Filter
Bachelor of Arts ‑tutkinnot
Alankomaat Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa Humanististen tieteiden kandidaattiohjelmia Muotissa Alankomaissa 2019/2020

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (HuK, englanniksi BA eli Bachelor of Arts) on toisen asteen opintojen jälkeen suoritettava tutkinto, jonka voi suorittaa sekä yksityisissä collegeissa että valtion yliopistoissa. Ohjelmassa suoritetaan sekä yleissivistäviä opintoja että kursseja, jota valmistavat opiskelijoita oman alansa työelämään.

Muotiopinnot sopivat hyvin niille, jotka haluavat oppia erilaisten pukineiden muotoilusta. Joissain ohjelmissa perehdytään myös historiaan. Muotia opiskelemalla pääsee myös tutustumaan muotiteollisuuden eri osa-alueisiin ja saa ehkä myös ovensa alan ovenrakoon.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Parhaat HuK:t Muotissa Alankomaissa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Muoti, Alankomaat

Amsterdam Fashion Academy

Fashion Design on yhä kilpailukykyinen alue teollinen ja kaupallinen ilmasto. Tämä on innovatiivinen, huippuluokan kurssi, joka valmentaa uran vaatesuunnittelua teollisuu ... [+]

Amsterdam Fashion Academy on paljon tarjottavaa. Haluatko opiskella kansainvälisessä ympäristössä? Etsitkö inspiraatiota, luovuutta ja laadukkaita muoti tiedot ja taidot? Hyödyllisiä kontakteja yhdistää sinut suoraan muodin? Tulevaisuuden muodissa? Ne ovat kaikki täällä käytettävissänne!

AIM:

Fashion Design on yhä kilpailukykyinen alue teollinen ja kaupallinen ilmasto. Tämä on innovatiivinen, huippuluokan kurssi, joka valmentaa uran vaatesuunnittelua teollisuudelle. Autamme sinua kehittämään oman suunnittelun taitojaan ja saada arvokasta teknistä ja ammatillista osaamista. Fashion kanssa Tekstiili- Design kurssi kattaa 4 keskeistä teemaa; suunnittelu, tekstiili-, valmistus ja liike. Tavoitteenamme on tuottaa luottavainen, monipuolisia ja lahjakkaita ihmisiä, jotka aikovat tehdä uran vaatesuunnittelua liiketoimintaa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi