Read the Official Description

Peli on päällä

Asut ja hengittää videopelejä? Tule ja opi kaikki pelinkehityksen, pelin ohjelmoinnin ja pelisuunnittelun keskeiset puolet luennoitsijoilta, joilla on yli 20 vuoden kokemus alalta!

Tämä palkittu, innovatiivinen kurssi antaa sinulle halutun käytännön kokemuksen tekemisestä luovasti ja yhteistyössä teknologisen kehityksen eturintamassa. Taitojesi reaalimaailman soveltaminen on välttämätöntä - ja sinulla on mahdollisuus työskennellä ulkoisten asiakkaiden ja pelin julkaisijoiden kanssa, kuten Bethesda ja Ubisoft.

LSBU on Lontoon virtuaalisten ja laajennettujen todellisuuden pelitutkimusten huippuosaamiskeskus, ja se tarjoaa myös kehityskokemusta laaja-alaisissa peleissä.

Tarjoamme kaikille perusopiskelijoille mahdollisuuden tehdä työharjoittelua, harjoittelua tai työkokemusta opiskellessaan kokopäiväistä opintoja syyskuusta 2019 alkaen.


Miksi opiskella pelejä LSBU: ssa?

Tätä kurssia aiemmin kutsuttiin Game Culturesiksi.

akkreditoinnit

Tärkeimmät kurssitiedot - tilauksen mukaan

tila

moduulit

Tässä kurssissa opit keskeiset pätevyydet, joita tarvitaan peliteollisuudessa työskentelemiseen sekä kehittämällä luovuutesi intohimoisten peliteollisuuden asiantuntijoiden johdolla.

Opit pelin ja peliteollisuuden teknisen puolen - hankkimalla luovien ja organisatoristen taitojen, jotka liittyvät pelin tuotantoon ja johtamisrooleihin. Voit odottaa, että voit luoda pelejä monenlaisiin pelialustoihin: tietokonepeleihin, arcade-peleihin, pelikonsoleihin, mobiilipeleihin ja online-monen pelaajan pelaamiseen. Kattaa pelin ja tasosuunnittelun, elämäpiirustuksen ja anatomian, hahmosuunnittelun, animaation, äänisuunnittelun, käsikirjoittamisen, 3d-mallinnuksen, liikeasennuksen - kaikki huipentavat suurta riippumatonta hanketta.

Arviointimenetelmät kurssille yleisesti: 83% työselostus

Vuosi 1

 • 2D Pelin suunnittelu
 • Taide ja äänisuunnittelu
 • Muistipelit (teoria-moduuli)
 • 3D-mallinnus
 • Teollisuus ja ammattikäytäntö
 • Luova teollisuus

2. vuosi

 • Story suunnittelu
 • Merkkien mallinnus ja animaatio
 • 3D-tason suunnittelu
 • Re: luonti
 • Peliohjelmointi
 • Yhteistyökäytännöt

3. vuosi

 • Kehittynyt pelihanke (kolminkertainen moduuli)
 • Tangible play
 • Väitöskirja (kaksinkertainen moduuli)

Moduulit arvioidaan yksilöllisin ja ryhmäprojektein, teollisuusrooleihin liittyvään kehitystyöhön (esim. 3D-malli tai pelikirjoitus), kritiikkiä, suullisia esityksiä ja leikkeitä, kirjallisia raportteja ja esseitä.

työllistettävyys

Yhdistyneen kuningaskunnan arvioitiin olevan viidenneksi suurin videopelimarkkina vuonna 2017, jossa maan 32,4 miljoonaa pelaajaa viettää tänä vuonna 4,2 miljardia dollaria (Newzoo). Pelien ja elokuvateollisuuden välillä on myös laajempaa ristisilloitusta.

Tämä kurssi asettaa sinut suunnittelutyön uraan peliteollisuudessa tai peliin liittyvissä tehtävissä lähialojen, kuten journalismin ja PR: n, kanssa. Viimeaikaiset valmistuneet ovat tulleet suunnittelijoiksi, luonteeltaan ja ympäristötaiteilijoiksi sekä käsikirjoittajiksi.

Haluatko kuulla enemmän valmistuneista? Pelihallio Ari Shirazi jakaa tarinan rakentaa uraa peliteollisuudessa; olemasta pelin pakkomielteinen lapsi tekniseen suunnitelmaan Sony: ssa - ja työskentelemään joihinkin maailman suosituimpiin videopeleihin.

Kokea

Kurssin aikana kannustamme sinua osallistumaan ulkopuolisten ammattielinten kanssa keinoksi kasvattaa profiilisi ja saada kokemusta. Opiskelijamme ovat työskennelleet TT Fusionin, Crytekin, THQ: n, Electronic Artsin, Buena Vistan (Disneyn pelinkehitysvarren), Square Enixin, Sega: n ja PlayGenin kanssa.

Yksi ryhmä ensimmäisen vuoden opiskelijoista oli BBC: n tilaama freelance-pelisisällön tuottamiseen. Toisen vuoden opiskelijoillemme menestyi menestyksekkäästi arvostetun Dare on digitaalinen festivaali, jonka sponsoroivat BBC, Channel Four, Microsoft, Electronic Arts, Scottish Executive ja Rockstar.

Työllistettävyyspalvelu

Olemme vuoden ammattikorkeakoulututkinnon yliopisto - Times ja Sunday Times Good University Guide 2018.

LSBU: ssa haluamme luoda sinut menestyksekkään uraan. Opiskelusi aikana - ja kahden vuoden ajan valmistuttuasi - sinulla on mahdollisuus käyttää työllistymispalvelua, joka sisältää:

 • Verkkokortti, jossa näet monenlaisia ​​harjoittelujaksoja: osa-aikaiset, kokopäiväiset tai vapaaehtoiset. Voit myös halutessasi nähdä Job Shop -neuvonantajamme, jotka ovat aina käytettävissäsi auttamaan sinua valitsemaan seuraavan vaiheen haussa.
 • Ura-alueemme tarjoaa kuntosaleja työpajoille ansioluetteloista, haastattelutekniikoista ja työkokemuksen löytämisestä sekä säännöllisistä työnantajien edustajista useilla aloilla.

Opiskelijayritysten tiimimme voivat myös auttaa sinua aloittamaan oman yrityksenne ja kehittämään arvokkaita yrittäjätaitoja.

laitteisto

Omistettu Pelit-studio, liikekuvausstudio, vihreä näyttö, äänitutkimus, valokuvaustila, kirjaston erityisresurssit.

Pelisuunnittelu- ja kehittämismoduulit ohjataan pääasiassa erityisessä Pelit-studiossa, jossa on räätälöityjä huipputeknisiä tietokoneita ja pelikonsoleita. Opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua Game Studioon pelien pelaamiseen ja pelihankkeihin liittyvien opetustuntien ulkopuolella. Käytät suurta osaa tuotannon aikasuunnittelusta, suunnittelusta ja prototyyppipeleistä käyttämällä seuraavia sovelluksia:

 • Unity-pelimoottori
 • 3D Studio Max ja Maya
 • Zbrush, Adobe Photoshop
 • Motion Builder
 • Unreal Development Kit
 • Oculus Rift SDK
 • Leap Motion VR SDK
 • Cubase, Logic, Sound Forge, Audacity, Audition ja FMod.

Film Studio ja Soundstage

Film Studio on kaksikerroksinen huone, jossa on valaistusruudukko, DMX-valaistus, vihreä tausta, ilmastointilaite, vihreä huone (meikkiä ja vaatekaappi) sekä äänieristys käytettäväksi äänielokuvana.

Valokuvaustutkimus

Valokuvaustutkimus on kaksinkertainen korkeus valokuvavalaistuksella, ilmastoinnilla, vihreällä huoneella (meikkiä ja vaatekaappia varten) sekä kahdella erillisellä järjestelmällä, joilla on erilaisia ​​taustatietoja (mukaan lukien vinyyli ja paperi).

Muokkaaminen Suites

Seitsemän Editing Suites ovat ihanteellisia videon, äänen muokkaamiseen ja nopeiden äänien tallentamiseen. Kaikki sviitit ovat verkottuneita erittäin nopealla 10 Gb / s-verkolla, joten niitä voi muokata ja lajitella samalla, kun jakaa tiedostoja nopeudella.

Mac Lab

LSBU Mac Labin Elephant-studiot on varustettu Quad-Core ja Dual GPU MacPros -ohjelmilla, jotka ovat käytettävissä digitaalisten medioiden työpajoissa ja valvomatta opiskelijatöitä.

Elokuvateatteri

Tämä 36-paikkainen elokuvateatteri sisältää 4K-projektorin ja 5.1-äänen toiston, ja se on ihanteellinen esikatselua varten ennen kuin se menee ulos yleisölle.

Opettaminen ja oppiminen

Teidän opettajasi ovat johtava alan ammattilaisia, joten teemme kaiken alan kannalta. Inspiroivat vieraita puhujia kustantajilta, tuotantolaitoksilta ja luovilta studiomme antavat sinulle lisää alan näkemystä ja rakentaa ammattimaisia ​​yhteyksiäsi.

Käytännön työtäsi tukee teknisten demonstraatioiden ryhmä, ja sinulla on mahdollisuus käyttää huippuluokan tiloja.

Meidän lähestymistapamme perustuu taiteen ja muotoilun perinneihin, mutta niistä on kerrottu kriittisistä teorioista, jotka on otettu vakiintuneesta pelitutkimuskentästä. Et saa hyötyä kokeneiden luennoitsijoiden, jotka ovat aktiivisia Game Studies -tutkimuksessa, omistautuneista yksi-one-ohjauksesta. Tuloksena saat käyttöösi merkittävän huippututkimuksen, joka auttaa edistämään omaa käytännön ja henkistä kehitystä.

Vuosi tutorointi

Kuten perusopetuksen taiteen ja Creative Industries -opiskelijan, sinulle myönnetään nimetty tutori ensimmäisen kolmen viikon aikana LSBU: ssa. Opettajan rooli on olla ensisijainen yhteyksiesi akateemiselle ja ammatilliselle kehitystyölle.

Ohjaaja tukee sinua saadaksesi suurimman osan ajastasi LSBU: ssa, antamalla neuvoja ja merkitsemällä muita tukipalveluja yliopistossa.

Opettajasi tulisi olla yliopiston ensimmäinen henkilö, josta puhut, jos sinulla on vaikeuksia, jotka vaikuttavat työhösi. Nämä voivat olla akateemisia, taloudellisia, terveyteen liittyviä tai muita ongelmia.

Sinulla on tapaamisia henkilökohtaisen ohjaajan kanssa vähintään kerran lukukaudella 30 minuutin ajan kurssinne aikana. Voit ottaa yhteyttä tutorisi ylimääräisiin kokouksiin tai tukeen sähköpostitse.

Sisäänpääsyvaatimukset

2018 Tariffi

 • Tason BCC tai;
 • BTEC: n kansallinen tutkintotodistus tai;
 • Pääsy korkeakoulututkintoihin 9 erottelulla 36 ansiot tai;
 • Vastaava taso 3: n pätevyys 106 UCAS-pistettä
 • Hakijoiden on pidettävä 5 GCSE: tä AC, mukaan lukien matematiikka ja englanti tai vastaava (uudistettu GCSE-luokka 4 tai enemmän)
 • Olemme tyytyväisiä pätevyyteen ympäri maailmaa. Englannin kielen pätevyys kansainvälisille opiskelijoille: IELTS-pisteet 6,0 tai Cambridgen pätevyys tai Advanced C -aste.
Program taught in:
Englanti

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 24, 2019
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 23, 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
9,250 GBP
Vuosi 1 Kokopäiväinen UK / EU-hinta: £ 9250; Kansainvälinen maksu: £ 13125
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 23, 2019
Päättymispäivämäärä
Tammi 24, 2022
Application deadline

Syys 23, 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Tammi 24, 2022