BA-hotelli- ja vieraanvaraisuudenhallinta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

BHMS, liiketoiminta

BA Hotel and Hospitality Management -ohjelma tarjoaa opiskelijoille akateemisen pätevyyden ja joukon taitoja, jotka ovat houkuttelevia potentiaalisille työnantajille, tarvittavat kyvyt päästä ammatilliseen maailmaan ja "työkalupakki", jota voidaan soveltaa useisiin urakehityksiin vieraanvaraisuuden alalla palvelualalla.

Kurssi käyttää erilaisia opetusmenetelmiä oppimisen helpottamiseksi, kuten pari- ja ryhmähankkeet, yksilöllinen tutkimus ja raportit sekä opintomatkat teollisuuslaitoksiin.

Ydinosaamista käsitellään luennoilla ja opetusohjelmilla, joita tukevat opastettu lukeminen ja yliopiston virtuaalikampuksen lisämateriaalit.

Kesto: 36 kuukautta

Sisäänpääsyvaatimukset

  • Vähintään 17-vuotias
  • Valmistunut keskiasteen tutkinto (vähintään 11 vuotta)
  • Englannin kielitaito tasoltaan IELTS 5.0

Niille, jotka eivät täytä englanninkielisiä vaatimuksia, tarjoamme 10 viikon yliopiston englanninkielisen säätiön ohjelman, joka on intensiivikurssi, joka on suunniteltu vieraanvaraisuuteen ja kulinaarisiin taiteen opiskelijoihin - jatko- tai jatko-opinnoissa.

Ohjelman tavoite

BA Hotel and Hospitality Management -ohjelma tarjoaa opiskelijalle akateemisen tutkinnon, joka on houkutteleva potentiaalisille työnantajille; taidot ja kyvyt päästä työelämään; ja ”työkalupakki”, jota voidaan soveltaa useisiin ateria- ja palvelualan uriin.

Kurssi käyttää erilaisia ​​opetusmenetelmiä oppimisen helpottamiseksi, kuten pari- ja ryhmäprojekteihin, yksilöllisiin tutkimuksiin ja raportteihin sekä opinto-matkoihin teollisuuslaitoksille. Keskeistä tietoa käsitellään luennoilla ja opetusohjelmilla, joita tuetaan opastetulla lukemisella ja lisäaineilla yliopiston virtuaalikampuksella.

Opintojakson sisältö

Opiskelijat, jotka eivät ole aiemmin opiskelleet saksalaisia ​​ja jotka haluavat suorittaa harjoittelupaikan Sveitsissä, edellyttävät saksalaisia ​​luokkia edellä mainitun opinto-ohjelman lisäksi.

Kansainvälinen loppututkinto

Valmistuneet, jotka ovat onnistuneet opiskelukauden aikana rakentamaan hyviä kokemuksia vieraanvaraisuuden alalla, ovat valmiita seuraavaan kansainväliseen urakehitykseen. Opiskelijat voivat valmistautua teollisuuteen työskentelemällä yhdessä hyvämaineisten virastojen kanssa, joilla on asiantuntemusta paikallisilla markkinoilla. Viraston palkkiot kattavat työn etsinnän ja auttavat valmistelemaan kattavia asiakirjoja työhön sekä apua viisumihakemuksissa. BHMS valmistelee ja tukee opiskelijoita heidän suhteissaan näihin virastoihin, mukaan lukien valmistautuminen puhelinhaastatteluihin, ammatillisten keskustelujen tuottaminen ja tarvittavien taitojen edistäminen kansainvälisen harjoittelun onnistumiseksi, mikä voi johtaa merkitykselliseen urakehitykseen

Sijainti

Luzern, Sveitsi

Intakes

8 annosta vuodessa: tammikuussa, helmikuussa, huhtikuussa, toukokuussa, heinäkuussa, elokuussa, lokakuussa ja marraskuussa. Ota yhteyttä BHMS: n maahantulotoimistoon seuraavaan saantiin.

Lomat

Järjestetään BHMS: n loma-suunnitelman mukaisesti, ja ne voidaan ladata BHMS-verkkosivustosta 'Koulukalenterit'.

Kurssinajat

Akateemisia kursseja pidetään:

Maanantaista perjantaihin klo 08.00-11.00 ja klo 13.00-16.00.

Ammatillisia kursseja pidetään:

Maanantaista perjantaihin klo 15.30-20.30.

Jokaiselle opiskelijalle on varattu vähintään kaksi vapaa päivää viikossa itsetestaukseen.

Jokainen akateeminen moduuli koostuu 60 opetuksesta ja tutoroinnista yli 20 viikon ajan sekä 30 tunnin suoritetun opinto-ohjelman ja 60 tunnin itseopiskelun.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland.

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland. Näytä vähemmän