BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Humanististen tieteiden kandidaatit Johtamisopinnotssa Etelä-Afrikassa 2020/2021

Jatko-opintoja ja noususuuntaista uraa kaavailevat opiskelijat aloittavat usein suorittamalla humanististen tieteiden kandidaatin tutkinnon (BA eli Bachelor of Science). Opinto-ohjelmia järjestetään oppilaitoksissa ympäri maailmaa, ja tutkinnon saa yleensä kasaan noin neljässä vuodessa.

Johtamisen koulutusohjelmassa opiskeleville annetaan usein opetusta johtamisen käsitteiden ja tekniikoiden perusteista. Näiden teoreettistenkin aiheiden opiskelu on yleensä hyvin antoisaa, sillä tiedoista on väistämättä hyötyä tulevalla uralla, riippumatta siitä, mille alalle opiskelijat haluavat sijoittua.

Etelä-Afrikka, virallisesti Etelä-Afrikan tasavalta, on maa, joka sijaitsee Etelä-kärki Afrikassa. Se on jaettu yhdeksään maakuntaan. Etelä-Afrikka ei ole vain hyppäämällä pisteen, se on itse loistava kohde rikas kulttuuri, eläimistö ja kasvisto ja historiaa.

Pyydä lisätietoa Parasta Osa-aikainen HuK:t Johtamisopinnotssa Etelä-Afrikassa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Johtamisopinnot, Etelä-Afrikka Filter

BA / BA Hons julkisessa hallinnossa ja hallinnossa

University of Johannesburg
BA
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Julkisen hallinnon ja hallintotieteen kandidaatin tutkinnolla voi olla ura julkisina päälliköinä valtion osastoissa, maakuntien osastoissa ja kunnissa, julkisella, yksityisell ...

Lue lisää

BA yhteisön kehittämisessä ja johtamisessa

University of Johannesburg
BA
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Tämän pätevyyden ensisijainen tarkoitus on kehittää opiskelijoita yhteisökehityksen johtajiksi prosessien, tekniikoiden ja periaatteiden helpottamisessa ihmiskeskeiseen omaisu ...

Lue lisää