Filter
Bachelor of Arts ‑tutkinnot
Puola

Vertaa Humanististen tieteiden kandidaattiohjelmia Biotieteetssa Puolassa 2019/2020

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (HuK, englanniksi BA eli Bachelor of Arts) on perustutkinto, joka on hyvä lähtökohta oman alan työtehtäviin. Oppilaitoksesta ja valitusta opinto-ohjelmasta riippuu, kestääkö HuK-tutkinnon suorittaminen kolme vai viisi vuotta.

Biologiaa ja biotieteitä opiskellessa tulee oppineeksi hyvin monipuolisesti luonnontieteiden erilaisista ominaisuuksista. Painopisteestä riippuen voivat opiskelijat keskittyä muun muassa ihmiskehon, kasvibiologian tai eläintieteen tutkimukseen, ja näiden kaikkien avulla voi olla mukana ratkaisemassa todellisia ongelmia.

Kuten monet muut EU-maat, Puola tarjoaa edullista tai jopa ilmaiseksi opetusta EU: n opiskelijoille. Opiskelemaan olisi sovellettava suoraan haluamaansa puolalaiselle laitokselle. Varsovan yliopisto, esimerkiksi maksujen välillä £ 1300 ja £ 2500 vuodessa sen Englanti kielikursseja.

Parhaat HuK:t Biotieteetssa Puolassa 2019/2020

Read More Read less
Muita ohjelmavaihtoehtoja Eurooppa

1 tulosta kohteessa Biotieteet, Puola

The John Paul II Catholic University of Lublin

Biotekniikan BA: n tarkoituksena on tuottaa valmistuneita, jotka täyttävät työnantajien tarpeet ja pystyvät hyödyntämään täysimääräisesti bioteknologian ja kaupankäynnin ... [+]

Bioteknologian BA-ohjelma tarjoaa kaksi erikoisalaa:

Industrial Biotechnology;Ympäristöbiotekniikka.

Bioteknologian BA: n tarkoituksena on tuottaa valmistuneita, jotka täyttävät työnantajien tarpeet ja pystyvät hyödyntämään täysimääräisesti bioteknologian ja kaupankäynnin nopeasti muuttuvia ja laajenevia areenoita. Tutkinnon suorittaneiden uramahdollisuuksiin kuuluvat mm.

biotekniikan laboratorioteknikko, mikrobiologi, biokemisti, genetiikka, biologi, laadunvalvontaanalyytikko, lääketieteellinen ja kliininen laboratorioteknikko, ympäristötutkimuksen asiantuntija;ympäristönsuojeluviranomaisten tutkija, luonnonsuojeluhallinnon tai kansanterveysalan virkamiesten kanssa jne.... [-]
Puola Lublin
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi