BA (Hons) koulutusopinnot

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Koulutuksen opiskelu BGU: ssa antaa sinulle erinomaisen käsityksen koulutuksesta sen laajimmassa merkityksessä, kansallisesti ja globaalisti, ja on loistava valinta, jos olet kiinnostunut opettajanurasta tai ajattelet työskentelyä muilla koulutukseen liittyvillä aloilla.

Tärkeimmät asiat

 • Palkinto: BA (Hons)
 • UCAS-koodi: X301
 • Kesto: 3 vuotta
 • Opintotapa: Kokopäiväinen
 • Alkamispäivä: syyskuu
 • Myönnettävä laitos: Bishop Grosseteste University
 • Laitoksen koodi: B38

Kuinka ihmiset oppivat? Mikä estää oppimisen? Missä ihmiset oppivat parhaiten - ja miten? Tarvitsemmeko kouluja? Onko mahdollista "kouluttaa" maailmaa? Voiko koulutus vaikuttaa ihmisoikeuksiin? Naisten oikeudet? Kansallisesti? Maailmanlaajuisesti? Nämä ovat vain muutamia suurista kysymyksistä, joita tutkitte opiskelemalla BGU: n opintoja. Olemme ylpeitä erittäin nykyaikaisesta, reaktiivisesta ja aihepiiriin perustuvasta kurssistamme, joka on suunniteltu huolella antamaan sinulle "suurempi" kuva koulutuksesta globaalissa yhteiskunnassa. BGU: n koulutusopinnot antavat sinulle hyvän tulevaisuuden, riippumatta siitä, mikä on urasi kohde, mutta jos aiot jatkaa opettamista, huomaat, että moduulimme avaavat silmäsi erilaisille ajattelutavoille koulutuksesta ja sen tarkoitus ja paikka yhteiskunnassa.

Koulutusopintojen opiskelu kanssamme antaa sinulle erinomaisen käsityksen koulutuksesta laajimmassa merkityksessä, kansallisesti ja globaalisti, ja on loistava valinta, jos olet kiinnostunut opettajanurasta tai ajattelet työskentelyä muilla koulutukseen liittyvillä aloilla. Se antaa sinulle syvällistä ja heijastavaa tietoa ja ymmärrystä koulutuksen nykyaikaisista kysymyksistä, jotka liittyvät suoraan jokapäiväiseen käytäntöön. Keskustelet koulutuspolitiikasta, opit lisää koulutuksen muutoksen aiheuttajista Englannissa tänään ja pohdit kriittisesti erilaisia lähestymistapoja kouluihin ja koulunkäyntiin sekä Isossa-Britanniassa että maailmanlaajuisesti.

Kasvatustieteiden keskeinen piirre on keskittyminen sinuun kehittyvänä toimijana. Sinua kannustetaan kehittämään vahva henkilökohtainen koulutusideologia ja sinua tuetaan turvallisten työllistyvyystaitojen kehittämisessä työpohjaisten harjoittelumme kautta. Useat ydinmoduulit sisältävät vuosittain harjoittelut kouluissa tai muissa koulutukseen liittyvissä olosuhteissa ja huolellisesti jäsennellyt harjoittelutehtävät varmistavat, että saat arvokasta käytännön kokemusta.

Mitä opiskelet

Tämän kurssin opiskelijat opiskelevat tällä hetkellä joitain tai kaikkia seuraavista moduuleista

Kurssimoduulit

Vuosi 1

 • Oppimisen näkökulmat
 • Oppilaat, koulut ja yhteiskunta
 • Aivot sen takana: älykkyyden käsitteet

2. vuosi

 • Osallisuus ja monimuotoisuus
 • Ajattelu pedagogiikan kautta
 • Visiosta todellisuuteen?
 • Professional kontekstit
 • Koulutus digitaalisella aikakaudella
 • Johdatus tutkimuksen maailmaan

3. vuosi

 • 2000-luvun opetussuunnitelma
 • Inspiroiva oppiminen: Readin ',' Ritin 'ja Revellin'
 • Kansainväliset mitat
 • Itsenäinen opiskelu
 • Kontekstit oppimiseen
 • Väitöskirja

141851_photo-1588072432836-e10032774350.jpg

Sisäänpääsyvaatimukset

Tarvitset yleensä 96-112 UCAS-tariffipistettä (korkeintaan neljästä Advanced Level -pätevyydestä). Toivotamme tervetulleeksi joukon tämän vaatimuksen täyttäviä pätevyyksiä, kuten A / AS-tasot, BTEC, pääsykurssit, kansainvälinen ylioppilastutkinto (IB), Cambridge Pre-U, laajennettu projekti jne.

Miten opetetaan

BGU: lla ei ole yhdenmukaista opetusmenetelmää - muokkaamme menetelmiämme sopimaan jokaiseen aiheeseen ja ryhmään yhdistämällä perinteisen yliopisto-opetuksen parhaat puolet innovatiivisilla tekniikoilla opiskelijoiden osallistumisen ja interaktiivisuuden edistämiseksi.

Sinut opetetaan monin tavoin, luennoista, opetusohjelmista ja seminaareista käytännön työpajoihin, kursseihin ja työpaikkoihin. Pienryhmäseminaarit ja työpajat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tarkastella luennoissa esiin nousevia kysymyksiä, ja sinut odotetaan suorittavan itsenäistä opiskelua.

Harjoittelu on tärkeä osa tutkinnon suorittamista BGU: lla. Ne tarjoavat rikastuttavan oppimiskokemuksen, jonka avulla voit soveltaa kurssillasi hankkimia taitoja ja tietoja, ja näin antamalla arvokasta reaalimaailman kokemusta uran parantamiseksi.

Arviointi

Kasvatustieteiden opinnoissa arviointi suoritetaan erityyppisillä kursseilla, mukaan lukien esseet, raportit, suulliset esitykset, multimediaesitykset, heijastavat lokit ja salkut. Tutkimuksia ei ole. Voit odottaa yhden tai kahden suullisen esityksen tai julisteen esityksen pienenä opiskelijaryhmänä koko kurssin ajan. Kehität vähitellen multimediaesityksen taitoja, ja kolmannen vuoden opiskelijat esittävät tällä hetkellä lyhyen, arvioidun multimediaelokuvan ikäisilleen. Rakennat kirjoitustaitosi tasaisesti koko kurssin ajan ja ensimmäisenä vuonna täydennät portfolion lyhyemmistä kirjallisista kappaleista ja kahdesta pidemmästä esseestä.

Ura & jatko-opiskelu

Koulutustutkinnon suorittaneilla on erittäin korkea työllistettävyys - kurssi helpottaa henkilökohtaisia ja ammatillisia työllistyvyystaitojasi säännöllisten työharjoittelujen avulla - ja opiskelijoillamme on suuri kysyntä. Tällä hetkellä noin 70% opiskelijoistamme suorittaa opettajankoulutuksen ja tulee olemaan erittäin menestyviä alkeis- tai keskiasteen opettajia. BGU: n koulutuksen tutkinto tarkoittaa, että uramahdollisuudet ovat monipuoliset. Koulutusuran lisäksi koulutuksen tutkinnon suorittaneilla on hyvät mahdollisuudet työskennellä muilla koulutukseen liittyvillä aloilla, terveydenhuollossa, sosiaalihoidossa, julkisessa tiedottamisessa tai viestinnässä. Kurssi tarjoaa hyvän koulutuksen roolille yrityksessä, palvelualalla, henkilöstössä, museoissa, gallerioissa tai hyväntekeväisyysjärjestöissä. Kurssin monimuotoisuus antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa jatko-opintoja, kuten jatko-opintoja maisteriksi.

Kiinnostaako opettajan ura?

BGU: n perustutkinto-opiskelijana sinulle tarjotaan ilmainen paikka yhdellä valmisteluopetuksemme (P4T) -kursseista osana tutkintotasi (tällä hetkellä yksinomaan BGU-opiskelijoille).

Opettajankoulutusasiantuntijoiden tiimin johdolla kurssi on suunniteltu valmistelemaan sinua hakemaan paikkaa PGCE-ohjelmassa. Se kattaa aiheita, kuten:

 • Miten hakea
 • Mitä odottaa haastattelussa
 • Opetuksen todellisuus ja paljon muuta

Paitsi että hankit välttämättömiä taitoja, jotka tukevat sinua tulevassa urassasi, mutta suorittamalla kurssin saat myös taatun haastattelun yhdelle erittäin halutusta PGCE-kurssistamme.

Tuki

Opiskelu BGU: ssa on opiskelijakeskeinen kokemus. Henkilökunta ja opiskelijat työskentelevät yhdessä ystävällisessä ja tukevassa ilmapiirissä osana intiimiä kampusyhteisöä. Tunnet jokaisen henkilökunnan jäsenen henkilökohtaisesti ja tunnet itsesi luottavaiseksi pyytämällä heiltä apua ja neuvoja, ja henkilökunnan jäsenet tunnistavat sinut paitsi näkemältäsi, myös yksilöksi, jolla on ainutlaatuisia kykyjä ja kiinnostuksen kohteita.

Tuemme sinua henkilökohtaisesti ja akateemisesti perehdyttämisestä valmistumiseen.

Palkkiot ja rahoitus

Paljon opiskelijarahoitustietoja on saatavana lukuisista lähteistä, mutta se on joskus hämmentävää ja ristiriitaista. Siksi BGU: ssa yritämme antaa sinulle kaiken tiedon ja tuen, jota voimme auttaa prosessin aikana. Opiskelijaneuvontatiimimme on asiantuntijoita, jotka auttavat sinua selvittämään opintojesi rahoitusjärjestelyt ja tarjoavat erilaisia palveluja, jotka opastavat sinut läpi opiskelijarahoituksen kaikki vaiheet vaiheittain.

Peruskurssin hakijoiden on haettava UCAS: n kautta asiaankuuluvaa UCAS-koodia käyttäen. Hakemusmaksu on 12 puntaa yhdestä valinnasta tai 23 puntaa useammasta kuin yhdestä valinnasta. Kaikille hakijoille on täydelliset ohjeet UCAS: lla, jotta online-hakemuksesi täyttäminen olisi mahdollisimman helppoa, ja tarvittaessa ohjekirja.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Lue lisää

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Näytä vähemmän