BA (Hons) muotisuunnittelussa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

IED Barcelona on Espanjassa ainoa keskus, joka antaa Westminsterin yliopiston validoiman muodin suunnittelun kandidaatin (Hons). Vuodesta 2010 lähtien se tarjoaa mahdollisuuden yhdistää tämän arvostetun yliopiston, kokonaan englanniksi opetetun, opinnot IED-kokemukseen Barcelonan kaupungissa.

Muotisuunnittelun BA (Hons) valmistaa ammattilaisia, joilla on laaja tekninen ja kulttuurinen tietämys oppimalla konsepteja muotialalta, luovuuden ja markkinoiden tarpeiden analyysin perusteella. Sen filosofia on kehittää opiskelijoita yksilöinä, tulla innovatiivisiksi ja luoviksi suunnittelijoiksi ja haastaa heidät kehittämään esteettinen tyyli, joka on merkityksellinen kansainväliselle muotiteollisuudelle.

tavoitteet

Muotisuunnittelun BA (Hons) tarjoaa akateemisen polun, jonka avulla opiskelijat voivat luoda oman tuotemerkin tai työskennellä muissa yrityksissä. Se tarjoaa tarvittavat tiedot työskennellä suunnitteluosastolla tai yhteydenpitoon tuotantoyhtiön eri osastoihin.

Kurssin ensimmäinen vuosi keskittyy pääkompetenssien hankkimiseen yhdessä vahvan kulttuurin ja projektimenetelmien kanssa. Jokaisen opiskelijan henkilökohtaisen tyylin kehittäminen alkaa olla motivoitunut ja erityisiä muotitekniikoita on infusoitu: kuvioiden teko, mallintaminen, piirustus, tarvikkeet, historia jne., Välttämättömät kaikille muotialalla työskenteleville. Perinteiset ja modernit tekniikat yhdistetään aina oppitunneilla, jotta ne kohtaavat nykyisen teollisuuden kokonaisuudessaan ja rohkaisevat jokaista opiskelijaa löytämään tekniikoita oman luovuuden kehittämiseksi.

Toisen vuoden aikana opiskelijat laajentavat edellisillä lukukausilla hankittua tietoa , opiskelevat edistynyttä tekniikkaa mallinnuksessa ja kuvioiden tekemisessä, kuvituksessa, erityistekniikoissa, kuten neulomisessa tai tarvikkeissa, ja kehittävät useita kokoelmia (miehelle ja naiselle). Erilaiset projektit erottuvat eteenpäin ajattelevien tekniikoiden ja kudosten takia.

Kolmas vuosi korostaa käytännön kykyjen parantamista ammatillisen maailman tarpeiden mukaisesti . Muun muassa muotoilua ja kestävyyttä koskevaa hanketta kehitetään. Viimeisen lukukauden aikana opiskelijat suorittavat tutkinnonsa loppuprojektin, joka on heidän virallinen johdanto ammatilliseen maailmaan. Vuosi huipentuu muotinäytökseen, jossa esitellään lopulliseen projektiinsa suunnitellut luomukset.

Metodologia

Didaktiikka on keskittynyt kokeellisten projektien ja yrityssimulaatioiden käytännöllisiin menetelmiin, joita toteutetaan yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Se on jaettu aihepiirimoduuleihin, jotta opiskelijat voivat kehittää projektia toisensa jälkeen, ei monta samanaikaisesti. Tehokkaampi menettely, joka mahdollistaa kunkin projektin sekä konseptien kehittämisen että tuotantoprosessin parantamisen.

Työmahdollisuuksia

Muotisuunnittelija, stylisti, trendisuunnittelija, muotiasusteiden suunnittelija, visuaalinen tukkumyyjä, muotiviestintä ja tuotekuva, kuvittaja, konsultti, kuvion suunnittelija, tekstiilisuunnittelija, coolhunter, tuotepäällikkö jne.

IED MODA -alumnit työskentelevät:

3.1 Phillip Lim, A.Knackfuss, Agatha Ruiz de la Prada, Alexis Reyna, Antonio Miró, Armand Bassi, Balenciaga, Balmain, Bassolit, Bibian Blue, Bless, Boris Bidjan Saberi, Camper, Cardón, Carolina Herrera, Chanel, Cortana, Cruciani Cashmere, Custo Barcelona, Desigual, Eden Park, Elie Saab, Emme Accesorios, Esprit, Formula 1 -jalkineet, Gallostra, SA, Gentz

IED MODA -alumnit omilla tuotemerkeillään:

Tietoja Ariannesta, Aizurista: Hiske Ter Veld, Aljoscha Quooss, Angela Bang, Binvignat Streeter, Bruum Knits, Byphos, Closet BCN, Cynthia Buttenklepper, Eva vs. Maria, Geraldine Garcia, Ida Johannson, Ivy Day, Ixone Elzo, Kolbrun, Mariel Rojo , Pohjoismainen vaatekaappi, Sinners London SCP, Sasha, Twin y Vasya jne.

koordinaattorit

Fabricio Pérez

Valmistuttuaan Barcelonan muoti-instituutista, herra Pérez päätti vuonna 1995 suunnittelusta ja teollisesta kuvioinnista koulutuksensa amerikkalaisessa Mitchell-suunnittelukoulussa Barcelonassa.

Vuonna 1997 hän ja kumppani loivat llamazares y de delgadon, ja siitä lähtien he ovat tuottaneet kaksi miesten ja naisten vaatteiden kokoelmaa vuosittain.

Vuonna 2006 hän liittyi IED: hen luennoitsijana ja opettaa miesten kuviointikursseja muotisuunnittelukursseille. Vuodesta 2011 hän on opettanut Men's Collection -kurssilla, vuonna 2012 hän oli Men's Collection -projektissa ja on nyt IED BA: n koordinaattori muotisuunnittelussa.

Viimeksi päivitetty Marras 2019

Oppilaitoksesta

The IED Barcelona is a workshop for conducting analysis and research applied to material culture, a focus it is destined to develop increasingly in the future.

The IED Barcelona is a workshop for conducting analysis and research applied to material culture, a focus it is destined to develop increasingly in the future. Näytä vähemmän