Read the Official Description

Englanti kieli ja kirjallisuus

Sisältää laitos Englanti kieli ja kirjallisuus, joka perustettiin alusta lähtien perustamista Gamah- osassa Atorgomh-, joka perustettiin vuonna 2001, ryhmä tiedekunnan jäseniä, jotka ovat erikoistuneet kirjallisuudessa ja kääntämisen ja ranskan kielellä. Perustamisesta lähtien osion asti jatkanut työtä menestyksekkäästi tehdä osa tärkeimmistä tavoitteista säilyttää uutuuden opintosuunnitelman, ymmärrettävyys, mukautettu hengeksi ja vaatimukset nopeasti muuttuvassa kertaa. § keskittyy erikoisuus Englanti kirjallisuutta klassista kirjallisuutta ja antiikin ja antaa nykykirjallisuus sekä moderneja kirjallisuutta ja postmoderni osuus yhtä paljon huomiota ja keskittyä.

viesti

Rakentamalla opiskelijoiden kognitiivisia taitoja ja analyyttinen marathiksi kieli ja Englanti kirjallisuus, tiede, sekä edistää ja edistää aloitetta rakentamisessa tieteellistä tutkimusta ja palvelua yliopiston opiskelijoille.

tavoitteet

  • Tuottaa opiskelijoille pätevä kielellisiä ja kirjallisia tietoa.
  • Kapasiteetti ja tutkimuksen taitoja tiedekunnan kehittämiseen.
  • Yhdenmukaistaminen vaatimuksia työmarkkinoiden ja seurata kehitystä osaamisen kehittämiseen ja uudistamiseen käynnissä olevien opetusohjelmia.
  • Avoimuutta maailman kulttuureihin.
  • Toimivan yhteistyökumppanuuden paikallisen yhteisön kanssa.
Program taught in:
Englanti
Arabialainen

See 21 more programs offered by Al-Ahliyya Amman University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä