$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa HuK-tutkintoa Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO)ssa

Topics in Englanti, yhteiskuntatieteiden, humanististen, ja vieraat kielet ovat perinteinen komponentti BA tai kandidaatin tutkinto-ohjelman. Opiskelijat valita erilaisia ​​kappaleita vaatimusten täyttämiseksi, jotta ne joustavasti muokata reittiä, joka sopii heidän yksilölliset edut ja tavoitteet. Mikä on BA NPO? Tänä ohjelma on hallinnassa ei-voittoa tavoittelematon organisaatio ja… Lue lisää

Topics in Englanti, yhteiskuntatieteiden, humanististen, ja vieraat kielet ovat perinteinen komponentti BA tai kandidaatin tutkinto-ohjelman. Opiskelijat valita erilaisia ​​kappaleita vaatimusten täyttämiseksi, jotta ne joustavasti muokata reittiä, joka sopii heidän yksilölliset edut ja tavoitteet.

Mikä on BA NPO? Tänä ohjelma on hallinnassa ei-voittoa tavoittelematon organisaatio ja uudelleensijoitusmahdollisuudet ylimääräisiä tuloja saavuttaa organisaation tavoitteet. Opiskelija ohjelmaan oppia lajikkeiden voittoa tavoittelemattomien rinnalla oikeudelliset ja taloudelliset näkökohdat ohjaamalla heitä. Opintoviikkoja vaihtelee, mutta joitakin tyypillisiä esimerkkejä luokkia ovat hallinnassa kaupunkien monimuotoisuus, ehdotus kirjallisesti taloudellisuuteen politiikan analysoinnissa, ja ympäristöpolitiikka hallinto.

Yksi arvokkaita etuja ansaita BA tutkinto on voimakas vaikutus sillä on teroitus suullinen ja kirjallinen taito merkitystä ei-voittoa teollisuudelle, joka vaikuttaa lähes kaikilla osa elämää. Kyky kommunikoida vakuuttavasti, ytimekkäästi ja selkeästi voivat auttaa parantamaan ihmissuhteet ja parantaa urakehitysmahdollisuuksiin.

Kustannukset ansaita kandidaatiksi vaihtelee ohjelman pituuden, koulu, ja maa tutkimus. Kannattaa kommunikoida hakutoimistoon laitoksen tarjoaa aste valinta ymmärtää ja lukukausimaksuina mukana.

Opiskelijat ansaita NPO aste voi halutessaan työskennellä eri voittoa aloilla, kuten sosiaalisen muutoksen tehtäviä, tutkimus, ihmisten palvelut, koulutus, uskonto, terveys, ja humanististen. Jotkut ura vaihtoehdot voivat olla varainhankinnasta ja kehittäminen johtajat, Executive ohjelma ylläpitäjät, ja yritysjohtajat.NPO perustutkintoa astetta on myös erinomainen valmistautuminen oikeustieteelliseen tai opiskeluun sosiaalityössä tai julkishallinto.

Internet-pohjainen vaihtoehdot ovat saatavilla tämän ohjelman joustavuuden lisäämiseksi ja mukavuutta kiireinen ammattilaisille ja niille, joilla on rajoitettu pääsy laitokselle. Saat lisätietoja, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Akkon Hochschule der Humanwissenschaften
Berliini, Saksa

Kurssi Järjestöt Management tarjoaa ammattimaista julkisen sektorin ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden. Kurssin tavoitteena on opiskelijoiden osoittamaan oman amm ... +

Kurssi Järjestöt Management tarjoaa ammattimaista julkisen sektorin ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden. Kurssin tavoitteena on opiskelijoiden osoittamaan oman ammatillisen näkökulmasta. Joten antaa tämän tutkimuksen osaamista toiminnan ohjauksessa yritysten, laitosten ja aloitteita julkisten ja vapaaehtoisten hyväntekeväisyysjärjestöjen ja yksityisten voittoa yrityksille. -
BA
Täyspäiväinen
Saksan kieli
Kampus