$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa HuK-tutkintoa Arabiankielinen kirjallisuusssa

Kandidaatin tutkinto on opinto valmistunut korkeakoulussa tai yliopistossa. Tyypillisesti valmistui noin neljässä vuodessa, viimeistely tämä erikoistunut lukuvuoden ohjelma osoittaa taitoa alalla valittu. Mikä on kandidaatin arabiaksi kirjallisuus? Useimmat ohjelmat arabiaksi kirjallisuudessa keskitytään opettaa oppilaita oppimaan arabiaksi viestinnällisesti, jotta he voivat käyttää t… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on opinto valmistunut korkeakoulussa tai yliopistossa. Tyypillisesti valmistui noin neljässä vuodessa, viimeistely tämä erikoistunut lukuvuoden ohjelma osoittaa taitoa alalla valittu.

Mikä on kandidaatin arabiaksi kirjallisuus? Useimmat ohjelmat arabiaksi kirjallisuudessa keskitytään opettaa oppilaita oppimaan arabiaksi viestinnällisesti, jotta he voivat käyttää tietojaan ymmärtää autenttisia tekstejä. Kieliopin analyysi, kielitaitoa ja kulttuurien ymmärtämistä ovat akateemisia tavoitteita yhteisen tässä ohjelmassa. Kurssit voivat käsitellä sosiaalisia teemoja, kuten perhe, avioeroa, sukupuolirooleja ja islaminuskoon, ja miten ne ovat ikään kirjallisuuden kautta.

On olemassa monia etuja ansaita kandidaatin arabiaksi kirjallisuus. Opiskelija voi saada realistinen tietoa arabien ja islamin saaminen arvostusta ihmisen kokemus ja ymmärrys nykykulttuurin muutoksia.Tätä tietoa voidaan soveltaa erilaisia ​​uraa, joista monet tarjoavat mahdollisuuden matkustaa.

Kustannukset kandidaatin voi vaihdella suuresti riippuen siitä, missä se on saatu, ja kestää kauan ohjelman loppuun. Suoraan yhteyttä kouluun joka kiinnostaa teitä tarkkoja tietoja kustannuksista asteen.

Kandidaatti arabiaksi Kirjallisuus voisivat saada opiskelijat erilaisia ​​lähtötason tehtävissä. Monet työpaikoista edellyttää kykyä ymmärtää yhteydessä colloquialism ja kulttuuriin. Toimialoilla, vieraanvaraisuus ja akateemisen ovat kaikki mahdollisia vaihtoehtoja tämän verran. Suosittuja työpaikkoja sisältävät tulkki ja kääntäjä. Muita mahdollisia työllistymismahdollisuuksia kuuluvat arkeologi, kansainvälinen liikekumppanin, diplomaatti tai taloustieteilijä. Monet kansalliset hallitukset myös kannat kieli asiantuntijoita. Jotkut näistä uravaihtoehtoja edellyttää lisäkoulutusta.

Jos saamassa kulttuurin ymmärtämisen kandidaatin arabiaksi Kirjallisuus on houkutteleva, harkitse hakemassa ohjelmaa verkossa nyt. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain, Arabiemiirikunnat

Arabialaisen osaston tehtävänä on säilyttää ja rikastaa arabian kieltä kirjoitettuna tekstinä ja puhutuna keskusteluna, joka pystyy heijastamaan arabialaisen / islamilaisen ku ... +

Arabialaisen osaston tehtävänä on säilyttää ja rikastaa arabian kieltä kirjoitettuna tekstinä ja puhutuna keskusteluna, joka pystyy heijastamaan arabialaisen / islamilaisen kulttuurin ja sivilisaation monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta. -
BA
Täyspäiväinen
4 vuotta
Englanti, Arabialainen
Kampus