BA-pelisuunnittelu

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Pelin suunnittelun kandidaatin tutkinto

Suunnittele ja ohjelmoi omia pelejäsi Game Design Studiesissa

Tietokone-, video- ja mobiilipelit ovat tulevaisuuden väline. Jo nykyään he rakastavat yli 40 prosenttia saksalaisista, yli 90 prosenttia heistä pelaa useita kertoja viikossa. Pelit ovat viihdettä ja liiketoimintaa, mutta myös henkilökohtaista ilmaisua ja kuvaa globaaleista näkökulmista - ja tekevät (useimmissa tapauksissa) myös hauskaa! Pelin suunnittelijana tai suunnittelijana kehität innovatiivisia pelimekaniikoita ja luodaan pelin kertomus! Asiantuntemuksenne ansiosta olet mukana kaikissa kehitysvaiheissa: ensimmäisestä ideasta tekniseen luovaan käsitykseen huoneiden ja merkkien suunnitteluun.

Euroopan University of Applied Sciences Europe olemme tietoisia tietokonepelien keskipitkän taiteellisista ja kulttuurisista mahdollisuuksista ja kouluttavat näin käytännöllisesti ja teollisesti suuntautuneella tavalla uusimpia laitteita pelisuunnittelussa.

Kandidaatin tutkinto pelisuunnittelu opit yksinomaan tunnettu tiedekunnan luovan teollisuuden ja voi käyttää ammatillista laitteet University of Applied Sciences Europe käyttöä sekä Game Labs, VR laitteet, MacPools jne opiskeluaikanaan projekteja. Opetuksen painopiste on yksilöllinen tuki pienissä oppimisryhmissä ja ystävällinen, tuttu ja luova ilmapiiri. Opiskelumme ja urasi voi aktiivisesti muokata eri alojen monitieteellisellä valikoimalla, erilaisilla käytännön hankkeilla ja lukukauden ulkomailla tai harjoittelupaikoilla.

tosiasiat:

 • Tutkinto: Bachelor of Arts (BA)
 • Campus: Berliini
 • Opetuskieli: saksa (Hampuri), englanti (Berliini, Hampuri)
 • Lukukausi: Talvi-lukukausi: syyskuu
 • Opiskelun kesto: 7 lukukautta (kokopäiväinen)
 • Harjoittelu / lukukausi ulkomailla: 5. lukukaudella
 • Luottopisteet: 210 op
 • Tutkimuksen painopiste:
  • Keskity yksilölliseen tukeen pienissä oppimisryhmissä ja perheilmakehässä. Monet luovat vapaudet, ammattilaitteet ja käytännön projektit. Luovan alan opettajien opettaminen.
 • Tutkimuksen maksut:
 • EU: n hakijoille: 7 980 euroa vuodessa
 • EU: n ulkopuolisten hakijoiden osalta 10 380 euroa vuodessa

Erityinen asia opiskella University of Applied Sciences Europe

Tutkimus University of Applied Sciences Europe tapahtuu pienissä oppimisryhmissä. Tämä takaa yksilöllisen tuen ja henkilökohtaisen yhteyden opettajamme kanssa. Meidän luennoitsijamme ovat alan menestyksekkäitä asiantuntijoita, joiden verkosto alalla hyödyttää sinua.

Opintojen sisällön voi määrittää ja laajentaa laaja, monitieteinen aiheiden valinta. Käytännönläheinen toimintatapamme on integroitu harjoittelu ja / tai lukukauden ulkomailla. Lisäksi sinulla on uusimmat laitteet, kuten Game Lab.

Yliopistomme on tunnustettu ja tunnustettu useita kertoja - sekä professoreidemme että opiskelijoidensa kanssa. Kanssamme voit hakea NC-vapaata, koska se on sinun persoonallisuuttasi.

Opiskelun sisältö - lukukausi ulkomailla, harjoittelupaikkoja ja paljon muuta

Game Design -tutkimuksissa opetuksen painopiste on innovatiivisen ja kokeellisen luonteen kehittäminen ja luominen. Opiskelijana saat yleiskuvan taloudesta, kulttuurista ja tietokonepelien ympärillä olevista markkinoista AAA: sta Indie Gamesiin kokeisiin formaatteihin. Sinua opetetaan pelisuunnittelun, pelin kehittämisen, pelin taiteen ja pelin ohjelmoinnin aloilla sekä niiden vuorovaikutuksessa keskenään. Opit käyttämään erilaisia ohjelmistoja, esim. Android-peliohjelmointi Java: n kanssa.

Ensimmäisellä lukukaudella opit luovasti hallitsemaan kehitysprosessia tiimeissä hankekeskeisellä tavalla. Omien pelien ja prototyyppien kehittämistä rajaavat pelin keskipitkän teoreettiset näkökohdat, yleiskatsaus rahoitusnäkymiin sekä yleiskatsaus kansalliseen ja kansainväliseen teollisuuteen. Monitieteisissä seminaareissa, työpajoissa ja opintomatkoilla voit laajentaa näkökulmaa ja sinulla on myös mahdollisuus viidennen lukukauden aikana kokeilla omia taitojasi käytännössä harjoittelussa Saksassa tai ulkomailla.

Opiskele pelisuunnittelua ja tee uraa

Pelisuunnittelijat ovat mukana kaikissa ratkaisevissa prosessissa uuden pelin luomisessa: alkaen pelin ideasta ensimmäisestä luonnoksesta, kaikkien luovien päätösten aikana kehityksessä maailman ja merkkien luomiseksi. Ne kehittävät innovatiivisia pelimekaniikoita ja muokkaavat pelin narratiivista voimaa.

Voit työskennellä pelisuunnittelijana, järjestelmäsuunnittelijana, tason suunnittelijana, kertomuksen suunnittelijana, pelin kirjoittajapeli-taiteilijana tai peliohjelmoijana suurimmissa kehittäjästudioissa, mutta voit olla myös oman studion ja oman pelin luova johtaja kehittää ja levittää. Muut mahdolliset työalat valmistumisen jälkeen ovat pelin journalismin ja pelitutkimuksen.

Taideosaston hakemus Art

Elokuvan liikkeen suunnittelu, valokuvaus, viestintäsuunnittelu, pelisuunnittelu tai kuva - mikä opintojakso sopii kykyihisi? Arvostamme kiinnostusta University of Applied Sciences Europe .

Voit hakea yhden vuoden etukäteen haluamasi lukukauden alusta yliopistollamme. Talvi-lukukauden hakemusten jättämisen määräaika on 15. elokuuta (EU: n ulkopuoliset hakijat: 15. kesäkuuta) ja 28.2. Helmikuussa (EU: n ulkopuoliset hakijat: 28. helmikuuta) . Tämän jälkeen ei-tunnistetuille opiskelupaikoille tehdään seurantamenettely. Jos sinulla on jo voimassa oleva opiskelijaviisumi Saksalle, voit hakea virallista hakemusaikaa.

Opiskelijakoulutuspaikan hakukriteerit University of Applied Sciences Europe yliopistossa ovat yliopiston pääsykoulutus ja pääsykokeen tulokset. Tallennus on myös mahdollista, jos Berliinin korkeakoulutuslain (BerlHG) 11 §: n kriteerit täyttyvät.

Muuten: Voit myös ottaa sisääntulotutkinnon ilman lukion tutkintotodistusta ja yhden vuoden ennen suunniteltua opintojen aloittamista. Tämä antaa sinulle varmuuden siitä, voitko opiskella University of Applied Sciences Europe .

Odotamme, että saamme hakemuksesi kesän ja talven lukukaudelle 2019 ja sen jälkeen.

Muodolliset vaatimukset

Peruskuvaus edellytys perustutkintoa opintoja University of Applied Sciences Europe on (ammatillinen) korkeakoulut että olet saavuttanut kanssa ylioppilastutkinto. Jokaisella, joka on suorittanut vähintään kaksi vuotta ammatillista koulutusta, jota säännellään liittovaltion tai valtion lainsäädännöllä ja joka on työskennellyt vähintään kaksi vuotta (kullakin suunnitellun kurssin kaltaisella alalla), on välitön korkeakoulututkinto (BerlHG § 11) ja hän voi osallistua myös University of Applied Sciences Europe Tutkimus University of Applied Sciences Europe .

Tutkimme vaatimukset ja ilmoitamme sinulle välittömästi asiakirjojen toimittamisen jälkeen, voitko osallistua opintoihin.

Soveltamisen yhteydessä tunnustetaan muiden valtion tai valtion tunnustamien korkeakoulujen opinto-ohjelmien edut sekä opetussuunnitelman ulkopuoliset saavutukset edellyttäen, että niiden vastaavuus vastaavan opintojakson saavutuksiin on vahvistettu. Vastaavuus on määriteltävä, jos aineellista eroa ei voida osoittaa, ja sen opinto-ohjelman sisällön, laajuuden ja vaatimusten osalta, jolle luottoa pyydetään, on olennaisesti sama. Vastuussa tästä on tutkintalautakunta. Mahdolliset luotonantoedellytykset ja tarkat menettelyt säännellään opinto-ohjelman asiaankuuluvissa tarkastusmääräyksissä.

Joten haet

 • Täytä online-hakemuslomake kokonaan.
 • Lataa kopio (Fach-) Abitur-todistuksesta tai vastaavasta.
 • Kun olet tarkistanut tietueesi, voimme arvioida, täyttyykö University of Applied Sciences Europe . Jos näin on, kutsumme sinut sisääntulokokeeseen. Varmista, että meillä on voimassa oleva puhelinnumerosi ja voit tavoittaa sinut siitä. Tietosi käsitellään tietenkin luottamuksellisina eikä niitä välitetä meille.
 • Yliopistomme sisääntulotutkintoon tuodaan oma salkku ja todistus yleisestä tai aiheeseen liittyvästä yliopiston pääsykoulutuksesta alkuperäisessä tai sertifioidussa valokopiossa.

Miten tallennushaastattelu jatkuu?

 • Tuo mukaan haastattelu:
 • Taulukko CV
 • Sertifioitujen valokopioiden yleissivistävä tai aihepiirikohtainen tutkintotodistus. Osallistuminen on mahdollista myös, jos Berliinin korkeakoulutuslain (BerlHG) 11 §: n kriteerit täyttyvät.
 • Salkku omilla taiteellisilla ja luovilla teoksilla. Tähän pitäisi sisältyä 15-20 työesimerkkiä (paitsi Game Design (BA), kolme tai viisi konseptia). Seuraavat ovat mahdollisia: piirustukset, maalaukset, luonnokset, valokuvat, tietokonegrafiikka, verkkosivut, CD-ROM-levyt, lyhytelokuvat, mutta myös tekstiin suuntautuvat teokset, kuten: B. Mainoskampanjoiden tai artikkeleiden käsitteet. Suurempia veistoksia ja kolmiulotteisia esineitä voidaan dokumentoida myös valokuvina tai digitaalisessa muodossa. Kansioon on liitettävä kirjallinen lausunto siitä, että työ on tehty itsenäisesti. Game Design -konseptien tapauksessa voidaan esittää analogisia tai digitaalisia pelejä ja myös prototyyppejä (pelattavuus, pelitaide, tarina).
 • Tarvittaessa Todistus omasta sosiaalisesta sitoutumisesta, esim. Esimerkiksi hankkeet, joissa olet mukana.
 • Keskustelu tällaisten edustajien kanssa
  • Ensinnäkin sinulta kysytään motivaatiota luovaan tutkimukseen.
  • Tämän jälkeen sinun kansiosi tutkitaan, jossa on noin 15-20 työnäytettä. Sinun salkunne ja haastattelutulokset päättävät opiskelustasi University of Applied Sciences Europe .
 • Heti haastattelun jälkeen opit, tuleeko hän opiskelemaan Euroopan University of Applied Sciences Europe .

href = "https://www.bachelorstudies.de/BA-Game-Design/Deutschland/UEurope/

Viimeksi päivitetty Elo 2019

Oppilaitoksesta

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Lue lisää

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Näytä vähemmän
Berliini , Iserlohn , Hampuri + 2 More Vähemmän