BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Humanististen tieteiden kandidaatit Johtamisopinnotssa Afrikassa 2020/2021

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (HuK, englanniksi BA eli Bachelor of Arts) on toisen asteen opintojen jälkeen suoritettava tutkinto, jonka voi suorittaa sekä yksityisissä collegeissa että valtion yliopistoissa. Ohjelmassa suoritetaan sekä yleissivistäviä opintoja että kursseja, jota valmistavat opiskelijoita oman alansa työelämään.

Johtamisen koulutusohjelmat perehdyttävät johtamisen ja esimiestyön erilaisiin periaatteisiin ja tarjoavat valmennusta, jonka avulla monet voivat heti opintojensa jälkeen sijoittua alempiin johtotason tehtäviin. Johtamisen opinnoissa tutustutaan muun muassa ongelmanratkaisuun, organisaatiokäyttäytymiseen ja päätöksentekoon. Johtamisen kursseilla voidaan myös perehtyä niihin johtajuustaitoihin, joita ilman johtajan asemasta on turha haaveilla.

Monet ohjelmat Afrikassa tapahtuu hyvin epätavallinen kulttuurin ja fyysisen ympäristön kuin useimmat opiskelijat ovat perehtynyt vanhaan hyvään. Come To Know sopeutua tähän elinoloja on osa hauskaa ja haaste elää siellä. Haasteena on henkinen, emotionaalinen ja fyysinen.

Pyydä lisätietoa Parhaat Osa-aikainen HuK-tutkinnot Johtamisopinnotssa Afrikassa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Johtamisopinnot, Afrikka Filter

BA / BA Hons julkisessa hallinnossa ja hallinnossa

University of Johannesburg
BA
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Julkisen hallinnon ja hallintotieteen kandidaatin tutkinnolla voi olla ura julkisina päälliköinä valtion osastoissa, maakuntien osastoissa ja kunnissa, julkisella, yksityisell ...

Lue lisää

BA yhteisön kehittämisessä ja johtamisessa

University of Johannesburg
BA
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Tämän pätevyyden ensisijainen tarkoitus on kehittää opiskelijoita yhteisökehityksen johtajiksi prosessien, tekniikoiden ja periaatteiden helpottamisessa ihmiskeskeiseen omaisu ...

Lue lisää