close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa 2 HuK-tutkintoa Kosmetologian opinnotssa

BA (kandidaatti) on suosittu perustutkintoa ohjelma, joka voidaan toteuttaa useilla eri aloilla. Tutkinnon voi joko uran tai jatkaa heidän koulutustaan ​​ansaita maisterin tai tohtorin tutkinto. Sinulla voi olla miettimättä, mikä on BA kosmetiikka? Tämä ohjelma on suunniteltu niille, jotka haluavat rakentaa taitoja liittyviä kauneusterapia. Paitsi että opiskelijat rakentaa niiden kau… Lue lisää

BA (kandidaatti) on suosittu perustutkintoa ohjelma, joka voidaan toteuttaa useilla eri aloilla. Tutkinnon voi joko uran tai jatkaa heidän koulutustaan ​​ansaita maisterin tai tohtorin tutkinto.

Sinulla voi olla miettimättä, mikä on BA kosmetiikka? Tämä ohjelma on suunniteltu niille, jotka haluavat rakentaa taitoja liittyviä kauneusterapia. Paitsi että opiskelijat rakentaa niiden kaunistamiseen kykyjä, mutta monet ohjelmat tarjoavat myös luokat liike, kuten ihmissuhteet, viestintä ja markkinointi. Valmistuttuaan yksilöt tyypillisesti osaavat käyttää uusinta teknologiaa poistaa kehon ja ihon vikoja, ylläpitää terveen kehon ja kasvojen ihon, ja korosta houkuttelevia ominaisuuksia.

Opiskelijat, jotka harjoittavat tämän ohjelman hyötyä eri tavoin. Kauneus ja ihon terveyttä aina etusijalla monille ihmisille, niin työmarkkinoilla pitäisi olla suotuisa.Vuonna BA ohjelman opiskelijat otetaan myös liiketoiminnan periaatteita, joka mahdollistaa paljon enemmän uramahdollisuuksia.

Taloudelliset vaatimukset liittyvät ansaita tutkinto kosmetiikka vaihtelevat paikasta toiseen. Tekijöitä sisältävät sijainti koulun ja ohjelman kesto. Yksilöt, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan tämän koulutuksen tiellä tulisi tutkia koulujen ja soittaa heille suoraan nähdä, jos opetusta ja palkkiot vastaavat heidän budjetin.

Valmistuttuaan opiskelijat on runsaasti taitoja, jotka valmistavat heitä työhön kauneushoitolat, esteettinen kosmetiikka klinikat, eri organisaatioiden kauneus teollisuudelle, ja valokuva ja elokuva tutkimuksia. Yksilöt, jotka haluavat tutkia ihon syvällisemmin saattavat haluta jatkaa opintojaan työskennellä ihotautien tai liittyvän teollisuuden. Monet valmistuneet avaavat omia salongit tai yksityiset yritykset voivat toimia itsenäisesti.

Aloita sekä vertaavat koulut käyttämällä laajoja online-tietokanta. Aloitetaan nyt, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
The Manchester College
Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet säätiö tutkinto tai vastaava kurssi meikkiä, mahdollisuus saada myöntämisen oppiarvo.

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet säätiö tutkinto tai vastaava kurssi meikkiä, mahdollisuus saada myöntämisen oppiarvo. -
BA Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville
Täyspäiväinen
Elo 2020
Kampus
Somerset College
Taunton, Yhdistynyt kuningaskunta

Haluatko olla ammattilainen maskeeraaja, työskentelevät paikoissa, kuten Englanti Kansallisooppera ja West Endin teatterit, tai BBC ja ITV, ja merkittävistä elokuvatuotannon k ... +

Haluatko olla ammattilainen maskeeraaja, työskentelevät paikoissa, kuten Englanti Kansallisooppera ja West Endin teatterit, tai BBC ja ITV, ja merkittävistä elokuvatuotannon kanssa ohjaajia, kuten Steven Spielberg, Tim Burton ja Danny Boyle? -
BA
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä