Read the Official Description

BA

Maailma on yhä enemmän yhteydessä ja kyky luoda ja ylläpitää kulttuurien välisiä yhteyksiä on tärkeämpää kuin koskaan. Koska väkivallan ja konfliktien vaikutukset tuntuvat kaikkialla globaalissa yhteisössä, näemme yhä enemmän mahdollisuuksia yhteistyöhön, ongelmanratkaisuun ja rauhanrakentamiseen paikallisyhteisöissä ja kansainvälisten esteiden kautta. Valmistelemaan oppilaitamme tekemään kulttuurikulttuurisuhteita, Bachelor's of Artsin konfliktin analysoinnissa ja ratkaisemisessa opiskelijoiden on osoitettava välitason taitoa vieraassa kielessä.

pitoisuudet

Kaikki konfliktianalyysit ja päätöslauselmapäälliköt valitsevat pitoisuuden alueen seuraavista:

 • Rauhan rakentaminen yhteiskunnissa
 • Globaali sitoutuminen
 • Poliittinen ja sosiaalinen toiminta
 • Oikeus ja sovinto
 • Ihmissuhdetaidot
 • Yhteistyöjohtajuus

neuvominen

Konfliktien analysointi- ja ratkaisukoulun oppilaat auttavat oppilaita luomaan tieteidenvälisen kurssin, joka vastaa heidän etujaan ja uran tavoitteitaan. Kaikkien suurten toimijoiden on kannustettava pitämään säännöllisesti koulun akateemisen neuvonantajan kanssa, joka auttaa oppilaita kehittämään ja seuraamaan johdonmukaista suunnitelmaa ja suorittamaan tutkinnon ajoissa.

BS

Analyyttiset taidot ja tekniikat ovat kriittisiä maailman vaikeimpien ongelmien ratkaisemisessa. Ratkaisun ratkaisemiseksi meidän on ensin ymmärrettävä se. Kriittisen ajattelun ja tutkimuksen taidot ovat keskeinen osa meidän Bachelor of Science -ohjelman ja ovat kysyntää työnantajat kaikilla aloilla. Opiskelijat, jotka harjoittavat kandidaatin tutkintaa konfliktien analysoinnissa ja ratkaisemisessa, kehittävät tutkimustaitoja ja saavat mahdollisuuden hankkia kokemuksia tutkimusten suunnittelusta, haastattelujen tekemisestä, tilastojen analysoinnista ja tietojen järjestämisestä.

Kaikki konfliktianalyysit ja päätöslauselmapäälliköt valitsevat keskittymisen:

 • Rauhan rakentaminen yhteiskunnissa
 • Globaali sitoutuminen
 • Poliittinen ja sosiaalinen toiminta
 • Oikeus ja sovinto
 • Ihmissuhdetaidot
 • Yhteistyöjohtajuus

neuvominen

Neuvonantajat auttavat oppilaita luomaan tieteidenvälisen opinto-ohjelman, joka vastaa heidän etujaan ja uransa tavoitteita. Kaikkien suurten toimijoiden on kannustettava pitämään säännöllisesti koulun akateemisen neuvonantajan kanssa, joka auttaa oppilaita kehittämään ja seuraamaan johdonmukaista suunnitelmaa ja suorittamaan tutkinnon ajoissa.

Tutkintovaatimukset

Kokonaispistemäärä: 120

Opiskelijan on täytettävä kaikki korkeakoulututkinnon vaatimukset, kuten akateemisten käytäntöjen mukaan, mukaan lukien kaikki Mason Core -vaatimukset. S-CAR-suurten tutkijoiden on täytettävä 6 opintopisteen korkeakoulututkinnon vaatimus tutkimusmenetelmistä sekä 51 suurta vaatimuslupaa BS-tutkinnolle.

Opiskelijat, jotka harjoittavat kaksinkertaista pääaineopiskelua S-CAR -ohjelmaan kuuluvan ohjelman ulkopuolella, odotetaan täyttävän kaikki Mason Core- ja College -vaatimukset, jotka ovat välttämättömiä toisen pääosan suorittamiseksi. Tarkista toinen pääosasto lisävaatimuksista.

Program taught in:
Englanti

See 6 more programs offered by George Mason University Korea »

Last updated July 4, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Maalis 2019
Duration
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Maalis 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Maalis 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä