close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Osa-aikainen Humanististen tieteiden kandidaatit Turvallisuusjohtaminenssa Euroopassa 2020

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (HuK, englanniksi BA eli Bachelor of Arts) on perustutkinto, joka on hyvä lähtökohta oman alan työtehtäviin. Oppilaitoksesta ja valitusta opinto-ohjelmasta riippuu, kestääkö HuK-tutkinnon suorittaminen kolme vai viisi vuotta. Koko maailmassa työntekijöillä on mahdollisuus loukkaantua työssä. Turvallisuusjohtamisen tutkimus tutkii keinoja, j… Lue lisää

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (HuK, englanniksi BA eli Bachelor of Arts) on perustutkinto, joka on hyvä lähtökohta oman alan työtehtäviin. Oppilaitoksesta ja valitusta opinto-ohjelmasta riippuu, kestääkö HuK-tutkinnon suorittaminen kolme vai viisi vuotta.

Koko maailmassa työntekijöillä on mahdollisuus loukkaantua työssä. Turvallisuusjohtamisen tutkimus tutkii keinoja, joilla nämä vammat voivat esiintyä. Ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää työturvallisuuden ylläpitämiseen tarkoitettuja koodeja ja suunnitelmia.

Eurooppa on Sopimuksen mukaan yksi maailman 's seitsemällä mantereella. Käsittää läntisin piste Euraasian, Euroopassa on yleensä jaettu Aasiasta vedenjakaja jakaa Ural-ja Kaukasus, Ural-joen, Kaspianmeren ja Mustanmeren ja vesistöt yhdistää Mustanmeren ja Egeanmeren Seas.

Pyydä lisätietoa Parhaat Osa-aikainen HuK-tutkinnot Turvallisuusjohtaminenssa Euroopassa 2020

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
NBS Northern Business School
Hampuri, Saksa

Ohjelma turvallisuusjohtaminen on akkreditoitu, kansallisesti tunnustettu kursseja tarjoamia NBS Northern Business School School of Management ja Security.

Ohjelma turvallisuusjohtaminen on akkreditoitu, kansallisesti tunnustettu kursseja tarjoamia NBS Northern Business School School of Management ja Security. -
BA
Osa-aikainen
8 lukukaudet
Saksan kieli
Kampus

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä