BA kansainvälisessä vapaa-ajassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä englanninkielinen ammattikorkeakoulun ohjelma valmistelee sinut uraan kansainvälisessä vapaa-ajanalalla. 3 tai 4 vuoden kuluttua tulet ammattimaiseksi tässä luovassa ja dynaamisessa teollisuudessa. Tässä koulutusohjelmassa opit luomaan mieleenpainuvia ja merkityksellisiä kokemuksia, jotka edistävät kauniimpaa maailmaa.

Opintosuunnitelma

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Vuosi 1

Vapaa-aika

2. vuosi

Vapaa-aika on hyvin laaja. Toisena vuonna sinulla on mahdollisuus keskittyä:

  • Tapahtumahallinta
  • Nähtävyydet
  • Sosiaalinen innovaatio
  • Vapaa

3. vuosi

Suurin osa kolmannesta vuodesta on työharjoittelussa. Työskentelysi voi suorittaa joko yritykselle, joka on mieluiten ulkomailla. Tänä vuonna sinulla on myös mahdollisuus seurata puolivuosittaista vaihto-ohjelmaa yhdessä kumppanikorkeakoulustamme, jota seuraa tai edeltää lyhyempi työharjoittelu.

Vuosi 4

Neljännen vuoden ensimmäisellä puoliskolla opiskelijat työskentelevät yhdessä laaja-alaisessa hankkeessa tai erilaisissa pienemmissä projekteissa, jotka vapaa-ajan teollisuus on tilannut pienen raidan piirissä. Voit esimerkiksi järjestää festivaalin, kirjoittaa politiikkasuunnitelmia tai tutkia urheiluseuran markkinointitoimintaa. Neljännen vuoden toinen puoli on varattu yksilölliseen valmistumiseen. Teollisuusyrityksen pyynnöstä teet tutkimusta asiantuntija-alueellasi, annat neuvoja ja laatia tätä varten suunnitelman.

Tutkimuskuormitus

Tämän ohjelman keskimääräinen tutkimusmäärä on noin 40 tuntia viikossa 40 viikon aikana. Kuinka monta tuntia viikossa käytät opiskelua riippuu suuresti henkilöstä ja vaihtelee viikossa. Sinulla voi olla useita määräaikoja ja testejä tietyissä hetkissä, joten suunnittelutaitosi on oltava täydellisiä.

Pääsyvaatimukset

Haluatko aloittaa vapaa-ajan

Breda University of Applied Sciences opinto-ohjelmaan on pääsääntöisesti ilmoitettava vastaava määrä yleistä keskiasteen koulutusta (havo) tai yliopistotasoa (vwo).

Englanti vieraana kielenä-koe

Sinun on myös osoitettava riittävät tulokset yhdestä näistä testeistä:

  • CAE (Cambridge Advanced Certificate) tai CPE (englannin kielen taito)
  • IELTS-testi (vähintään kokonaisbändipistemäärä on 6,0 ja vähimmäissisältö 6,0 kielellä)
  • TOEFL-testi (vähimmäispistemäärä on 80 Internet-pohjaista ja alin 20 pistettä puheeksi)
Poikkeukset englantilaisen testin ottamisesta

Sinun ei tarvitse lähettää englanninkielisiä testituloksia, jotta he voivat osallistua englanninkieliseen ohjelmaan, jos:

  • olet hollantilainen havo tai vwo
  • Englannin kielen äidinkielenään puhuva maa (toisin sanoen yksi seuraavista maista: Australia, Kanada (Quebec mukaan lukien), Irlanti, Uusi-Seelanti, Yhdistynyt kuningaskunta tai Yhdistynyt kuningaskunta). Yhdysvallat)
  • olet saanut Nufficin laatiman tutkintotodistuksen luettelon, ja yksi tentti-aiheista on englanti.
3 vuoden raita

Jos keskiasteen tutkintotodistuksesi on verrattavissa hollantilaisen tutkintotodistukseen, saatat osallistua kolmivuotiseen kappaleeseen.

Opiskelijan jälkeen

Vapaa-ajan johtajana voit harrastaa uraa - esimerkiksi teattereissa, musiikkitarroissa, urheilukeskuksissa tai kaupunkimarkkinoinnissa. Saatat olla vastuussa yrityksen operatiivisesta johtamisesta, uusien vapaa-ajan tuotteiden kehittämisestä tai näyttelyiden, konferenssien tai tapahtumien järjestämisestä.

Viimeksi päivitetty Huhti 2019

Oppilaitoksesta

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our insti ... Lue lisää

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our institute. Näytä vähemmän