BA (Hons) muotisuunnittelussa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Luo omaperäinen, vastuullinen ja innostava muoti tekemällä ainutlaatuisesta jalanjäljestään teollisuudessa. Tällä innovatiivisella muotisuunnittelukurssilla työskentelet tukevassa studioympäristössä kokeneiden ammattilaisten kanssa, jotka kasvattavat kasvuasi kohti tulevaisuuteen suuntautuvaa suunnittelijaa.

esittely

Hionat luovaa reunaasi viljelläksesi omaa suunnitteluperspektiiviäsi. Sekä simuloitujen että live-alushousujen parissa opit ideoimaan tehokkaasti artikulaatiosi. Haastamalla status quon, kehität innovatiivisia muotikonsepteja pysyäksesi jatkuvasti muuttuvan globaalin teollisuuden kärjessä.

Sinä:

 • Nosta tietoisuutta oppimalla, jota ajankäytön ajavat ympäristölliset, eettiset ja moraaliset haasteet.
 • Ota paikkansa alan eturintamassa, ja sinulla on käytössään resursseja teollisuus-, erikoisompelu- ja neulontakoneista, silkkipainoista ja luonnollisesta väriainepuutarhasta ultraäänihitsauslaitteisiin.
 • Opi käyttämään uusinta digitaalista suunnittelua, mukaan lukien CLO 3D.
 • Menestyä työskentelemällä yhdessä yhteistyöhaasteisiin perustuvissa projekteissa.
 • Työskentele live-alushousujen kanssa johtavien brändien, kuten Fred Perry, Lou Dalton, O'Neill ja New Yorkissa toimivan Ryan Rochen kanssa.
 • Jaa yhteinen ensimmäinen vuosi urheiluvaatteiden suunnittelun opiskelijoiden kanssa, jolloin valitset erikoistuneen Pathway siirtyessäsi toiseen vuosiisi.

Mitä me etsimme

Haluamme jonkun, joka:

 • Osaa laulaa tekstiä, vaihdella sävyä ja vastata materiaaliin.
 • Fyysisesti sitoutuu ympäristöönsä.
 • On vilkas ja reagoiva.
 • Ajattele itsenäisesti.

Mitä valmistuneillemme tekevät

Valmistuneemme ovat jatkaneet työtä nimien kanssa, kuten Calvin Klein, Margaret Howell, Victoria Beckham, Acne Studios, Burberry, Iris van Herpen, palmer // harding, Palapeli, Whistles, H&M ja Adidas.

Vuonna 2018 kurssi palkittiin Britannian muotineuvoston Outstanding Portfolio Award -palkinnolla tutkinnon suorittaneiden portfolioesitysten parissa.

Fashion Model Dancing in the Woods with Beautiful and Colorful Spring Dress Costa Rica

Mitä opit

Tämä käytännöllinen muoditutkinto, joka heijastaa ammatillista elämää ensimmäisestä päivästä alkaen, opettaa teknisiä ja luovia suunnittelutaitoja kaikissa naisten ja miesten vaatteissa - auttaa sinua erottumaan teollisuudelle luomalla alkuperäisiä, vastuullisia ja innostavia muotiehdotuksia. Saat työtehtävät muotisuunnittelun ydinosaamisista, kuten tutkimus, analysointi, käännös, piirtäminen, kuvioiden leikkaaminen ja rakentaminen, samoin kuin innovaatiotaidoista, kuten riskinotto, ja uusien tekniikoiden kokeiluun, kuten CLO3D ja ultraäänirakennustekniikoihin.

Vuosi yksi

Kehität harjoitteluasi ammattimaisesti varustetuissa muotiostudioissamme. Akateemisten ja teknisten kurssitiimien tukemana opit olennaisia taitoja, kuten konseptikehitys, 2D- ja 3D-suunnittelu, muotikuvat sekä väri- ja materiaalikehitys. Opit myös teknisiä taitoja, kuten kuvioiden leikkaamista ja vaatteiden rakentamista. Opiskellessasi muotia ja kirjoittamista koskevia teorioita tutkit kulttuurisia, historiallisia ja eettisiä kysymyksiä.

moduulit

 • tutkimus
  Tässä moduulissa voit alkaa hankkia tutkimuksen ydinosaamisen muodinmuodostuksen yhteydessä. Opit tutustumaan tutkimusmenetelmiin ja muotissanastoon ja tutkimaan perinteistä merkinnän tekemistä piirtämisen muodossa kehittäen samalla digitaalisen viestinnän taitoja.
 • Leikkaa ja rakennaTämä moduuli auttaa sinua kasvattamaan vaatteiden ydintuotantotekniikoita. Tiettyjen tekniikoiden ja prosessien perusteellinen analyysi antaa tietosi
  kuvio / rakennusprosessi ja niiden soveltaminen muotiteollisuudessa.
 • Löytö
  Suunnitteluprojektien avulla pystyt rakentamaan aiemmissa moduuleissa tutkittuja tekniikoita parantaaksesi tuotanto- ja tutkimusosaamistasi sekä omaa nousevaa suunnittelusihääsi. Sinun tulee käsitellä riskinottoa, leikkiä ja uteliaisuutta kehittääksesi alkuperäisiä ja progressiivisia suunnitteluideoita sekä 2D- että 3D-muodossa.
 • Kulttuurin teemat
  Tämä moduuli auttaa sinua kontekstualisoimaan suunnittelu- ja tuotantotaitosi. Työskentelet kehittämään sopivia tutkimus-, esitys- ja viestintätaitoja, jotta voit ilmaista ideasi tehokkaasti.

Vuosi kaksi

Keskittymällä ammatilliseen käytäntöön näet tänä vuonna sinut alkamaan muokata identiteettisi muotisuunnittelijana kehittäessäsi luottavaista henkilökohtaista näkökulmaa. Live-ja simuloitujen teollisuushousujen avulla voit soveltaa taitojasi esimerkiksi brändi- ja markkinatietoisuuteen, kestävyyteen, eettisiin ja moraalisiin kysymyksiin sekä esitettyihin ideoihin. Sinut perehdytään digitaaliseen ja silkkipainantaan, koneneuloon, edistyneisiin leikkaustekniikoihin, räätälöintiin ja edistyneisiin CAD / digitaalisiin suunnitteluratkaisuihin. Voit myös valita itsenäisen teollisen sijoittelun kesäloman aikana. Opiskelijat ovat hankkineet työkokemusta sellaisten brändien kanssa kuten Maison Margiela, Dior, Christopher Kane, Mary Katrantzou, JW Anderson ja palmer // harding.

moduulit

 • Muotiajattelu
  Tutkit, kyselyt ja muodostat puolustettavan näkemyksen nykyajan muotiteollisuudesta ajantasaisten suunnittelukäytäntöjen, futurologian ja eettisten näkökohtien perusteella. Tämän filosofisen tutkimuksen rinnalla opit myös kuinka vaatemerkit on muotoiltu. Kun työskentelet osana ryhmää, koet joukkuedynamiikan ja sinua rohkaistaan esittämään ideoitasi avoimilla foorumeilla, joissa keskustelet, neuvottelet ja puolustat niitä.
 • Muotiteollisuuden käytäntö
  Tässä moduulissa saat "todellisen maailman" kokemuksen työskenteleessäsi live-projekteissa tai teollisuuden työskentelytapoja ja aikatauluja simuloivissa projekteissa. Tutkit muotiteollisuuden luovien ja ammatillisten yhteyksien välisiä synergioita ja jännitteitä ja kehität taitoja suunnata luovasti tuotemerkkikohtaista vaatekokoelmaa ja esität suunnitteluideoita, jotka on tarkoitus toteuttaa vaatteiden toteutuksessa.
 • Innovaatio
  Seuraamalla edistyneiden vaatteiden tuotantotekniikoiden, kuten neulonnan, painatuksen ja edistyneiden leikkausten, johtavia työpajoja, valjastat nämä uudet taidot parantamaan omaa muotisuunnitteluääntäsi. Tuotat innovatiivisia ja edistyksellisiä uusia ideoita vaatteille sekä 2D- että 3D-muodossa samalla, kun sinua rohkaistaan omaksumaan odottamaton ja torjumaan ilmeinen.
 • Kulttuuriteoriat
  Tämä moduuli kaivaa syvemmälle historiallisia, sosiaalisia, kulttuurisia ja globaaleja tilanteita, joissa nykyaikainen muotisuunnittelu tapahtuu. Se esittelee teoreettisia näkökulmia kehittääksesi kykyäsi keskustella oman ja muiden käytännöstä akateemisessa kehyksessä.

Kolmas vuosi

Muotisuunnittelun tutkinnon viimeisenä vuonna kehität jatkokokoelman tutkimalla, kehittämällä ja tutkimalla intensiivisesti 2D- ja 3D-konsepteja. Tämän lisäksi tuotat väitöskirjan, portfolion ja hakukirjan uran käynnistämiseksi. On olemassa mahdollisuuksia mainostaa itseäsi osallistumalla British Fashion Councilin ja Graduate Fashion Foundation -säätiön asettamiin live-kilpailun esittelyihin.

moduulit

 • Kokoelmatutkimus
  Kehitetään ja kootaan konsepti, markkinat / asiakas, väri-, materiaalitutkimus ja niin edelleen, joita käytät ilmoittaessasi esi- ja jatkokokoelmasi. Tutkimus on merkityksellistä ja se tutkii myös valitsemasi muotiviestin eettisiä ja kestäviä näkökohtia.
 • Pre-kokoelma
  Tutkit, kehittää ja esität esikokoelman, joka integroi tutkimusaineistot täysin. Tämän prosessin avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä tutkimuksen vahvuus- ja heikkousalueista ennen sitoutumista lopulliseen päätökseen tutkinnon kokoelmasta.
 • Väitöskirja
  Tässä moduulissa suoritat väitöskirjan sovitusta aiheesta, joka liittyy yksilöllisiin kiinnostuksiin ja käytäntöön. Voit pohtia henkilökohtaisia tutkimuksen vahvuuksia ja käytäntöjä ja osallistua pohdittuun keskusteluun ja yksityiskohtaiseen keskusteluun valitusta aiheesta.
 • Kokoelma
  Tässä moduulissa suoritat valmistuneen muotikokoelmasi edellisen vuoden kolmen moduulin valmistelun perusteella. Tämä huipentuu osoitetun määrän täysin toteutettujen vaatteiden toimittamiseen, jotka on koottu yhtenäisiksi asuiksi, valmiina esittelyyn muotinäytöksessä tai vastaavassa.
 • Ammatilliset strategiat
  Tämä moduuli tukee sinua kehittämään joukko omaa markkinointimateriaalia, joka liittyy henkilökohtaisiin tavoitteisiisi valmistumisen jälkeen. Teollisuuden vieraat ja ura- / työllistettävyysasiantuntijat jakavat neuvoja ja ohjeita haastatteluista, harjoitteluista, yhteydenotosta potentiaalisiin työnantajiin ja jatko-opintoihin.

Yllä olevat moduulit ovat opiskelijoiden opiskelemia tai uusia ehdottamia. Ohjelmarakenteet ja moduulit voivat muuttua osana opetussuunnitelmien parantamis- ja tarkistusprosesseja. Jos jokin moduuli on sinulle tärkeä, keskustele siitä kurssinjohtajan kanssa.

Miten opit

Yhteistyössä erittäin kokeneiden akateemisten ja teknisten tiimien kanssa, teet yhteistyötä eri kurssien kollegoiden ja opiskelijoiden kanssa, opit alan vierailevilta luennoitsijoilta, otat live-projekteja tuotemerkkien kanssa ja kehität oman käytänteesi alan standardiksi. Säännöllinen oppiminen tapahtuu opetusohjelmien avulla, sekä yksittäin että ryhmissä, luennoilla, seminaareilla, työpajoilla ja teknisillä esittelyillä. Sinulla on myös mahdollisuus opiskella ulkomailla tietyn ajanjakson kautta Erasmus +- ja Opiskelu ulkomailla -kumppanuuksien kautta.

Arviointimenetelmät

 • Jatkuva visuaalisten, sanallisten ja kirjallisten tehtävien arviointi.
 • Viimeisen vuoden väitöskirja ja kaksi viimeisen vuoden näyttelyä.

henkilöstö

Sen lisäksi, että työskentelemme ikonisten suunnittelijoiden, kuten Alexander McQueenin kanssa, tutorimme ja tukihenkilöstömme tarjoavat yksityiskohtaista tietoa alojen kulttuurin muotoilusta, yritystoiminnan yrittäjyydestä, etiikasta, kestävyydestä ja omien etikettiensä käytöstä.

Jotkut henkilöstön jäsenet opettavat vain tietyillä moduuleilla, ja kurssillasi ei välttämättä ole kaikkia jäseniä.

laitteisto

 • Leikkuupöydät.
 • Sovitustelineet.
 • Teolliset lavakoneet.
 • Digitaaliset suunnitteluratkaisut, kuten clo3D, Gerber ja Adobe.
 • Digitaaliset ja perinteiset tulostuslaitteet.
 • Laserleikkauslaitteet.
 • Pii teippauslaitteet.
 • Ultraääni rakennuskoneet.
 • Teolliset overlockerit.
 • Sokeapistokoneet.
 • Neulekoneet.
 • Julkaisu- / portfoliotuotantolaitokset.
 • Online-pääsy WGSN: lle ja LS: N Global: lle.

Miten hakea

Hakeminen UCAS: n kautta

Oletko valmis liittymään meihin? Jos haet UCAS Apply and Track -sovelluksen kautta, sinun on viitattava alla oleviin yliopisto- ja kurssikoodeihin.

 • Yliopiston koodi: F33
 • Kurssin koodi: W232

Haetko kansainväliseksi opiskelijaksi?

Kansainväliset opiskelijat voivat hakea kurssille UCAS: n, edustajan tai suoraan yliopiston kautta.

Sisäänpääsyvaatimukset

Arvioimme kaikki hakemukset omien ansioidensa ja potentiaalinsa perusteella. Kutsumme kaikki hakijat haastattelupäivään tai koeharjoitteluun antaaksemme heille mahdollisuuden osoittaa tämä yhdessä heidän alansa inspiroivan ja motivoivan kanssa. Hakijat voivat myös näyttää portfolionsa tai antaa esityksen kurssista riippuen. Otamme mielellämme vastaan hakemuksia kaikista aiheista, riippumatta siitä, oletko erikoistunut STEM-taiteeseen tai humanistisiin tieteisiin.

Ohjeena tyypillinen tarjous perustutkintoa suorittavalle tasolle on 104–120 UCAS-tariffipistettä, pääasiassa tason 3 pätevyyksistä, kuten A-tasot, mutta ei niihin rajoittuen, BTEC-laajennettu tutkintotodistus tai säätiötodistus.

Kielivaatimukset

Hakijoille, joiden äidinkieli on englanti, vaadimme, että sinulla on GCSE English Language Grade 4 (C) tai vastaava.

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, sinun on täytettävä sama standardi, joka vastaa IELTS Academic 6.0 -pistemäärää, vähintään 5,5 lukemisen, kirjoittamisen, puhumisen ja kuuntelemisen kanssa. Hyväksymme joukon maiden sisäisiä vastaavuuksia ja hyväksyttyjä testejä.

Jos tarvitset Tier 4 -opiskelijaviisumin opiskeluun Isossa-Britanniassa, sinun on suoritettava hyväksytty turvallinen englanninkielen testi (SELT). Voit lukea englanninkieliset vaatimuksemme saadaksesi lisätietoja.

määräajat

 • Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU: n hakemukset: 15. tammikuuta 2020 (samanarvoinen)
 • Myöhäiset hakemukset otetaan huomioon, jos paikkoja on saatavana.
 • Kansainväliset maksujen maksajat voivat hakea ympäri vuoden. Mutta suosittelemme hakemista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta voisit varata aikaa viisumi- ja matkajärjestelyille.

Lukukausimaksut 2020-21

 • £ 9 250 - kokopäiväinen UK / EU
 • 16 000 puntaa - kokopäiväinen kansainvälinen

Opetusmaksut vahvistetaan vuosittain, ja ne tarkistetaan vuosittain. Siksi yliopisto voi korottaa lukukausimaksuja kurssin toisella tai sitä seuraavilla vuosina inflaation ja / tai lain tai hallituksen politiikan sallimien enimmäismäärien mukaisesti. Opiskelijoille ilmoitetaan muutoksista mahdollisimman pian.

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Lue lisää

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Näytä vähemmän
Falmouth , Penryn + 1 Lisää Vähemmän