BA bmus (Hons) musiikki

Yleistä

Ohjelman kuvaus

BA BMus (Hons) Music

Pääsy BMus ohjelmiin tapahtuu koe (tai haastattelu säveltäjille ja luovan musiikin teknologia hakijat). Koska opas vähimmäistason vaaditaan maahantuloon, odotamme instrumentaali ja laulu ehdokkaiden pystyttävä osoittamaan musikaalisuustestin vastaavan tarvitaan saada erottelusta ABRSM Grade VIII. Säveltäjät ja Creative Music Technology hakijoita pyydetään lähettämään esimerkkejä luovasta työstä keskustella haastattelussa.

&nbsp

Hakijat, jotka ovat menestyneitä koe / haastattelu yleensä odotetaan saavan ainakin kaksi tasot mukaan lukien Music palkkaluokkaa C tai yli (tai vastaava tutkinto) ennen maahantuloa. Vastaavan tasoisia tutkintoja ovat Scottish Highers, BTEC National Diploma / Certificate, WBQ, International Baccalaureate, Advanced GNVQ, AVCE tai Advanced Diploma (taso 3) ja tunnustetut kansainväliset tutkinnot.ABRSM teoria tutkintojen Grade VI tai uudempi voidaan pitää vaihtoehtona Levels. Joka tapauksessa vähintään ehdot tahansa tarjottu paikkaa perustuvat yksittäisiä hakemuksia / koe, ja on usein korkeampi kuin vähimmäisvaatimuksia edellä.

&nbsp

Kansainväliset hakijat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on hankittava hyväksytyn Englanti kielen tutkinnon kuten IELTS, TOEFL tai vastaava. Sillä BMus (Hons) Musiikki tietenkin sinun täytyy saavuttaa yleistä IELTS 5,5 eikä pienempi kuin 5,5 lukemisessa, kirjoittamisessa, kuunteleminen ja puhuminen osia (tai vastaava pätevyys).

Viimeksi päivitetty May 2012

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Royal Walesin College of Music & Drama, National konservatorio Walesin, ja osa Glamorgan ryhmän kilpailee rinnalla kansainvälinen vertaisryhmä konservatorioiden ja asiantuntija taiteen korkeakoulu ... Lue lisää

Royal Walesin College of Music & Drama, National konservatorio Walesin, ja osa Glamorgan ryhmän kilpailee rinnalla kansainvälinen vertaisryhmä konservatorioiden ja asiantuntija taiteen korkeakouluissa parhaille opiskelijoille maailmanlaajuisesti, jonka avulla opiskelijat voivat tulla ja vaikuttaa musiikin maailmaan , teatteri ja ammatteihin. Taiteellinen Voice - College kouluttaa joitakin kaikkein lahjakkaita opiskelijoita ympäri maailmaa, tavoitteena antaa heille ei vain teknistä ja käsityötaitojaan he tarvitsevat menestyäkseen yläreunassa tasoilla ammatti, mutta myös auttaa heitä kehittämään yksittäisten taiteellinen "ääni." Creative Diversity - poliisiakatemian tapahtumakalenteri kuuluu yli 300 julkista esityksiä vuosittain myös orkesteri-, johdanto, draama, ooppera ja musiikkiteatteri. Luova moninaisuus college takaa kannustava ympäristö ja laaja kokemus opiskelijoille kaikkien tieteenalojen. Pushing rajoja - Meidän oma opettajilla on runsaasti ammatillinen ja alan kokemus ja college tekee yhteistyötä useiden korkean profiilin taiteen järjestöissä, kuten Walesin Kansallisooppera, BBC NYT, vierailevia taiteilijoita ja johtajien, jotta ainutlaatuinen ammatillisesti meidän koulutusohjelmat heijastavat nykyiset käytännöt ja ehdot työelämästä. College on jatkuvasti työntää rajoja innovatiivisia ja jännittäviä opinto-ohjelmiin räätälöity vaatimuksiin nykytaiteen ja luovan teollisuuden. Vuonna 2009 60 vuotta vuotta, College tuli Britannian ensimmäinen All-Steinway konservatoriossa. Painopiste on aina tulevaisuuteen ja otamme valtavan ylpeitä maailmanluokan lahjakkuutta meidän opiskelijoille. Näytä vähemmän