close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Tradenomin koulutusohjelmaa Brändäysssa

Kauppatieteiden kandidaatti on monipuolinen tutkinto. Tämä perustutkinto myönnetään yksilöille sen jälkeen, kun koko ohjelman luokat on suoritettu. Keskimääräinen tutkintojen aikataulu on neljä vuotta, vaikkakin se voi olla pidempi tai lyhyempi. Mikä on BBA Branding? Se on ohjelma, joka on erikoistunut muokkaamaan tapaa, jolla kuluttajat kokevat yrityksen. Yleiskurssiin voi sisälty… Lue lisää

Kauppatieteiden kandidaatti on monipuolinen tutkinto. Tämä perustutkinto myönnetään yksilöille sen jälkeen, kun koko ohjelman luokat on suoritettu. Keskimääräinen tutkintojen aikataulu on neljä vuotta, vaikkakin se voi olla pidempi tai lyhyempi.

Mikä on BBA Branding? Se on ohjelma, joka on erikoistunut muokkaamaan tapaa, jolla kuluttajat kokevat yrityksen. Yleiskurssiin voi sisältyä taloustiede, luovuus ja liiketoiminnan viestintä. Koulutusohjelmat yhdistävät logistiikan ja strategian innovaatioiden ja yrittäjyyden kanssa tasapainottaakseen kauppaa ja humanistisia tieteitä. Opintoihin voi sisältyä osallistuminen moniammatillisiin tiimeihin ja työskennellä todellisissa brändin haasteissa. Työharjoittelu voi olla tarpeen ohjelman valmistumiselle.

Merkinnät opiskelijat voivat hyötyä monista ohjelman aikana saavutetuista taidoista. Kriittinen ajattelu ja tutkimusosaaminen voi auttaa tunnistamaan kohdemarkkinat ja yleisön tarpeet oikein. Ongelmien ratkaiseminen voi auttaa edistämään työtä ja henkilökohtaista elämää.

Koulutusohjelmia tuotemerkille tarjotaan korkeakouluissa ja yliopistoissa maailmanlaajuisesti. Kustannukset vaihtelevat usein koulujen välillä. Kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä ovat sijainti ja keskittyminen. On suositeltavaa, että tulevat opiskelijat tutkivat ohjelmia ja ota yhteyttä suoraan kiinnostaviin kouluihin yksityiskohtaisista tiedoista.

BBA Brandingin kautta voi johtaa uramahdollisuuksiin monilla eri aloilla. Onnistuneet ehdokkaat voivat löytää asemia brändin suunnittelija- ja aktivointikoordinaattoreina. PR-johtajat ovat vaatimassa osittain siitä, kuinka paljon tietoja on saatavilla verkossa. Tämän seurauksena näillä paikoilla voi olla korkeampia palkkoja niille, joilla on oikeat pätevyysvaatimukset. Opiskelijat, joiden valittu opetussuunnitelma keskittyy organisaatiotutkimuksiin, voivat löytää työpaikkoja sponsoroinnin tai tuotepäälliköiksi. Hyväntekeväisyysjärjestöt käyttävät tyypillisesti kampanjoita ja tapahtumien hallinnoijia avustamaan varainkeruutapahtumissa.

Brändin kauppatieteiden kandidaatin ansaitseminen voi tuottaa menestyviä uran useilla eri aloilla. Online-luokat tarjoavat joustavuutta, kun aktiiviset aikuiset tarvitsevat saavuttaakseen ammatilliset ja akateemiset tavoitteensa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Vega School of Brand Leadership
Johannesburg, Etelä-Afrikka +3 Lisää

BBA Brand Building & Management kehittää opiskelijan tietoa ja taitoa käynnistämisessä, rakentamiseen ja hallintaan tuotemerkkejä ja yrityksiä. Tämä tutkinto yhdistää stra ... +

BBA Brand Building & Management kehittää opiskelijan tietoa ja taitoa käynnistämisessä, rakentamiseen ja hallintaan tuotemerkkejä ja yrityksiä. Tämä tutkinto yhdistää strategiaa ja luovuutta liiketoimintaa taloushallinnon, taloustiede, kriittistä ajattelua, innovointia ja yrittäjyyttä. Ohjelmassa esitellään tasapainoinen yhdistelmä välillä humanististen ja kaupankäynnin maailmassa jatko-opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita uuden liiketoiminnan ja viestinnän yrityksiin. -
BBA
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä