BA-pelisuunnittelu

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Suunnittele ja ohjelmoi omat pelisi pelisuunnittelun kandidaatin tutkinnolla

Tietokone-, video- ja mobiilipelit ovat tulevaisuuden väline. Jo tänään yli 40 prosenttia saksalaisista tunnustaa rakkautensa heitä kohtaan, ja 90 prosenttia ihmisistä pelaa heitä useita kertoja viikossa. Pelit tarkoittavat viihdettä ja liiketoimintaa, mutta heijastavat myös henkilökohtaista ilmaisua ja globaaleja näkökulmia - ja ennen kaikkea ne ovat hauskoja! Pelisuunnittelijana voit luoda innovatiivisia pelimekaniikoita ja muokata pelin kertomuksia. Asiantuntemuksellasi olet mukana kaikissa kehitysvaiheissa: ensimmäisestä ideasta tekniseen ja luovaan konseptointiin ja lopulta tilojen ja hahmojen suunnitteluun.

Olemme tunnistaneet tietokonepelien taiteelliset ja kulttuuriset mahdollisuudet välineeksi ja koulutamme sinua harjoittamaan todellista teollisuutta. Huomisen pelisuunnittelijana tai pelikehittäjänä opit kaikki uusien pelien luomisen tärkeimmät prosessit, alkaen pelikonseptin ensimmäisestä prototyypistä, kaikkien pelin kehityksen aikana tapahtuvien teknisten ja luovien päätösten kautta sekä maailmojen suunnitteluun ja merkit. Menestyneet suunnittelijat katsovat laatikon ulkopuolelle ja tekevät yhteistyötä muiden tieteenalojen ihmisten kanssa. University of Applied Sciences Europe sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus koota oma yksilöllinen yhdistelmäsi pelisuunnitteluun, ohjelmointiin ja taiteeseen, mikä tarkoittaa, että tutustu yksittäisiin tieteenaloihin ja niiden keskinäisiin vaikutteisiin.

Yliopistoamme keskittyy kehitykseesi. Siksi opetamme pienissä oppimisryhmissä ja ystävällisessä ja henkilökohtaisessa ilmapiirissä. Valvomme henkilökohtaista kehitysprosessiasi ja autamme sinua määrittämään kykysi ja vahvuutesi auttamalla sinua kehittämään omaa visuaalista allekirjoitustasi. Sinut opettaa tunnetut pelialan luennoitsijat ja opiskella kampuksella, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, varustettuna uusimmalla tekniikalla (pelilabori, VR-laitteet, MacPools jne.) Ja joka tunnetaan kansainvälisestä ja englanninkielisestä merkki.

Yliopistomme pelisuunnittelu on käytännöllistä, jotta tasoittaisit tietäsi työhön alusta alkaen. Opiskelijana saat yleiskuvan tietokonepeleihin liittyvästä taloudesta, kulttuurista ja markkinoista AAA: sta indie-peleistä kokeellisiin muotoihin. Sinua opastetaan pelisuunnittelun, pelitaiteen ja peliohjelmoinnin aloilla sekä niiden vuorovaikutuksessa. University of Applied Sciences Europe saat jopa mahdollisuuden aktiivisesti muokata opintojasi ja uraasi. Henkilökohtaisista uratavoitteistasi riippuen valitset omat erikoistumisi ja valitset joukon monitieteisiä aiheita. Yliopistossamme opetetut ohjelmat sisältävät myös käytännön projekteja peliteollisuuden huippukumppaneiden kanssa, retkiä ja työpajoja, jotka valmistavat sinut täydellisesti unelmatyöhösi.

faktat:

 • Tutkinto: Bachelor of Arts
 • Kampus: Berliini
 • Opetuskieli: englanti (Berliini, Hampuri), saksa (Hampuri)
 • Aloituslukukausi: Talvipuolisko: syyskuu, kesälukukausi: maaliskuu
 • Lukukauden lukumäärä: 7 lukukautta (kokopäiväinen)
 • Harjoittelukausi / Lukukausi ulkomailla: 5. lukukausi
 • Laajuus: 210 op
 • Kohokohdat: Keskity yksilölliseen kehitykseen pienissä oppimisryhmissä ja henkilökohtaiseen ilmapiiriin. Luova vapaus, ammattitaitoiset välineet ja käytännön projektit. Pelialan tunnettujen luennoitsijoiden opetus.
 • Lukukausimaksut: EU-hakijoille: 7 980 € vuodessa. EU: n ulkopuolisille hakijoille: 10 380 euroa vuodessa

Mikä tekee opiskelusta Euroopan University of Applied Sciences Europe erinomaisen?

Euroopan University of Applied Sciences Europe on valtion akkreditoima, se on saanut useita palkintoja ja on maailman johtava yliopistojen joukossa, jolla on kansainvälinen lähestymistapa. Hakeaksesi tarvitset lukion tutkintotodistuksen.

Kampusillamme opiskelet pienissä ryhmissä. Tämä takaa henkilökohtaisen tuen ja henkilökohtaisen vuorovaikutuksen luennoitsijoiden kanssa. Professorimme ovat menestyviä asiantuntijoita liiketoiminnassaan.

Teorian lisäksi ohjelmiin sisältyy projektiviikkoja ja erilaisia monitieteisiä seminaareja, joiden avulla voit määrittää opintojen painopistealueet. University of Applied Sciences Europe tarjoaa nykyaikaisia laitteita, kuten pelilaboratorion ja paljon muuta.

Harjoittelu ja / tai lukukausi ulkomailla on pakollista, ja jännittävät retket antavat sinulle mahdollisuuden tutustua New Yorkiin, Islantiin, Vietnamiin, Pariisiin ja muihin kohteisiin, joissa koulutat taitosi. Luo tarinasi, inspiroi maailmaa!

Ohjelma - kursseja, harjoittelua ja lukukautta ulkomailla

Pelimuutosohjelmassa opinnot keskittyvät innovatiivisten ja kokeellisten pelien kehittämiseen ja luomiseen. Opiskelija saa yleiskatsauksen yritystoimintaan, kulttuuriin ja tietokonepelien ympäröimään markkinoilta AAAsta indie-peleihin ja kokeellisiin formaatteihin.

Sinulla on luokat pelisuunnittelun, pelitaiteen ja pelisuunnittelun aloilla sekä niiden vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Ensimmäisestä lukukaudesta lähtien opit hallitsemaan projektiprojektien ryhmien kehitysprosessia. Voit kehittää oman pelien ja prototyyppien kehitystä ja oppia pelaamisen teoreettisista näkökohdista välineenä, saada yleiskuvan rahoitusnäkymistä ja saada tietoa toimialalta kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Monitieteellisissä seminaareissa, työpajoissa ja opintomatkoissa laajennat horisontteja.

Uravaihtoehtosi pelisuunnittelussa

Pelisuunnittelijat osallistuvat jokaiseen päätöksentekoprosessiin uuden pelin luomisen aikana alkaen pelihahmon ensimmäisestä luonnoksesta läpi kaikki luovat päätökset kehityksen aikana maailman ja hahmojen suunnittelussa. He kehittävät pelimekaniikkaa ja kartoittavat pelin kerronnan.

Tämä ohjelma antaa opiskelijoille suuren autonomian, jotta he voivat työskennellä kehittäjästudioissa kehittäessään itse pelejä.

Tyypillisiä työalueita ovat:

 • Pelisuunnittelija, järjestelmäsuunnittelija, tasosuunnittelija, kertomuksen suunnittelija, pelin kirjoittaja.
 • Pelitaiteilija, ympäristötaiteilija, hahmotaiteilija, 3D-mallinntaja, tekstuuritaiteilija, pikselitaiteilija.
 • Peliohjelmoija, peliohjelmoija, prototyyppiohjelmoija, AI-ohjelmoija.
 • Pelitoimittaja, akateeminen peli.
 • Freelance, itsenäinen ammatinharjoittaja tai kokopäiväinen työ.

"Kolmekymmentä vuotta sitten, kun nuoret vihaiset ihmiset halusivat kertoa jotain elämästään, he ottivat kitaran ja kirjoittivat laulun; jos he haluaisivat kertoa tarinan, he olisivat ehkä kirjoittaneet sen runona tai ostaneet videokameran ja tehneet Elokuva. Nyt he tekevät yhtä todennäköisesti pelin. [...] Pelistä on tullut sallittava luova tila, joka punk rock oli ".
Huoltaja

href = "https://www.bachelorstudies.de/BA-Game-Design/Deutschland/UEurope/

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Lue lisää

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Näytä vähemmän
Berliini , Iserlohn , Hampuri + 2 Lisää Vähemmän