BA Music

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Musiikin laitos avattiin vuonna 2008, ja se oli ensimmäinen Egeanmeren alueen musiikkiosasto, jonka perusti yliopisto. Laitos, johon kuuluu myös Yaşarin yliopiston kamariorkesteri, on suunniteltu institutionaalisen mallin mukaan, jossa opiskelijat hyötyvät käytännön koulutuksesta, jota tukee heidän akateeminen ja kulttuurinen kehitys. Tämän toteutusmallin avulla opiskelijat etenevät soittamaan solisteina tai mukana ja lopulta tulevat esiintyviksi orkesterin jäseniksi.

Vuonna 2009 osasto aloitti Stringged Instrument -koulutuksen tarjoamisen sekä jatko- että pätevyysohjelmille; kun taas vuonna 2010 esiteltiin pianokitaraohjelma. Vuonna 2011 musiikkiosasto käynnisti ensimmäisen ”Student Focused” -musiikkiopetusohjelman Turkissa. Tukeakseen opiskelijoita heidän koulutuksessaan ja antamalla heille kaikki mahdollisuudet menestyä käytännöllisissä ja teoreettisissa kursseissaan, laitoksella on instrumenttiharjoitteluhuoneita, jotka ovat saatavissa yksilöllisille opetusohjelmille, äänieristetyt luokkahuoneet, studiot, äänitysalueet ja konserttisali. esityksille. Yaşarin yliopiston kamariorkesterin ja musiikkiosaston opiskelijoiden konsertit kuvataan ja lähetetään verkossa viimeisimmän teräväpiirtoteknologian avulla.

126578_126320_Yasar.jpg

Ohjelmarakenne

Musiikin osasto kouluttaa esiintyjiä laadukkaalla oppiohjelmalla, jonka avulla he voivat kehittää taitojaan monilla aloilla. Tämän koulutuksen tuloksena opiskelijalle annetaan kaikki mahdollisuudet menestyä maailmanlaajuisesti. Perustutkinto-ohjelmaan kuuluu klassisen, pop- ja jazzmusiikin kursseja pianolle, kitaralle, kielille ja vokalille. Käytännöllisiä, taiteellisia maisteri- ja tohtoriohjelmia on myös saatavana. Nämä jatko-ohjelmat hyväksyvät opiskelijat jousisoittimien, pianon ja kitaran aloilla.

Uramahdollisuudet

Opiskelijoille annetaan erikoistunut koulutus, joka on suunniteltu musiikkiteollisuuden vaatimusten mukaisesti. Valmistuttuaan kansainvälisesti arvostetun akateemisen henkilöstön kanssa tutkinnon suorittaneille annetaan kaikki mahdollisuudet jatkaa uraaan ammattimaisina esiintyjinä kansainvälisellä näyttämöllä. He voivat myös halutessaan kehittää taitojaan konsertinhallinnan, esityksen johtamisen tai musiikkikritiikin aloilla. Valmistuneilla on myös ainakin yhden muun vieraan kielen taito sekä edistynyt englanninkielen tuntemus, mikä parantaa heidän ammattitutkintoaan. Valmistuneet voivat toimia solisteina sinfoniaorkestereissa, ooppera- ja balettiyhtiöissä tai harjoittaa akateemista harjoittajaa. He voivat löytää työtä myös millä tahansa musiikkiteollisuuden eri aloilla.

Kansainvälisten opiskelijoiden sisäänpääsyvaatimukset

  • Valmiit online-hakemuslomake href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Lukion tutkintotodistus, koulunkäyntitodistus, opintosuoritus ja referenssikirje opiskelijoille
  • Korkeakoulututkinto, opintosuoritus ja akateeminen viittaus tutkinnon suorittaneille
  • Todistus englannin kielen taidosta
  • Kopio passista
  • Passivalokuva
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lue lisää

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Näytä vähemmän