$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa HuK-tutkintoa Toiminnanjohtaminenssa

Ansaita Bachelor of Arts valmistelee tutkinnon tulevat työelämään laaja joukko osaamista. Nämä perustutkintoa ohjelmat vaativat yleensä vähintään neljä vuotta päätoimista opiskelua. Lisäksi tutkinto korostetaan, nämä opiskelijat työskentelevät parantaa kriittistä ajattelua ja viestintätaidot kautta tieteidenvälistä opintoja. Mikä on BA Operations Management? Se on erikoist… Lue lisää

Ansaita Bachelor of Arts valmistelee tutkinnon tulevat työelämään laaja joukko osaamista. Nämä perustutkintoa ohjelmat vaativat yleensä vähintään neljä vuotta päätoimista opiskelua. Lisäksi tutkinto korostetaan, nämä opiskelijat työskentelevät parantaa kriittistä ajattelua ja viestintätaidot kautta tieteidenvälistä opintoja.

Mikä on BA Operations Management? Se on erikoistunut kaupan ja hallinnon tutkinto, joka korostaa toiminnallisia työprosesseja, että yritykset ovat riippuvaisia ​​kannattavuuden säilyttämiseksi. Opiskelijat aloittaa tutkimalla ydin perustava liiketoiminnan osaamista laskentatoimen, rahoituksen, talouden, ja liikejuridiikan. Ylä jako kursseja keskittyä opiskelijan ponnisteluja opettelu kehittää uusia menettelyjä. Muita aiheita Tutkimusmenetelminä projektinhallinta, laadunvalvonta menetelmiä, osto ja aikataulutus. He oppivat tekniikoita analysoida nykyisiä menetelmiä ja kykenevät panemaan täytäntöön kustannussäästöjä muutoksia.

Suoritettuaan yksi näistä asteen tutkinnon on varustettu organisaatio- ja johtamistaitoja tarvitaan valvomaan liiketoimintaprosesseja tahansa toimialalla. Työskentely ryhmissä, opiskelijat rakentaa ihmissuhde ja projektin johtamistaidot myös. He kehittävät teknisen tietämyksen liiketoimintaprosessit, ja pystyvät toimimaan yhdessä muiden johtajien ratkaisemaan ongelmat tehokkaasti.

Maksu ja opetuksen kustannukset näitä ohjelmia määräytyvät laitoksia, jotka tarjoavat heille. Kiinnostuneet tulee ottaa yhteyttä tunnustukset osastot korkeakoulujen harkitaan erityisiä yksityiskohtia. Opiskelemaan kannustetaan myös budjetin tarpeeksi elinkustannukset kun kirjoilla.

Valmistuneet ovat päteviä työn johtajille useilla eri toimialoilla. Valmistavat yritykset usein palkata toimintojen johtajat valvomaan niiden tuotantoprosesseihin. Palveluala tarvitsee näitä asiantuntijoita pitämään henkilökuntaa keskittyi tehtävänsä.Jotkut valtion ja kaupallisille organisaatioille edellyttävät selkeää suuntaa, että nämä ammattilaiset tarjontaa. Riippumatta tiettyä polkua valittu, joilla BA Operations Management pystytään usein etenee ylimpään johtoon.

On tärkeää huolellisesti harkita kaikkia koulutusmahdollisuuksia. Vaikka monet suosivat perinteisiä luokkahuoneessa, on niitä, jotka hyötyvät verkossa harjoitustyö. Kansainväliset opiskelijat ja ne, joilla aikataulutus ristiriitoja voi silti löytää laadukkaita koulutusta etäopetuksen resursseja. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
LSBF Singapore
Singapore

Tavoitteletko työskennellä logistiikkaoperaattorina? Kiinnostaako liikenneala? Tämä Greenwichin yliopiston täydennyskoulutusohjelma auttaa sinua hankkimaan uusia käytännön tai ... +

Tavoitteletko työskennellä logistiikkaoperaattorina? Kiinnostaako liikenneala? Tämä Greenwichin yliopiston täydennyskoulutusohjelma auttaa sinua hankkimaan uusia käytännön taitoja logistiikassa, liiketoimintaprosesseissa ja kuljetusten hallinnassa. Välitämme luokkamme suorana lähetyksenä, jotta saat saman luokkakokemuksen kodin mukavuudesta. Teimme myös tallennetut videot live-lähetyksestä opiskelijoiden saataville, jotta he voivat käydä luentojaan milloin tahansa, missä tahansa. -
BA
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
8 - 12 kuukautta
Englanti
Kampus
Online