Filter
Bachelor of Arts ‑tutkinnot
Etelä-Afrikka

Vertaa Humanististen tieteiden kandidaattiohjelmia Kaupunkikehitysssa Etelä-Afrikassa 2019

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinnon (Huk, englanniksi Bachelor of Arts eli BA) suorittaminen on akateeminen saavutus, ja tutkinto-ohjelmat kestävät yleensä 3 - 4 vuotta. Tutkintoa varten voi opiskella lukuisia eri aineita humanististen ja luonnontieteiden sekä taideaineiden aloilla.

Opiskelevat kaupunkikehitystä saa tuoda näkökulmia, jotka tulevat useista eri aloilla. Näitä voivat olla maantiede, yleiseen järjestykseen, kaupunkisuunnittelu, sosiologia, ympäristötutkimukset, julkisten palvelujen hallintaa ja kiinteistöt.

Etelä-Afrikka, virallisesti Etelä-Afrikan tasavalta, on maa, joka sijaitsee Etelä-kärki Afrikassa. Se on jaettu yhdeksään maakuntaan. Etelä-Afrikka ei ole vain hyppäämällä pisteen, se on itse loistava kohde rikas kulttuuri, eläimistö ja kasvisto ja historiaa.

Parhaat HuK:t Kaupunkikehitysssa Etelä-Afrikassa 2019

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Kaupunkikehitys, Etelä-Afrikka

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
University of Johannesburg

BA-kunnianosoitukset (kaupunkitutkimus) -ohjelma esittelee opiskelijat kriittisiin näkemyksiin kaupungistumisesta ja kaupunkikehityksestä. Opiskelijat perehtyvät keskuste ... [+]

BA-kunnianosoitukset (kaupunkitutkimus) -ohjelma esittelee opiskelijat kriittisiin näkemyksiin kaupungistumisesta ja kaupunkikehityksestä. Opiskelijat perehtyvät keskusteluihin kaupunkien ja instituutioiden politiikasta, epämuodollisuudesta, kulutuksesta ja tavoista, joilla ihmiset osallistuvat ja muuntavat kaupunkielämää. Huomiota kiinnitetään opiskelijoiden ohjaamiseen suorittamaan riippumaton kvantitatiivinen tutkimus. Ohjelma tarjoaa taitoja teoriassa, raporttien kirjoittamiseen ja ongelmanratkaisuun. Opiskelijat hankkivat myös SPSS-taidot ja -pätevyydet ja heidän on suoritettava 120 tunnin harjoittelu.

Pääsyvaatimukset

Pääsyä pidetään opiskelijalle, joka on suorittanut yhden seuraavista pääaineista: sosiologia, teollinen sosiologia, maantiede, filosofia, historialliset tutkimukset, kehitysopinnot, psykologia, teollisuuspsykologia, politiikka, julkinen hallinto ja sosiaalityö pääaineena (enintään kolmasosa) -vuosi) jatkokoulutuksessa BA-tutkinnossa. Jos opiskelija ei täytä yllä mainittuja vaatimuksia, tiedekunnan dekaani voi myöntää pääsyn laitoksen puheenjohtajan suosituksesta.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi