BA (Hons) kuva

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Mitä kurssilla voi odottaa

Ryhdy taitavaksi visuaaliseksi kommunikaattoriksi ja tee merkki nopeasti muuttuvassa mediamaailmassa.

Aikana opiskellessasi BA (Hons) HCA , hiotat kykyäsi välittää tunteita, kutoa kertomus, selittää monimutkainen asia ja valaista hämmästyttävä joukko aiheita, kaikki kuvantamisen voimalla.

Sinulla on aseistettu perustiedot, joita tarvitaan kuvittajaksi tulemiseen, kannustetaan tutkimaan hämmästyttävän laajaa kuvankäsittelytekniikkaa ja innoitetaan luomaan oma polku luovana ammattilaisena kurssin aikana ja sen ulkopuolella.

Kuvituksen opiskelu Herefordin korkeakoulussa tarjoaa työtilat, yhteysajan ja mahdollisuuksia, joita tarvitaan suuren työn tekemiseen.

HCA n kuvitustasolla ensisijainen tehtävä on auttaa sinua kehittämään ainutlaatuinen, henkilökohtainen 'äänesi' kuvittajana. Teemme tämän suorittamalla laajapohjaisen kurssin, mikä tarkoittaa, että sinua tuetaan tutkimaan ja kehittämään lukemattomia tekniikoita ja välineitä, ennen kuin keskityt siihen, mikä tekee työstäsi tunnistettavan työsi.

Koko kurssin ajan sinulla on mahdollisuus osallistua moniin pienryhmätyöpajoihin ja piirustustunneille. Hyödynnät myös kokeneiden kurssiopettajien, työpaja-teknikoiden ja vierailevien kuvittajien keskusteluja. Kun on aika työskennellä projektiesi parissa, voit tehdä sen yksilöllisessä, henkilökohtaisessa työtilassa.

Kannustamme ryhmäkeskusteluja ja pidämme säännöllisiä palautepalautteita, jotta opiskelijat voivat rohkaista ja tukea toisiaan. Yksittäinen opettaja-aika tarkoittaa, että saat tarvitsemasi henkilökohtaisen avun erilaisissa projekteissa, joissa voit tehdä mitä tahansa yksittäisestä kuvasta sanomalehteen kuvakirjaan tai zineen.

Vankalla pohjalla perinteisissä prosesseissa, kuten piirtämisessä ja painatuksessa, HCA kuvitus pitää silmällä myös nykyaikaisia käytäntöjä. Kurssi liittyy moniin korkean profiilin kuvittajiin ja kansainvälisesti tunnettuihin tapahtumiin. Herefordin kuvitus tarjoaa myös pääsyn maailmanluokan työpajapalveluihin ja retkiä kulttuuripisteisiin. Suorat alushousut ulkoisten asiakkaiden kanssa tarkoittavat, että saat ensikäden ammattikokemuksen ennen kuin edes valmistut.

HCA myös pääsy tekniseen tukeen erinomaisissa käsityönä suuntautuvissa työpajoissa, joissa käytetään perinteisiä painoprosesseja, mukaan lukien kirjepuristin, koristelu, yksivärinen painatus, kaiverrus, etsaus ja silkkipaino. Opiskelijat hyötyvät erinomaisista IT-palveluista ja tuesta, joka tarjoaa alan standardiohjelmistot sekä PC- että MAC-järjestelmille. Tähän sisältyy täydellinen Adobe-tuotepaketti, mukaan lukien Photoshop, kuvittaja ja After Effects, sekä I-stop Motion ja Final Cut Pro videoiden jälkituotantoon.

Vaihtoehtomoduulit tarjoavat mahdollisuuden muokata opinto-ohjelmaa ja tehdä yhteistyötä kurssien ja vuosien ajan. Kaikki opiskelijat suorittavat kriittiset opinnot, joissa voit saada kiehtovia oivalluksia rakastamastasi aiheesta.

Ennen kaikkea yksilökehitys on HCA : n kuvituksen ydin.

Mitä tarjoamme:

 • Pienryhmäopetus ystävällisessä studioympäristössä.
 • Yksittäiset työtilat, jotka voit tehdä itse.
 • Poikkeuksellinen pääsy opetusohjelmaan ja tekniseen neuvontaan.
 • Innostavat, korkean profiilin vierailevat harjoittajat, mukaan lukien palkitut kuvittajat: Clive Hicks-Jenkins, Jonny Hannah, Rebecca Gibbon, Matthew Richardson, Laura Carlin, Ian Murray, Geoff Grandfield, reportaasitaiteilija Xaviere Pick ja painotalot Charles Shearer ja Nick Morley.
 • Säännölliset piirustustunnit ja painotalot
 • Mahdollisuudet tuottaa erilaisia tuloksia, kuten graafiset romaanit, kuvakirjat, lehdet ja pienet julkaisut, kartat, tulosteet ja paljon muuta.
 • Live-projektihousut ulkoisten asiakkaiden kanssa.

Ura-asetukset

 • Graafinen suunnittelija
 • Tuotantosuunnittelija
 • animaattori
 • Videotuotantoinsinööri
 • Itse julkaistu Illustrator
 • Luovat freelance-harjoittajat

Menestystarinat

Uusimpia esimerkkejä HCA tutkinnon suorittaneiden toimeksiannoista ovat:

 • Toimituskuva The Radio Timesille ja New Your Timesille
 • Lastenkirjatilaukset useille kustantajille, mukaan lukien Quarto ja Wide Eyed Books, Otter-Barry Books ja Graffeg Books
 • Taideteoksen luominen PR-julkaisuille Herefordshire Councilille ja Balfour Beattylle
 • Sivustokohtaisten asennusten ja 'seinämaalaus' -tyyppisten taideteosten luominen
 • Opiskelijaryhmät ovat kasvattaneet ”kollektiivisia” yrityksiä, jotka jakavat studiotilaa ja kehittävät pienyrityksiä

”Nautin niin monista asioista HCA . Meillä oli aina hämmästyttäviä ja inspiroivia vierailevia kuvittajia ja matkoja. Kurssi on niin hyvin yhteydessä. "
~ Tina Pearce

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Johdatus vuoteen 1

Tutkiva, kokeellinen ja analyyttinen.

Ensimmäisenä vuonna tutkitaan piirustuksen roolia ydinosaamisena sekä piirustuksen ja perinteisten painoprosessien välistä suhdetta. Opiskelet joitain kuvituksen perusmuotoja, kuten Muoti ja Reportaasi -kuvitus, jotka luottavat hyvin selvästi piirtämiseen.

2. vuosi

Johdatus vuoteen 2

Käytännön kehittäminen

Toinen vuosi edistää havainnollistamista monissa sen perusmuodoissa. Sinulla on mahdollisuuksia kehittää ja soveltaa kuvantamisen kykyjäsi monien nykyaikaisten tulosten avulla. Näitä ovat sitoutuminen ulkoisesti asetettuihin projekteihin ja tehtäviin yhteistyön, kilpailujen ja näyttelyiden muodossa.

3. vuosi

Johdatus vuoteen 3

Vahvistus käytännöstä

Viimeinen vuosi on paikka, jossa hioa mielenkiintoasi ja / tai erikoistumistasi kuvassa. Sinulla on mahdollisuus kehittää tutkimus- ja kuvituskäytäntöäsi henkilökohtaisen projektisi ja väitöskirjan aikana. Tuemme sinua tekemään tämä neuvottelujen ja keskustelujen avulla, kun suunnittelet ja kehität näitä työkappaleita.

Luod salkun, joka esittelee yksilöllistä, erikoistunutta kuvituskäytäntöäsi. Teet myös johdantovälineitä ja visuaalisia resursseja, kuten innovatiivisia käyntikortteja ja silmiinpistävää web-läsnäoloa, auttaaksesi sinua saavuttamaan varhaiset urasi tavoitteet valmistumisen yhteydessä.

140225_IllustrationAnimation.jpg

© Herefordin taidekorkeakoulu

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Vähimmäisikä 18.
 • Onnistunut salkkuhaastattelu.
 • Akateeminen saavutus - odotamme yleensä, että hakijat ovat saavuttaneet 80 UCAS-tariffipistettä saapumisen yhteydessä, mutta vaikka pätevyys onkin tärkeää, tarjouksemme eivät perustu yksinomaan akateemisiin tuloksiin. Voimme tehdä tarjouksia, jotka perustuvat muihin todisteisiin lahjakkuudesta ja soveltuvuudesta kurssille.
 • 80 UCAS-pistettä uudessa UCAS-tariffijärjestelmässä vuodelle 2017 vastaa 200 UCAS-pistettä edellisestä pistejärjestelmästä - katso lisätietoja tariffien selityksistä ja neuvoista UCAS-verkkosivustolla.
 • Hakijat, joiden äidinkieli ei ole englanti - vaaditaan todiste IELTS: n kokonaispistemäärästä 6,0 ja vähintään 5,5 kaikissa osioissa (lukeminen, kirjoittaminen, kuuntelu ja puhuminen).
 • Harkitaan myös kypsien opiskelijoiden hakemuksia, joilla on asianmukaista kokemusta.
 • Aikaisempien oppimismahdollisuuksien tunnustaminen - korkeakoulu odottaa opiskelijoiden hakemuksia, joilla on aikaisempaa oppimista ja / tai kokemusta. Lisätietoja hakukelpoisuudesta löytyy pääsykäytäntömme sivulta 15.
 • Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä meihin osoitteessa register @ HCA .ac.uk ja voimme tarjota lisätietoja HCA ja UWTSD: n myöntävän elimen vaatimuksista.

Huomaa, että top-up-opiskelijoille sovelletaan erilaisia osallistumisvaatimuksia

Uusi luova kampus Herefordille:
Station Approach -majoitus

Raskaalla sydämellä ilmoitamme sinulle, että uutta Station Approach -opiskelija-asuntorakennusta ei avata opiskelijoille suunnitellusti 21. syyskuuta 2020. Rakentaminen viivästyi Covid-19-pandemian vuoksi, ja vaikka he ovatkin työskennelleet väsymättä rakennuksen kiinniotto on valmis opiskelijoille vasta 2. tammikuuta 2021. Arvostamme, että tämä ei ole ihanteellinen uutinen, ja sillä on vaikutusta uuden opiskelijaryhmän 2020/21 suunnitelmiin. Kaupungin sydämen asumisryhmä on kuitenkin asettanut asiat paikoilleen niin, että opiskelijat voivat tulla syyskuussa ja heillä on väliaikainen mukava koti uuden kauden aloittamiseksi.

Station Approach on uusi, tarkoitukseen rakennettu majoitus Hereford College of Arts -opiskelijoille kaupungin sydämessä, helpon kävelymatkan päässä HCA : n opetuskampuksista.

Majoitus on suunniteltu erityisesti korkeakoulua varten, ja HCA henkilökunta ja opiskelijat ovat olleet mukana suunnittelukonsepteissa ja päätöksenteossa siitä, miten rakennus toimii kodikkaana, luovana keskuksena.

Majoitus sijaitsee Herefordin rautatieaseman vieressä ja on puolivälissä kahden opetuskampuksen (College Road & Folly Lane) ja kaupungin keskustan välillä. Tämä tarjoaa helpon pääsyn kaupungin kaikkiin sosiaalisiin ja kulttuurisiin resursseihin sekä yhteydet laajempaan yhteisöön.

Suurin osa huoneista on järjestetty klustereiksi, joissa on jaettu keittiö ja asuintila. Kaikissa makuuhuoneissa on oma kylpyhuone.

Rakennuksessa keskitytään ainutlaatuisesti luovaan työhön sekä sisäisesti että ulkoisesti, ja pohjakerroksessa on poikkeuksellinen, tilava sosiaalinen tila, joka on suunniteltu näyttelyihin ja esityksiin sekä epäviralliseen seurusteluun.

Tämä uusi rakennus hyötyy innovatiivisesta, 'älykkäästä' off-site -rakennusprosessista, joka tukee poikkeuksellista laatua.

Sijainti

Station Approach on muutaman minuutin kävelymatkan päässä monista opiskelijoiden itsenäistä elämää tukevista palveluista, mukaan lukien suuri supermarket sivustoa vastapäätä.

Herefordin moderni, moniarvoinen lääkärikeskus avautuu muutama sata metriä tien varrella.

Sivusto tarjoaa opiskelijoille helpon pääsyn Churchill Gardensin kauniille viheralueelle sekä viihdettä, kuten Herefordin suosittu keilahalli.

Jos haluat matkustaa pidemmälle, aseman Station Approach -järjestelmää ei voida paremmin sijoittaa rautatielle, bussille, pyörälle ja taksille.

Ethos

Station Approach -ohjelmaa käytetään opiskelijayhteisön ja opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Siinä on henkilökunta, jonka vastaanotto on päivisin, ja hätäpuhelupalvelun ulkopuolella.

Yksittäisissä makuuhuoneissa on luovia seinätauluja, joiden avulla opiskelijat voivat räätälöidä oman työnsä tai inspiraation lähteitä.

Station Approach -hallintaryhmän yhteistyössä opiskelijoiden kuratoimat ympärivuotiset tapahtumat ja sosiaalinen ohjelma tukevat luovaa yhteisöä.

Opiskelijaedustajat ja HCA henkilökunta osallistuvat kampuksen hallintaa koskevaan jatkuvaan päätöksentekoon.

Abigail Appleton, johtaja, sanoi: "Minulle on ollut todella jännittävää työskennellä sellaisten kumppaneiden kanssa, jotka ovat yhtä sitoutuneet tukemaan opiskelijayhteisöä ja opiskelijoiden hyvinvointia kuin Cityheart. Avaamme asemamenetelmän toiselle ja kolmannelle vuodelle sekä ensimmäisille vuosille, koska tämä heijastaa eettisyyttämme kehittää yhteenliitettyä korkeakouluyhteisöä. Se edistää sosiaalisuutta, yhteistyötä, luovuutta ja kannustavaa käyttäytymistä vuosiryhmien välillä. Työskentelemme myös Herefordin uuden insinöörikoulutuksen edelläkävijän NMiTE: n kanssa, ja uuden ohjelman aloittavat tutkinto-opiskelijat kutsutaan myös hakemaan huoneisiin Station Approach -ohjelmassa. Luovan taiteen käytännöllä ja innovatiivisella tekniikalla on paljon yhteistä. Olen innoissani, että HCA : n opiskelijoilla on mahdollisuus elää samassa luovassa keskuksessa ja odotan innolla, että monet luovat yhteistyöt syntyvät. "

Jotkut yhteistyökumppaneistamme

Kehitysyhtiö Cityheart Partnerships on erikoistunut työskentelyyn julkisen sektorin kanssa ja toimittanut pienempiä opiskelija-asuntorakennuksia kaikkialle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan sekä terveydenhuollon rakennuksia. Sillä on vahva eheys tehdä tiivistä yhteistyötä kumppaneiden kanssa ja tarjota kestäviä ratkaisuja. Johtaja Alastair Gourlaysta operatiiviseen johtajaan Sian Evansiin Cityheart on yhtä intohimoinen kuin meidänkin on varmistaa, että opiskelijat ovat onnellisia ja tuettuja asunnoissaan.

Engie on yksi Ison-Britannian suurimmista energia- ja palveluyrityksistä, joka on sitoutunut syvästi uudistumiseen, yhteisöön ja paikkatietoon. Engie on innostunut edistämään opiskelijataidetta sekä työmaalla että valmiissa rakennuksessa.

Caledonian Modular on muualla rakentamisen edelläkävijä. Kaledonialaisen suunnittelijamme David Wallacen DNA: ssa on "taidekoulu", ja hän puhuu yhtä iloisesti Bauhausia kuin kylpyhuonekalusteita kanssamme.

Herefordshire Council tukee valtavasti Herefordin historiallisen taidekoulun kehittämistä ja Herefordin kansainvälisen maineen kehittämistä erikoistuneessa korkeakoulutuksessa sekä Herefordin tekemistä kestäväksi kaupungiksi. Rakastamme sitä, että toimitusjohtaja Alistair Neill tulee käymään yliopistossa polkupyörällä.

Majoituskustannukset

Klusterimakuuhuoneen vuokrahinta viikossa on noin 142 puntaa 42 viikon ajan - mikä vastaa 5964 puntaa vuodessa.

Studiohuoneiston vuokrahinta viikossa on noin 163 puntaa 42 viikon ajan - mikä vastaa 6846 puntaa vuodessa.

* Jollei käyttöehdoista muuta johdu

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

HCA’s intimate scale lends itself to natural collaborations and distinctive creative groups. It is the ideal setting for you to discover alternative ways of looking at things – surprising yourself and ... Lue lisää

HCA’s intimate scale lends itself to natural collaborations and distinctive creative groups. It is the ideal setting for you to discover alternative ways of looking at things – surprising yourself and each other. Students also experience an excellent amount of contact time with tutors in a forum which is small enough for your voice to be heard. Näytä vähemmän