BA in Korut Design

Yleistä

3 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kurssi pidetään englannin kielellä

Korusuunnittelija on monialainen ammattilainen, joka pystyy yhdistämään kultasepän tekniset taidot, suunnittelumenetelmät ja kokeellisen tutkimuksen kehon kanssa vuorovaikutuksessa olevien koristeiden luomiseen.

Korumuotoilijalla on kyky hoitaa itsenäisesti korumalliston tekeminen käsittelemällä suunnitteluprosessin eri näkökohtia konseptiovaiheesta prototyyppien ja tuotantoon saakka. Tämä menetelmä idean muuttamiseksi konkreettiseksi malliksi sisältää myös viestintästrategian ja ilmapiirin luomisen kokoelman ympärille.

BA in Jewelry Design Milano

Otsikko - MIUR (opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriö) tunnustaa ensimmäisen asteen akateemisen tutkintotodistuksen ja vastaa yliopistojen myöntämää kandidaatin tutkintoa.

Konteksti - Kurssi kattaa nykyaikaisen korualan monimutkaisen skenaarion avaamalla vuoropuhelun kahden ilmeisen kaukaisen todellisuuden välillä: intiimi ja kokeellinen lähestymistapa ja yrityslähtöinen muotoilu, jotka molemmat ovat olennaisia tuleville korusuunnittelijoille.

Menetelmät ja rakenne - Opinto-ohjelman aikana opiskelijat tutkivat korumaailmaa ja sen eri näkökohtia, oppia suunnittelun, tuotantotekniikoiden ja materiaalien yksityiskohtia.

Erityistä huomiota kiinnitetään suunnittelumenetelmiin, jotka hylätään tietyillä ominaisuuksilla jokaisen kurssin esittelyn mukaan: nykyaikaiset korut, muotikorut ja hienot korut.

Kultasepänharjoittelu koululaboratoriossa on perustavanlaatuinen tutkimus- ja tuotantoprosessissa. Opiskelija tutkii materiaalien reunat ja mahdollisuudet sekä valmistustekniikat, jotka ovat välttämättömiä korukappaleen toteutettavuuden ymmärtämiseksi.

Opiskelijat tuottavat useita kokoelmia kolmen vuoden aikana. Heitä kutsutaan esittelemään työtään kansainvälisissä kilpailuissa, ja heillä on mahdollisuus olla osa tunnettujen suunnittelijoiden johtamia työpajoja. Kaikki yllä olevat kokemukset auttavat heitä luomaan portfolionsa ammattiuransa alkuun.

Graafinen suunnittelu ja 3D-tietokonemallinnus luokat kattavat merkityksellisen roolin opinto-ohjelmassa. Digitaaliset taidot ovat välttämättömiä välineitä kommunikoida hankkeista ja hyödyntää uutta tekniikkaa etenkin ollakseen ajan tasalla tuotantomenetelmistä.

Ura - korujen suunnittelija, koruteknikko, riippumaton taiteilija, tuotepäällikkö.

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Näytä vähemmän
Milano , Milano , Milano + 2 Lisää Vähemmän