BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen HuK:t Toimitusketjujen johtaminenssa Lontoo Iso-Britanniassa 2020

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (HuK, englanniksi BA eli Bachelor of Arts) on perustutkinto, joka on hyvä lähtökohta oman alan työtehtäviin. Oppilaitoksesta ja valitusta opinto-ohjelmasta riippuu, kestääkö HuK-tutkinnon suorittaminen kolme vai viisi vuotta.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Lontoo on pääkaupunki Britanniassa, väkirikkain alue ja jossa kuninkaallinen perhe asuu. Se on suurin pitoisuus korkeakoulutuksen Euroopassa 412000 opiskelijoiden 43 yliopistoissa.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Humanististen tieteiden kandidaattiohjelmat Toimitusketjujen johtaminenssa Lontoo Iso-Britanniassa 2020

2 tulosta kohteessa Toimitusketjujen johtaminen, Lontoo Filter

BA (Hons) kansainvälisessä toimitusketjun hallinnassa

GCU - Glasgow School for Business and Society
BA
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Dynaaminen

Lue lisää

Ba (Hons) liiketoiminnan hankinta ja toimitusketjun hallinta

University of Greenwich
BA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;6 vuotta
Englanti
Kampus

Jokainen organisaatio hankkii materiaaleja ja resursseja, niin ja ostoista taidot ovat hyvin haluttuja työnantajia. Tämä asiantuntija liiketoiminnan ohjelma antaa monipuolisen ...

Lue lisää