Filter
Bachelor of Arts ‑tutkinnot
Portugali

Vertaa Humanististen tieteiden kandidaattiohjelmia Muotissa Portugalissa 2019/2020

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinnon (Huk, englanniksi Bachelor of Arts eli BA) suorittaminen on akateeminen saavutus, ja tutkinto-ohjelmat kestävät yleensä 3 - 4 vuotta. Tutkintoa varten voi opiskella lukuisia eri aineita humanististen ja luonnontieteiden sekä taideaineiden aloilla.

Muodin koulutusohjelmat auttavat opiskelijoita kehittämään omaleimaista ja ainutlaatuista estetiikkaansa ja visioitaan ja kehittymään luoviksi ja innovatiivisiksi muotisuunnittelijoiksi. Opintojen aikana voidaan myös tutustua erilaisiin trendeihin ja muihin muotiteollisuuden osa-alueisiin.

Portugali on yksi lämpimintä Euroopan maissa. Opinto-ohjelmat ovat erittäin edullisia. Itse asiassa Portugali on yksi alhaisimmista elinkustannukset opiskelijoille. Nauti suuri rannat Algarve tai vanha siivet historian pääkaupunki Lissabon.

Parhaat HuK:t Muotissa Portugalissa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Muoti, Portugali

Tutkinnot
Sijainti
Portugali
Opiskelutyyppi
Tahti
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Castelo Branco University of Applied Sciences

Luovuuden ja mielikuvituksen, yhdistettynä kykyyn analyysin ja etsintä materiaalien, prosessien ja uutta teknologiaa, joka voi antaa asianmukaisia ​​ja innovatiivisia vas ... [+]

Parhaat HuK-tutkinnot Muotissa Portugalissa 2019/2020. Tavoitteet Kehitetään luovuutta ja mielikuvitusta, yhdistettynä kykyyn analyysin ja etsintä materiaalien, prosessien ja uutta teknologiaa, joka voi antaa asianmukaisia ​​ja innovatiivisia vastauksia kohdata vaatimuksiin tuotantoalan - Henkilöstön koulutus alalla taiteellisen luomisen tekstiili ja muoti - vahva tausta kannalta hankkeen menetelmiä, joilla otetaan huomioon teoreettisen perustan ja käytön entistä paremmin esiin ja innovatiivisia tapoja ja keinoja, millä varmistetaan todellinen, monimutkainen ja sisäistetty kurinpidollisia kokemuksen ja esteettisen ja havaintokyvyn arvoja kulttuurisen ja sosiaalisen todellisuuden Ura Fashion Designer - Tekstiili Designer - muoti konsultit ja / tai kuvan muoti - Stylist - Kustantajat ja muoti tiedottajia - Muoti Kuvittajat - Tekijöille / vaatekaappi kuraattorit esityksiä ja elokuvamainen taiteen. Pääsykokeet ... [-]
Portugali Castelo Branco
Request Info
Portuguese (Portugal)
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi