Filter
Bachelor of Arts ‑tutkinnot
Singapore

Vertaa Humanististen tieteiden kandidaattiohjelmia Muotimarkkinointissa Singaporessa 2019

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (HuK, englanniksi BA eli Bachelor of Arts) on toisen asteen opintojen jälkeen suoritettava tutkinto, jonka voi suorittaa sekä yksityisissä collegeissa että valtion yliopistoissa. Ohjelmassa suoritetaan sekä yleissivistäviä opintoja että kursseja, jota valmistavat opiskelijoita oman alansa työelämään.

Muotiteollisuuden työtehtävistä kiinnostuneet opiskelijat voivat hyvinkin hyötyä muotimarkkinoinnin koulutusohjelmasta. Opetussuunnitelma opettaa sekä muotialan hyödykkeidestä että siitä, millaisten markkinointimenetelmien, -välineiden ja -reittien kautta niitä parhaiten voisi markkinoida.

Singapore (新加坡) on kaupunki-valtio Kaakkois-Aasiassa. Perustettiin Britannian kauppa siirtomaa vuonna 1819, itsenäistymisen jälkeen siitä on tullut yksi maailman 's vauraimmista maista ja ylpeilee maailman ' s vilkkain satama. Singapore on kuusi yliopistoihin ja ovat yleensä hyvin pidetty ja houkuttelee vaihto-opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Parhaat HuK:t Muotimarkkinointissa Singaporessa 2019

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Muotimarkkinointi, Singapore

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Tämä ohjelma tarjoaa sinulle kokonaisvaltainen näkemys ja asiantuntija näkökulman soveltamisesta kulttuurin, asiayhteys ja ammatin harjoittamisen muotialan ... ... [+]

Ohjelman tavoitteet

Tämä ohjelma tarjoaa sinulle kokonaisvaltainen näkemys ja asiantuntija näkökulman soveltamisesta kulttuurin, asiayhteys ja ammatin harjoittamisen muotialalla.

Näiden dynaaminen ohjelma, sinun hyötyvät hankkeen ja studio työ yhdistetään suunnittelu käytäntö, teknologia ja teoria. Voit kehittää, toteuttaa ja toteuttaa luovia konsepteja ja myyntikelpoisia tuotteita.

Tasot ja moduulit on suunniteltu temaattisesti keskittyä oppimistuloksiin vastaan ​​koulun suuntaviivat.

Pyrimme tuottaa opiskelijoille, jotka ovat kekseliäitä, innovatiivinen, monipuolinen ja kilpailukykyinen. Tämä tavoite saavutetaan:

Tuottaa opiskelijoille, jotka ovat hankkineet teoreettista ja käytännön tietoa ja osaamista, jota muotialan; Kehittäminen tutkinnon kriittinen ja analyyttinen ongelmanratkaisun taitoja ja yleinen siirrettäviä taitoja (vuorovaikutustaidot, tiimityö, jne.); Valmentaa opiskelijoita monenlaisia ​​liittyvien työllistymismahdollisuuksien. Arviointimenetelmät ... [-]
Singapore
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi