdollisuuksia. Kehität aloitteellisuutta, itsenäisyyttä, motivaatiota ja riippuen siitä, minne siirryt, toisen kielen työskentelytaitoja - kaikkia ominaisuuksia, joita työnantajat etsivät. Palaat suorittamaan tutkintosi kaikilla kansainvälisen vuoden kokemuksen eduilla.

3. vuosi

Viime vuonna, tuemme sinua ohjaamaan omaa tutkimustasi itse. Voit kehittää, muokata ja kuratoida merkittävää tekstiiliteoksen osaasi portfolion luomalla yksilöllisen käytännön tulevaa uraa / ammattia varten. Vuoden päätät johtamalla julkista näyttelyä ja osallistumalla siihen.

Tekstiilikäytäntöportfolio

 • Ammatillisen käytännön yksikkömme antaa sinulle valmiuden rakentavaan sitoutumiseen tulevaisuudennäkymiisi valmistumisen jälkeen. Sinulla on joukko informatiivisia keskusteluja, seminaareja ja luentoja, jotka ovat toimittaneet ura-, teollisuus- ja ammattilaisilta. Tämä yksikkö auttaa helpottamaan siirtymistä opiskelijasta varhaiskasvatusammattilaiseen tai uran päämäärään. Sinun on kuratoitava räätälöity, tarkoituksenmukainen ja tulevaisuuteen suuntautuva portfolio, joka heijastaa henkilökohtaista kiinnostustasi tulevaisuuden uraasi / ammatin suhteen.

Tekstiiliharjoitteluasema 1

 • Tämän yksikön tarkoituksena on sinun aloittaa yksittäisen tekstiilikäytäntöaseman kehystäminen kahdella tavalla - tutkimus / tutkimusprototyyppi tai tutkimuksen tekeminen resoluutiolle.

Kontekstuaalitutkimukset 3

Suunnittelet, kehität ja rakennat henkilökohtaisesti merkityksellisen kontekstuaalitutkimuksen portfolion. Tämä tutkimus antaa tietoa, täydentää ja pohtii harjoitteluasi, sitoutuu kriittisesti moniin asiayhteyteen ja teoreettisiin puitteisiin ja tukee käytännön asettamista suhteessa aiempiin, nykyisiin ja mahdollisiin tuleviin pyrkimyksiin.

Tekstiiliharjoittelu 2

 • Aloitat oman lopullisen suurprojektisi portfoliosi ja jatko-näyttelysi varten sekä valinnaisen julkisen näyttelyn (uudet suunnittelijat).

Palkkiot ja ylimääräiset kurssikulut

Lukukausimaksut

Kurssimaksut vuodelle 2020 pääsylle ovat:

 • Ison-Britannian ja EU: n opiskelijat - 9 250 puntaa
 • Kansainväliset opiskelijat - £ 16 250 (tavallinen maksu)
 • Kansainväliset opiskelijat - 15 600 puntaa (täysi ennakkomaksumaksu)

Lisäkurssikulut

Katso lukukausimaksun lisäksi lisätiedot kurssikustannuksista vuodelle 2020.

Nämä palkkiot ovat oikeat vain ilmoitetulle lukuvuonna. Kustannukset voivat nousta joka vuosi opiskelijan jatkuvan ilmoittautumisen ajanjakson aikana inflaation mukaisesti (jollei säänneltyä enimmäismäärää rajoiteta). Jatkuvien opiskelijoiden mahdolliset muutokset ovat RPI-X-ennusteprosentilla tai sen alapuolella.

laitteisto

Sen lisäksi, että meillä on omistettu studiotiloja, meillä on - kolme, 9 metrin pituista silkkipainopöytää; yksittäiset värjäyslaboratoriot; materiaalien etsintäalue; Indigo-astian ja ruosteen värjäystila; kemialliset sekoitushuoneet ja viimeistelyalueet teollisuushöyrystimien, leivinkotelon ja lämpöpuristimien kanssa; tietokoneistetut ja George Wood Dobby kangaspuut, Countermarch ja pöytä kangaspuut; teollisuuskartio- ja virtausleikkurit ja kehykset kudottujen tekstiilien viimeistelyyn; hyvin varustetut kangas- ja lankakaupat; pääsy erikoislaitoksiin käsityöläiskoulussa.

Kurssiyhteydet

Tällä kurssilla saatat olla alttiina mahdollisuuksien maailmalle

Teollisuuden linkit

Meillä on vahvat teollisuusyhteydet moniin alan johtaviin nimiin - opiskelijamme ovat suorittaneet harjoittelupaikkoja ja / tai saavuttaneet palkitsevan uran esimerkiksi:

 • Ben Sherman Design
 • Courtaulds Tekstiilit
 • Colefax ja Fowler
 • David Linley
 • Debenhamsin suunnitteluosasto
 • Dedar
 • Esquel Apparel Ltd
 • Ivo Tulostaa
 • jääkäri
 • John Lewis Design Studio
 • Ratti Spa Design Studio Italia
 • Sandersons UK: n suunnittelukangas ja taustakuva
 • Sacho Hessleinin museo
 • Savoir-vuoteet, Mayfair
 • Zoffany-kankaat
 • Kuninkaallinen oopperatalo
 • Tekstiili- ja muotimuseo
 • Zandra Rhodes
 • Mirjam Rouden
 • Paul Smith
 • Margo Selby -suunnittelijat
 • Christopher Farr Design Studio
 • Keeler Gordan Design Studio
 • LK Bennett Design Studio
 • Westcott Design Studio
 • V&A -museo
 • Nykytaiteen galleria, Lontoo.

Työpaikat

Tekstiilin suunnittelututkintomme tarjoaa sinulle ponnahduslautan monipuoliseen valikoimaan urapolkuja. Äskettäin valmistuneet ovat vakuuttaneet seuraavista tehtävistä:

 • Tulosta suunnittelijat
 • Kangasteknologit
 • Julkisen taiteen harjoittajat
 • Kudosta sisustuskangasten suunnittelijoita
 • Kangas- ja tarvikekoordinaattorit
 • Suunnittelija päättäjät
 • Tekstiilisuunnittelijat ja stylistid
 • Tekstiilien säilyttäjät ja kuraattorit
 • Taidekasvattajat ja opettajat
 • Muoti ostajia ja vähittäiskauppiaita
 • Taiteen ylläpitäjät
 • Galleria-johtajat.

Henkilöstö ja tekninen

Kurssiasi johtaa ohjelmajohtaja Sharon Ting seuraavien avulla:

 • Vanhempi lehtori 0,4 painettuna Diana Harrison.
 • Kudoksen vanhempi luennoitsija 0,6 Louise Anderson.

Jatko-opinnot

Voit myös harkita jatko-opiskelua jatko-opintoilla.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneeseen kuningaskuntaan pääsyä koskevat vaatimukset

Yhdessä portfolion kanssa, normaalit pääsyvaatimukset * tälle kurssille ovat:

Yksi seuraavista:

 • 112 uutta UCAS-tariffipistettä
 • Hyväksy taiteen ja suunnittelun säätiön tutkintotodistuksessa (taso 3 tai 4)
 • Erottelu, ansio, ansio BTEC: n jatkotutkinnossa
 • Ansiot UAL-laajennetussa tutkintotodistuksessa
 • 112 uutta UCAS-tariffipistettä akkreditoidusta pääsystä korkeakoulututkintoon asianmukaisessa aiheessa
 • 27–30 kokonaispistettä kansainvälisestä suoritustasosta, vähintään 15 IB-pistettä korkeammalla tasolla.
 • Ja neljä GCSE-läpäisyä luokalla A * -C ja / tai luokalla 4-9, mukaan lukien englanti (tai funktionaaliset taidot englanniksi / avaintaidon viestintotaso 2).

Muita asiaankuuluvia ja vastaavia tason 3 Ison-Britannian ja kansainvälisiä tutkintoja pidetään henkilökohtaisesti, ja rohkaisemme eri koulutustaustaisia opiskelijoita hakeutumaan.

* Teemme toisinaan tarjouksia, jotka ovat alhaisemmat kuin vakiona saapumiskriteerit, opiskelijoille, joilla on edessään vaikeuksia, jotka ovat vaikuttaneet heidän suoritukseensa ja joiden odotettiin saavan parempia tuloksia. Arvioimme hakijoiden salkkujemme vahvuuden ja arvosanan - näissä tapauksissa vahva salkku on erityisen tärkeä.

Kansainväliset maahantulovaatimukset

Jos haluat nähdä maasi vastaavat maahantulovaatimukset, tarkista verkkosivustomme.

Oma salkku

Tätä kurssia varten vaadimme sinua osallistumaan hakijapäivään ja tuomaan portfoliosi arviointia varten. Haluamme nähdä huolellisesti valitun, jopa 15 arkin salkun. Tähän tulisi sisältyä visuaalinen opiskelu, analyyttinen piirtäminen, väri ja työskentely monilla erilaisilla medioilla, piirroskirjat, luentomuistiot ja ainakin yksi essee. Lisätietoja hakemuskokonaisuuden laatimisesta ja sisällytettäviä esimerkkejä koskevista erityisvaatimuksista annetaan hakijaportaalissa hakemuksen jälkeen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Lue lisää

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Näytä vähemmän
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 More Vähemmän