Read the Official Description

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISSA ITALIAN KIELEN.

Sisustussuunnittelija työskentelee erilaisissa ympäristöissä suunnitteluprojekteissa. Ensinnäkin kotitalousalue, yksityiset ja kollektiiviset asuintilat, julkiset tilat (lentokentät, satamat, asemat), julkiset palvelut (pankit, postitoimistot, sairaalat, koulut, museot ja näyttelytilat); paikkoja kuluttajille (kaupat, baarit, hotellit) ja lopulta avoimet tilat (neliöt, pihat ja leikkikentät).

Ammattimaiset profiilit: Sisustussuunnittelijan uran potentiaaliin kuuluu: huonekalujärjestelmien suunnittelu; sisätilojen sisustus; sosiaaliset, kulttuuriset, kasvatus-, hoito- ja vieraanvaraisuuskeskukset; kaupunkien kalusteet, messujen ja tilapäisten tapahtumien valmistelu; näyttelyn suunnittelu. Sisustussuunnittelija voi myös ehdottaa työskentelyä yleisenä suunnittelija, sisustussuunnittelija CAD-muotoilijana tai teknikona tilojen fyysisessä ja virtuaalisessa mallinnuksessa.

Konteksti - Kurssi tutkii Italian Design Thinking -teknologiaa, joka on maailmanlaajuisesti tunnustettu hankkimalla ainutlaatuisia projekteja, sekoittaen tunteita ja käsityksiä jäykällä toiminnallisella järjestelyllä. Opiskelijat alkavat olla vuorovaikutuksessa Italian Design Systemin kanssa, ottamalla yritysten ja suunnittelijoiden ilahduttavaa inspiraatiota. Kurssi opettaa tulemaan suunnittelijoiksi, jotka työskentelevät tulevaisuudessa, joka kunnioittaa ihmisiä ja luonnetta.

Menetelmä ja rakenne - Tämä koulutus- Pathway tuo opiskelijoille ammatin, joka tarjoaa laajan valikoiman osaamista: kulttuuri, instrumentaalinen ja metodologinen. Se käsittelee muotoilua, arkkitehtuuria, taidetta, sosiologiaa ja antropologiaa. Markkinointi otetaan käyttöön myös selittäessämme, miten analysoidaan brändin arvoja ja markkina-asemointia sekä miten tulkitaan ja ennakoidaan trendejä.

Osallistujat hankkivat vahvan suunnittelumenetelmän, joka mahdollistaa strategisen suunnittelun ajattelun, jonka ansiosta he oppivat parantamaan psykoottista hyvinvointia tietoisen materiaalin, värein, viimeistelyn ja valon avulla. Sitten he saavat ilmaisevat välineet projektin kehittämiseen ja kertovat siitä: vapaa piirustus, 3D-mallinnusohjelmisto, rappaukset ja mallit.

IED-pedagoginen metodologia perustuu luentoihin, työpajoihin ja käytännön harjoituksiin . Se keskittyy todellisiin kokemuksiin, mukaan lukien useita vierailuja, kokouksia ja hankkeita yhteistyössä merkittävien yritysten ja instituutioiden kanssa, kuten Hotel Bauer ja Peggy Guggenheim Collection Venetsiassa, mainitsemaan vain kaksi kurssin aikaisempia versioita.

Program taught in:
Italialainen

See 3 more programs offered by IED – Istituto Europeo di Design Venice »

Last updated September 12, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
16,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä