BA psykologia

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Psykologian opiskelijat koulutetaan soveltamaan psykologisia tietoja ja havaintoja moniin erilaisiin työskentely-skenaarioihin. Opiskelija oppii pohtimaan yhteiskuntatieteiden monia aloja, tutkimaan ja kyseenalaistamaan sekä osallistumaan aktiivisesti omien henkilökohtaisten tavoitteidensa saavuttamiseen ja yhteiskunnan yleiseen parantamiseen.

126578_126320_Yasar.jpg

Ohjelmarakenne

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa psykologia, jolla on korkea pätevyys teoreettisessa ja sovellettavassa psykologiassa, joka voi tarjota nykyaikaista ja laadukasta palvelua, sitoutunut eettisiin arvoihin, innokas itsensä kehittämiseen, herkkä paikallisille ja globaaleille asioille, tunteva, jolla on kysyvä mieli ja tuottava työssään.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi psykologiaohjelma tarjoaa laajan valikoiman kursseja, mukaan lukien sellaiset tekniset kurssit kuin tutkimusmenetelmät, tilastot, kokeellinen psykologia, kliininen psykologia sekä psykometria, joiden tarkoituksena on antaa opiskelijoille kokeiden suorittamiseen tarvittavat taidot ja kuvaavaan tutkimukseen.

Psykologiaohjelma sisältää perus-, kehitys-, sosiaalisen ja kliinisen psykologian kursseja sekä soveltuvia kursseja, jotka viittaavat sellaisiin alueisiin kuin viestintä, ympäristö, liikenne, urheilu, terveys ja oikeusistuimet.

Uramahdollisuudet

Tutkinnon suorittaneille voidaan tarjota erilaisia työllistymismahdollisuuksia yksityisissä tai valtion terveysjärjestelmissä, oppilaitoksissa, tutkimuskeskuksissa, henkilöstötoimistoissa, tutkimus- ja kehitysyksiköissä yksityisen sektorin laitoksissa, psykologisissa neuvontakeskuksissa, oikeuslaitoksissa ja vankiloissa, vanhainkodissa, kuntoutuskeskuksissa , päiväkodit, yksityiset koulutuskeskukset, jotka tarjoavat psykotekniikoita ja muita vastaavia ohjelmia.

Kansainvälisten opiskelijoiden sisäänpääsyvaatimukset

  • Valmiit online-hakemuslomake href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Lukion tutkintotodistus, koulunkäyntitodistus, opintosuoritus ja referenssikirje opiskelijoille
  • Korkeakoulututkinto, opintosuoritus ja akateeminen viittaus tutkinnon suorittaneille
  • Todistus englannin kielen taidosta
  • Kopio passista
  • Passivalokuvia
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lue lisää

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Näytä vähemmän